Bruno mars:

Han er Bruno Mars!

Alle har hørt hitlåtene Grenade og Just The Way You Are, men hva vet vi egentlig om Bruno Mars?

Publisert Oppdatert

Han er mest kjent for sangene Grenade og Just The Way You Are, men visste du at han er oppvokst på Honolulu på Hawaii og alltid har drevet med musikk? Vi gir deg mer fakta du ikke visste om Bruno Mars!

Bruno Mars ble født 8 oktober 1985, og er oppvokst på Hawaii i en musikalsk familie. Foreldrene hans møttes under et show der faren spilte trommer og moren var hula-danser! Faren hadde flytta fra New York og moren fra Filippinene. Da han var yngre opptrådte Bruno ofte på mindre scener på Hawaii, og da han var ferdig med skolen flyttet han til Los Angeles for å satse på musikken!

/images/upload/modules/articles/articles/image/large/704802634424520585447954

I 1990 var han med i bladet MidWeek der han gikk under navnet LittleElvis. Bruno er en stor fan av Elvis, spesielt Elvis på 50-tallet. Han er en stor fan av artister som kan gå på scenen og overraske publikum, som Elvis, Prince eller The Police.

I 2009 signerte han kontrakt med Atlantic Records, og etter samarbeidet med Travie McCoy i sangen Billionaire og Nothin 'on You av BoB ble Bruno Mars et verdenskjent navn. I oktober 2010 ga han ut sitt første album, hvor vi blant annet får høre sangene Grenade og Just The Way You Are.


Klikk deg videre for 5 morsomme fakta om Bruno Mars!

5 morsomme fakta om Bruno Mars:

* Brunos egentlige navn er Peter Gene Hernandez.

* Faren hans ga han kallenavnet Bruno da han var to år.

* Man ser ham sjelden uten hatt!

* Tidligere har han hatt kontrakt med Motown Records, noe som var mindre vellykket.

* Bruno var en anerkjent musikkprodusent og har skrevet låter for både Sean Kingston, Flo Rida og mange andre kjent artister.

Klikk deg videre for flere musikkvideoer med Bruno Mars!

Hitlåta «Just the way you are»: