Musikk:

Gjett hva Astrid Smeplass ønsker seg til jul?

Og se den nye videoen hennes!

Publisert Oppdatert

Du husker kanskje Astrid Smeplass (18) fra Idol ifjor? Der kom hun på femteplass, og mange mente at hun burde ha kommet mye lenger. Men Astrid har heldigvis fortsatt med musikk! Nå er hun aktuell med singelen "2 AM" som spilles mye på radio om dagen. Vi digger den! Og vi fikk en liten førjuleprat med Astrid:

Hei Astrid! Hva handler «2 AM» om?
– "2 AM" handler om forelskelse. Det å være skikkelig håpløst forelsket. At man mister seg selv uten denne personen, og ikke klarer å leve uten. Og så klart det å ligge oppe om natten og savne noen. At man ikke får sove uten denne personen.

Fortell om hvordan det var å spille inn musikkvideo?
– Det er helt klart noe som troner over topp 3 morsomste ting jeg har gjort i livet. Bare det å få resie til USA var jo en drøm! Jeg synes det var en ganske rar setting å skulle mime til kamera og bli filmet med så mange mennesker i crewet som var med å så på. Men jeg bare hoppet i det og tenkte at en gang må være den første. Nå gleder jeg meg bare til neste musikkvideo.

Hva er planene dine for 2015?
– Lage masse ny musikk, ut å spille mye og bare ha det gøy! Håper jeg får gjøre noen festivaler og slikt. Kanskje varme opp for en stor artist.

Hvor ser du deg selv om ett år?
– Det vet jeg egentlig ikke. Det kan være så mye forskjellig. Kanskje har jeg ikke kommet lenger enn hvor jeg er nå, men jeg håper jo at det kanskje har kommet et album innen den tid, at jeg har masse fans og er ut på turne.

Har du kommet i julestemning ennå?
– Nei. Har dessverre ikke det. Lurer på om jeg må kjøpe noe julepynt snart.

Hva er dine favoritt-julesanger?
– Åh, det er så mange! Alle de tradisjonelle. Og ingen ting er så vakkert som når Kurt Nilsen gjør det. Også er jeg veldig glad i «It’s Christmas Time» med Smokey Robinson & The Miracles.

Og hva ønsker du deg til jul?
– Et smykke med bokstaven «A» på, blant annet. En ring, klokke. Gode koseklær som jeg kan bruke i jula og penger som jeg kan shoppe for i New York!

Klikk deg videre for å se Astrids nye musikkvideo, til hitlåten "2AM"!

Astrids "2 AM":

Hva synes du om låten?

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning