One Direction:

Liam Payne i Twitter-trøbbel!

Letter hjertet sitt på sosiale medier.

Publisert Oppdatert

One Directions Liam Payne har vært i «hardt vær» på Twitter den siste uka.

Det hele begynte med at flere av Liams venner twitret bilder av Liams toppleilighet i London - på en slik måte som gjorde at fansen kunne gjenkjenne hvilken bygning Liam bor i. Og hva skjedde så? Jo, ivrige fans begynte å samle seg utenfor bygningen - og gjorde det vanskelig for Liam å bevege seg utendørs når han ville. Han uttrykte frustrasjonen sin på Twitter-kontoen sin:

/images/upload/files/global/skjermbilde-2014-01-20-kl-12-41-20
"Jeg vet at vennene mine har twitret mange bilder av huset mitt de siste dagene, men kan folk please la være å komme hit og vente utenfor".

/images/upload/files/global/skjermbilde-2014-01-20-kl-12-41-27
"Jeg har bare lyst til å kunne gå ut som alle andre gjør og være sammen med venner, ikke få dårlig samvittighet for å ikke ha lyst til å ta bilder".

/images/upload/files/global/skjermbilde-2014-01-20-kl-12-41-33"Beklager hvis jeg har vært frekk mot noen, men jeg har innsett at dersom jeg stiller opp på ett bilde, fortsetter mer folk å komme hver dag xxx håper alle har det bra".

Og ikke nok med det - senere samme dag havnet han i Twitter-trøbbel igjen. Klikk videre!

Liams venner twitret ikke bare bilder av Liams hus - de twitret også bilder av ham hvor han balanserer utenfor kanten på balkongen sin - 34 etasjer og kjempehøyt over bakken. Mange fans begynte selvfølgelig å uttrykke sin bekymring, for det var utvilsomt ganske farlig og skummelt!

/images/upload/files/global/liam-payne-building
(Bilde fra Twitter)

Og nok en gang brukte Liam Twitter til å forklare seg:

/images/upload/files/global/skjermbilde-2014-01-20-kl-13-01-38
"Dere har kanskje sett et bilde av meg i dag, tatt på toppen av en bygning. Jeg angrer på at jeg var der og ble tatt bilde av".

/images/upload/files/global/skjermbilde-2014-01-20-kl-13-01-44
"Det var en dum og uansvarlig ting å gjøre. Jeg er lei for det, og oppfordrer ingen fans til å herme etter dette, ettersom det er ekstremt farlig".

Hva synes dere? Har Liam vært frekk og dumdristig, eller bør han kanskje bare skaffe seg nye venner som ikke legger ut masse om ham på Twitter?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning