Helsesøster:

– For en dust, han lurte meg!

Helsesøster svarer på spørsmål om kjærlighet og gutteproblemer.

Publisert Oppdatert

Skal jeg fortsette å prøve?
Hei helsesøster. Først vil jeg bare si at jeg elsker disse sidene!
Kjæresten min bor i en annen by. Og vi har begynt å miste kontakten litt, vi sender meldinger nå og da, og jeg ringer ham innimellom. Men det er altså alt. I tillegg så pleier han å være her ( i denne byen ) av og til. Men da virker det bare som om han prøver å unngå meg. Eller iallfall på en måte. Synes du jeg burde slå opp?
Takk på forhånd:)
Hilsen meg.

Spør ham!
Hei!
Hva vil du selv da? Dersom du gjerne vil fortsette forholdet kan du gi ham en sjanse ved å spørrre ham om han vil fortsette forholdet. Du kan si at du er litt usikker og at du gjerne vil vite hva han egentlig vil. Dersom dere begge er forelsket er det jo dumt om forholdet tar slutt på grunn av usikkerhet og at dere ikke snakker om problemene.
Hilsen Helsesøster Grethe

Har du også et spørsmål til helsesøster Grethe? Send det inn her!


Tør ikke å slå opp
Jeg har en kjæreste som jeg omtrent aldri møter, snakker med osv, selvom det bare er ett hus mellom oss. Jeg har ikke engang mobilnummeret hans! Han pleier å spille fotball istedet for å være sammen med meg og venter ikke på meg når vi skal gå hjem fra skolen. Han virker heller ikke så interessert i meg. Vi har vært sammen i noen år nå, og jeg klør etter å slå opp med han! Problemet er at jeg er redd for å såre han.
Hvordan skal jeg slå opp med han?

Høres ut som om det allerede er over...
Hei!
Det høres vel egentlig ikke ut som om dere er sammen... Jeg tror jeg ville ansett forholdet som over dersom dette har vart noen år. Dersom det er noe som helst som tyder på at han og du opplever hverandre som kjærester så kan du ta det opp når dere er sammen. Du trenger ikke være redd for å såre ham. Han har også et ansvar i dette og viser seg jo ikke akkurat som noen kjæreste. Mest sannsynlig er dere enige om at dette ikke er noe å satse på. Dersom du skal si fra så kan du bare si at du synes det er greit å si fra for ordens skyld, at du liker ham som person men at du ikke vil ha ham som kjæreste lengre...
Hilsen Helsesøster Grethe

Har du også et spørsmål til helsesøster Grethe? Send det inn her!


Forelskelsen min er slem mot meg
Hei, jeg er forelsket i en gutt som er slem med meg.. Jeg holder på og gråte hver gang han sier noe stygt til meg. Kanskje han mener det som en kødd, men han sier det ikke i etterkant at det var kødd, blir så lei meg at jeg kunne ønske alle følelsene mine for han bare forsvinner, pliiis gi meg et tips!

Hvorfor er du forelsket i en som behandler deg dårlig?
Heisann! Spør deg selv hvorfor du er forelsket i en som snakker så stygt til deg. Dette er vel ikke en egenskap du beundrer? Er det noe mer enn utseende og at han selv kanskje tror han er perfekt du er forelsket i? Er han verdt følelsene dine? Om du svarer ærlig på disse spørsmålene så vil du kanskje innse at du er for god for ham og at han egentlig ikke er så mye å være forelsket i...
Hilsen Helsesøster Grethe

Har du også et spørsmål til helsesøster Grethe? Send det inn her!

For en dust, han lurte meg!
Ok.. hvor skal jeg begynne? Jeg har vært forelska i 1 gutt siden 4 klasse. og her for noen uker siden ovarnattet vi begge hos en venn av oss pga en overnatningsfest. da vi lekte nøtt eller sannhet måtte han si hvem han likte, han sa meg! så måtte vi kysse, men nå denne og forrige uke har han plutselig oppført seg heelt bitch mot meg! kaller meg hore og dynker meg i snøen.. jeg skjønner ikke en dritt. men en ting er sikkert, han er en stoooooor idiot!!

Du har skjønt det!
Hei! Flott innstilling! Noen ganger forelsker vi oss i personer ut fra hvem vi tror de er, hvem vi drømmer om at de er og når de viser sitt sanne ansikt er det lett å forstå at det hele kun var en fantasi. Noen ville følt seg såret og tatt det personlig men du viser helt rett innstilling når du forstår at det er HAN som oppfører seg som en dust. Og dessuten, tenk hva han går glipp av stakkars...
Hilsen Helsesøster Grethe

Har du også et spørsmål til helsesøster Grethe? Send det inn her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning