Tips

10 ting som hjelper mot kjærlighetssorg

Det blir bedre!

Publisert Oppdatert

Hvis du er ulykkelig forelsket, eller akkurat har blitt dumpet, trenger du noe som kan få livet til å bli litt lysere igjen. Disse tipsene gir deg ikke tilbake kjæresten din, og de forandrer ikke virkeligheten på magisk vis, men de kan gjør ting litt bedre!

Disse 10 tingene er mest effektive for å lette på kjærlighetssorgen, de er testet og prøvd av MANGE:

1. Venner
All venneaktivitet er kjempebra for en som har vondt i hjertet! Du kan godt fortelle om kjærlighetssorgen, men du må ikke. Det viktigste er at du gjør noe sammen med noen istedenfor å bare sitte alene og være lei deg.

Legg noen planer, send en melding, få noen til å le, avtal en filmkveld! Det er kjempeviktig!

2. Å gråte
Det er lurt å finne på ting med venner, men det betyr ikke at du trenger å late som ingenting. Når noe gjør vondt, er lov til å kjenne på det. Det er faktisk lurt, for da er det lettere å gå videre!

Trikset er å finne en balanse. Det er kanskje ikke bra å gråte hele tiden, men la tårene slippe til nå og da, du kommer til å føle deg litt bedre etterpå.

3. Å flørte
Det er vanskelig å tenke på andre muligheter når man har kjærlighetssorg, men prøv likevel. Nå er du fri til å flørte og møte nye folk, folk du kanskje ikke ville lagt merke til ellers!

Du trenger ikke nødvendigvis å få en ny kjæreste med det samme, bare kjenn litt på følelsen av å ha et godt øye til noen. Det føles bra!

4. Å være aktiv
Fritidsinteresser er toppen når du har kjærlighetssorg. Det føles kanskje som du har mest lyst til å droppe det fordi du føler deg nedfor, men ikke gjør det. Fyll tiden din med ting du liker, selv om du ikke er på topp.

Hvis du driver med trening er det det kjempefint, for å bruke kroppen er som terapi! Å gå en lang tur funker også!

5. Å synge høyt du bare klarer:
75% av all popmusikk handler om kjærlighetssorg, og det kan du bruke for det det er verdt. Du er i alle fall ikke alene! Sett på noen skikkelig intense låter og syng med for full hals: