Austin Mahone:

Austin snakker om farens død

"Folk spør meg ofte om det er rart å ikke ha en pappa, men det er ikke det"

Publisert Oppdatert

 I et nylig intervju med Teen Vogue fortalte Austin om hans far som døde da han var kun 16 måneder gammel. Og siden han ikke har noen søsken fikk han og moren, Michelle Mahone, et veldig sterkt forhold. 

"Folk spør meg ofte om det er rart å ikke ha en pappa, men det er ikke det. Det er sånn jeg vokste opp, og det er det som er normalt for meg. Jeg klarer ikke se for meg å ha en pappa og si "Hei, pappa! Vil du være med å kaste ball?" Det ville bare blitt rart."

Han sa også at uten moren hadde han ikke kunne gjort det han elsket. Moren sluttet i jobben for å undervise Austin hjemme,sånn at han kunne bruke mer å tiden sin til å oppnå drømmen. Det mener han er det beste en forelder kunne gjøre, å ha håp og tro på at man kan klare det man vil. 

Austins intervju med Teen Vogue kom med en full photoshoot til forsiden på magasinet. Det er to versjoner av forsiden som han la ut på Instagram i går, som minner litt om en av de to hovedpersonene i Grease, Danny Zuko, og vi elsker det! Håper på å se denne stilen mye fremover!

Her er en eksklusiv backstagevideo!

Klikk deg videre for å se selve forsiden!

/images/upload/files/610/083/6183/skjermbilde-2014-11-20-kl-10-14-37

/images/upload/files/610/083/6183/skjermbilde-2014-11-20-kl-10-14-21

Hva synes du om shooten?

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning