film

To kule hovedroller for Chloë Moretz

Skal spille i "If I Stay" og "The 5th Wave".

Publisert Oppdatert

Skuespilleren Chloë Moretz (17) har kapret hovedrollene i to Hollywood-filmatiseringer av populære ungdomsbøker. If I stay handler om kjærlighet og å velge livet etter en tragisk ulykke, mens The 5th wave er en sci-fi hvor verden er angrepet av aliens.


I If I stay spiller Chloë Moretz en jente som blir skadet i en bilulykke. Hele familien hennes blir drept, og mens hun ligger i koma på sykehuset, kan hun se seg selv og alle som besøker henne utenfra. Hun skjønner etter hvert at for å komme videre må hun ta et valg. Skal hun våkne opp til et liv som er helt forandret og veldig vanskelig, eller skal hun gi opp og dø?

Filmen er basert på en veldig populær bok skrevet av Gail Foreman. Den finnes også på norsk.

Klikk deg videre for å lese mer om the 5th wave.

The 5th Wave er en sci-fi hvor verden er blitt angrepet av aliens i fire bølger. Den femte er på vei, og hovedpersonen Cassie prøver desperat å finne lillebroren sin. Filmen kommer neste år, og for noen dager siden ble det kjent at Chloë har fått hovedrollen som Cassie.

Filmen er ikke spilt inn ennå, men boka, som er skrevet av Rick Yancey, har en kul boktrailer som forteller en del om handlingen (ikke samme skuespillere som det blir i filmen). Boka er også ute på norsk nå!