Isac Elliot lurte oss godt forrige fredag, da han slapp en ny musikkvideo til "Baby I" - og ikke til "Lipstick", som alle ventet på! Men heldigvis slapp vi å vente mer enn en uke, for endelig er den freshe videoen til "Lipstick" her!

Nervøs for å møte Tyga

Videoen er regissert av Erik White, og ble spilt inn i Los Angeles i august. Med seg på laget har Isac rapperen Tyga, som er kjæresten til Kylie Jenner! I forkant var Isac ganske nervøs for å møte Tyga (og sikkert litt nervøs for å treffe Kylie også), men det gikk veldig fint, forteller Isac:

"Først var jeg nervøs. Jeg er en stor fan av Tyga, og har hørt masse på musikken hans. Jeg husker hvor lei meg jeg var da han hadde konsert i Finland i fjor sommer, og jeg ikke fikk sett den. Men da visste jeg ikke at vi skulle lage en låt sammen", sier Isac.

Kylie sang med til teksten

"Først kom hele gjengen til Tyga, og så Tyga selv og Kylie. Vi hørte på "Lipstick" sammen og snakket om hva vi skulle gjøre. Begge to var veldig hyggelige og vanlige. De kunne låten, og det var gøy å se at Kylie sang med til den når jeg var foran kamera sammen med Tyga. Jeg kommer alltid til å huske denne videoinnspillingen. Det var en veldig stor greie for meg", forteller Isac.

Isac sammen med Kylie Jenner:

 

Et bilde publisert av Isac Elliot (@isacelliot) mandag 10. Aug.. 2015 PDT

 

Hva synes du om musikkvideoen?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!