stjerner:

Hollywood-bestiser

Se hvilke stjerner som er bestevenner.

Publisert Oppdatert

Det er vanlig å ha noen venner man er ekstra god venn med, fordi man er så like, eller fordi man utfyller hverandre, eller fordi man alltid finner på morsomme ting sammen og kan dele alle slags hemmeligheter med hverandre.

Stjernene har også bestevenner. Vi har tatt en kikk på hvem av Hollywoods kjente fjes som trives best i hverandres selskap:

Taylor Swift og Selena Gomez

De har kjent hverandre lenge, og oplevd mye sammen. Taylor beskriver Selena som pålitlig om en god lytter. Dessuten synes Taylor at Selena er skikkelig gavmild. Selena kjøper nemlig med en presang til Taylor fra alle stedene hun reiser til.

Katy Perry og Rihanna

Da skilsmissen fra Russel Brand var et faktum, var Rihanna den første Katy Perry ringte til. Rihanna stilte selvfølgelig opp og trøstet og støttet, og Katy ble raskt i bedre humør. Det merkes virkelig at de to sangerinnene trives i hverandres selskap, og Katy snakker ofte om hvor like hun og Rihanna er når hun blir intervjuet.

Tom Felton og Rupert Grint

Tom og Rupert har spitl inn 7 Harry Potter-filmer sammen, og har praktisk talt vokst opp sammen. De er bestevenner og elsker å omgås. Da Toms film "Planet of the Apes" hadde premiere, stilte Rupert opp i en hjemmelaget t-skjorte med "I Love Tom Felton" på. Det blir ikke bedre enn det!

De spiller bestevenninner i serien "Shake It Up", og jentene har ingen problemer med å få det til å virke troverdig – de er nemlig bestevenninner i virkeligheten også. Bella og Zendaya elsker å jobbe sammen, og de blir ikke lei av hverandre. De kjente hverandre ikke før det prøvespilte for serien, men det ble "vennskap ved første blikk". Zendaya har fortalt at det føltes som de hadde kjent hverandre i evigheter.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning