I serien "Ever After High" følger vi en gjeng med eventyr-figurer gjennom ungdomstiden, som så klart er fylt med masse drama!
Det som er annerledes med akkurat denne ungdomsgjengen er at de har noen helt spesielle evner...

For på skolen "Ever After High" er elevene barn av de mest kjente eventyr-figurene. Der går nemlig alt fra datteren Snøhvit, Apple White, til sønnen til King Charming, Daring Charming - som selvfølgelig er seriens kjekkas!

Oppgaven deres er å bringe eventyrene som foreldrene har fortalt dem videre til neste generasjon, men ikke alle er villige til å gjøre dette...
Skolen blir derfor delt inn i to gjenger: De som vil bringe eventyrene videre, og de som vil skrive sine egne eventyr.

Innimellom alt eventyr-dramaet er det så klart plass til mange andre tenåringskriser som innebærer kjærlighet og sjalusi.

Sesong fire av denne kule serien (Ever After High: Dragon Games) har premiere på Netflix fredag 29. januar. I denne sesongen slår virkelig konkurranseinstinktet til, og det er bare å glede seg!
Bli med oss å ta en smugtitt på hva vi kan vente oss i videotraileren neders i saken.

Husk også å sjekke ut konkurransen vi har på Instagram (@juliabladet) der du kan vinne din helt egen Darling Charming-dukke!

Se traileren her:

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!