NYTTÅR:

6 nyttårsforsetter alle kan ha

Klikk her for å få 6 enkle nyttårsforsetter!

Publisert Oppdatert

2015 nærmer seg med stormskritt og nytt år betyr nye muligheter og mange av oss skal ha noen nyttårsforsetter! Her får du 6 nyttårsforsetter som ikke er for vanskelige å klare!

Holde rommet ryddig

Vi er vel alle enige om at å holde rommet ryddig er en håpløs greie. Det kan være greit å ha det som et nyttårsforsett, så er det kanskje litt lettere å finne motivasjon til det! Et tips er å rydde litt hver dag, da er det lettere å holde rommet ryddig hele tiden!

 

Gjøre lekser til en fast tid

Lekser er ikke alltid like gøy, og det kan være vanskelig å sette seg ned med det. Hvis du gjør det til et nyttårsforsett at du skal sette deg ned med leksene til en fast tid hver dag vil det nok være enklere å faktisk gjøre det! Du kan for eksempel bestemme deg for å sette deg ned med de rett etter skolen hver dag!

Klikk videre for flere nyttårsforsetter!

Gi et kompliment hver uke

Folk elsker å få komplimenter, og man føler seg faktisk bra når man gir ett og ser hvor glad personen blir! Gjør det til ett nyttårsforsett å gi minst et kompliment hver uke, enten det er til mamma, en venninne eller kanskje en helt tilfeldig person!

 

Re opp sengen hver dag

Å re opp sengen tar bare ett lite minutt, men gjør så mye med rommet! Ikke bare ser det ryddigere ut, men det ser også mer fristende ut å legge seg på kvelden! Skriv det ned på listen over nyttårsforsetter så kanskje du klarer å gjøre det hver dag, til slutt blir det en vane du ikke tenker over engang!

Klikk videre for flere nyttårsforsetter!

 

Ikke spise godteri i ukedagene

Ok, denne kan være ganske vanskelig, men det er lov å gjøre et forsøk! Det er faktisk lettere å ikke spise godteri i ukedagene hvis det er noe du har satt deg som et nyttårsforsett! Du kan alliere deg med foreldrene dine, og kanskje en premie kan ligge klar til sommerferien hvis du klarer å holde deg godtefri frem til det!

 

Være hyggeligere mot søsknene sine

Det er veldig enkelt å være småsur og irritert på søsknene sine hele tiden, men er det noen vits? Prøv å bestem deg for å være litt hyggeligere mot dem hver dag, så skal du se at de kanskje ikke er like irriterende mot deg lenger heller! Dette er helt klart et nyttårsforsett alle vil tjene på, inkludert deg selv!

Skal du ha nyttårsforsetter?

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning