Musikk:

Disse er klare for Miniøya!

Se hvem som skal spille på Norges kuleste musikkfestival for barn.

Publisert Oppdatert

Musikkfestivalen Miniøya fyller 5 år i år! Miniøya går av stabelen i Tøyenparken i Oslo 24.-25. mai, og som vanlig er det mye spennende som skjer der! Julia er på plass med Rockelakk-teltet vårt også i år, og det er mange konserter og annet gøy som er verdt å få med seg!

Her kan du lese mer om Miniøya og hvordan du kan bli med på moroa!

Fremover mot festivalen offentliggjøres det enda flere artister, men dette er 5 av de kule artistene som er klare allerede:

SILYA

Fulgte du med på Stjernekamp i høst? Kule Silya gikk av med seieren, og sammen med bandet Rapscallions planlegger hun et show på Miniøya store og små sent vil glemme! Det blir et fyrverkeri av låter fra SiLyAs musikalske univers, i tillegg til noen av låtene som folket elsket i Stjernekamp. Hittil i år har SiLyA & The Rapscallions solgt ut Sentrum Scene og vært på en utsolgt miniturné, der SiLyA gledet publikum med sin unike blanding av soul, pop og rock. Se en smakebit her:

Fjorden Baby!

Fjorden Baby! lager musikk som ofte blir omtalt som en blanding av reggae, dub, elektronika og pop med tydelige ”nyveiv”-elementer. Bandet er kjent for sine karismatiske, levende liveshow, og kommer helt sikkert til å lage masse liv i Tøyenparken!