Vi er vant til å se bilder av forelskede jenter på One Direction-konsert, ikke sant? Flere av dere har sikkert vært blant dem selv også. Men mange er såpass unge at de må ha med seg noen for å kunne gå på en så stor konsert, og da må foreldre ofte stille opp.

Det hadde fotografen Angelina Castillo lagt merke til, og da hun var på en konsert i Nashville, bestemte hun seg for å rette kameraet mot alle de heller avmålte fedrene i publikum. Og de ser så triste ut! Triste, men snille som tar med døtrene sine på konsert, selvsagt.

Vi måtte i alle fall le litt av disse bildene, og det er det mange andre som har gjort også, for fotografen har vært på flere talkshows i USA etter at hun postet dem. Sjekk resten av bildene på Angelina Castillos Tumblr.

Er det noen av dere som har vært på konsert og hatt med en mer eller mindre uinteressert far, mor eller eldre søsken? Fortell!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!