Kjendis:

9 artister som synes det er skummelt å gå på scenen!

Det hadde vi aldri gjettet!

Publisert Oppdatert

Du trodde kanskje at ingen artister hadde sceneskrekk? Tro om igjen! Vi har samlet noen av dine favorittartister som blir VELDIG nervøse før de går på scenen.

Harry Styles

Harry som ser så trygg ut med bandkameratene på scenen blir ofte veldig dårlig før han går på scenen. Zayn har sagt at Harry pleide å kaste opp flere ganger før han gikk ut på scenen!
Uff, vi håper det går over, Harry!

Taylor Swift

Taylor sier at hun ofte er redd for å gå ut på scenen når hun ikke vet om publikumet vil elske eller hate henne.

"Jeg blir nervøs før jeg går på scenen. Men bare om jeg ikke vet hva publikum synes om meg, som på prisutdelinger", sa hun i 2011.

Ariana Grande

Ariana var veldig nervøs før hun gikk på scenen til VMAs, dette sa hun rett før det var hennes tur!

"Jeg er kjempenervøs før jeg går på scenen for sånne her ting, fordi det er så nervepirrende!"

Katy Perry

Katy Perry er ikke nervøs for å opptre, men for at fansen skal storme scenen! 

"Jeg er fortsatt nervøs for å opptre foran et publikum. Det er ikke det at jeg ikke føler meg klar, men jeg er redd for at publikummet skal storme scenen fordi alle skriker navnet mitt!", kunne hun fortelle i 2010.

Lorde

Ellie Goulding

Ellie har ikke lenger noe særlig sceneskrekk, men hun sier at hun pleide å bli paralysert over hvor nervøs hun var før. Det var ikke bra for opptredenen hennes, mener hun. Bra det har gått over, Ellie!

Bridgit Mendler

"Jeg er selvfølgelig nervøs for å glemme ordene i sangene eller noe. Og jeg liker ikke å få all oppmerksomheten rettet mot bare meg i en hel time, jeg synes det er veldig stressende."

Demi Lovato

Demi er kjent med å være nervøs før show. Rett før hun skulle ut på VMAs i 2012 kunne hun fortelle at hun var veldig nervøs!

"Jeg er veldig nervøs for å opptre fordi det er mange kjendiser som går på den røde løperen samtidig som jeg skal ut og opptre. Så ikke bare vil jeg gjøre en bra jobb fordi det går på TV, men også fordi det er folk jeg virkelig ser opp til på den røde løperen."

Hun har også sagt at å høre på Nicki Minaj roer henne ned før en opptreden.

Jade Thirlwall

Jade fra Little Mix blir fortsatt nervøs før hun opptrer med gruppen. "Jeg må kontrollere nervøsiteten med mine egne teknikker." har hun sagt.

(kilde: j-14)

Ble du overrasket over noen av disse?

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning