Hurra! Igår kom meldingen om at One Direction kommer tilbake til Norge! 19.juni 2015 står de på scenen på norsk jord igjen, denne gangen på Ullevål Stadion.

Turneen har fått navnet "On the Road Again 2015", og guttene skal besøke Australia, Japan og Sør-Øst-Asia før de kommer til Europa.

Disse byene får besøk av One Direction i Europa:

10/6/15 Wien, Østerrike – Ernst Happel Stadion
13/6/15 Brussel, Belgia – King Baudouin Stadium
16/6/15 Horsens, Danmark – CASA Arena
19/6/15 Oslo, Norge – Ullevaal Stadion
23/6/15 Gøteborg, Sverige – Ullevi Stadium
27/6/15 Helsinki, Finland – Olympiastadion

Niall gleder seg til den kommende turneen, og sier følgende i en pressemelding:

"Vi kunne ikke vært mer giret over den nye turneen. Vi har begynt å øve på låtene fra det nye albumet, og kan ikke vente til fansen får høre dem live. Vi er utrolig takknemlige for våre fantastiske, lojale fans – de gjør det mulig for oss å spille på disse utrolige stedene, og fortsetter å overraske oss hver eneste dag med sin urokkelige støtte."

Billettsalget starter lørdag 1. november kl 10:00 via www.livenation.no og www.billettservice.no Fans vil også gis tilgang til et eget forsalg via One Direction sin Facebook-side onsdag 29. oktober.

Noen som har tenkt seg dit? Vi gleder oss!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!