10 ting du må vite om Shawn Mendes
Denne gutten er klar for stjernelivet!

Canadiske Shawn Mendes har pumpet ut låter de siste månedene, og nå har han akkurat sluppet debutalbumet sitt.

Dette er en gutt det virkelig er verdt å følge med på, for han kommer til å bli stor. Her kan du klikke deg gjennom 10 fakta du må vite:

1. Hans fulle navn er Shawn Peter Raul Mendes og han er 16 år gammel (ok, det var 2 i 1).


Foto: Instagram

2. Shawn startet karrieren på Vine i 2013 hvor han postet superkorte coverlåter. Han ble oppdaget og fikk platekontrakt året etter.

3. Detbutlåten hans het "Life of the Party", og kom ut i fjor sommer. Han ble da den yngste personen noensinne som har fått en debutlåt inn på topp 25 på den amerikanske Billboardlista. Låten ble en hit mange steder i verden.

4. Han ELSKER kinesisk mat og muffins (sjokolade og blåbær).


Foto: Instagram

5. Han har akkurat gitt ut debutalbumet Handwritten (14. april!), og norske Astrid er med på en av sangene!

6. Han har spilt inn musikk med The Vamps ("Oh Cecilia"), turnert med Austin Mahone, skal varme opp for Taylor Swift på 1989-turneen og er kompis med Ed Sheeran.

7. Han vant en coverkonkurranse hos den amerikanske radioverten Ryan Seacrest med denne versjonen av A Great Big Worlds "Say Something".

8. Han var så stor fan av Harry Potter at han var kjendisforelsket i Emma Watson  og laget seg egne tryllestaver.

9. En gang han, Ed Sheeran og rapperen Hoodie var skikkelig sultne, skrev de en sang om pizzaen de ventet på. Sangen er ikke gitt ut, men Shawn vurderer det (håper vi).


Foto: Instagram

10. Før han ble popstjerne spilte Shawn ishockey og var skikkelig god!


Foto: Instagram

Les hele saken
Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!