Det kan være vanskelig å vite hvordan man skal være en ordentlig god venn andre setter pris på! Her får du noen tips til hvordan du kan være en enda bedre venn!

Bry deg
Er det en ting som er viktig i vennskap så er det å bry seg! Vær opptatt og interessert i det vennene dine snakker om og bryr seg. Man blir ofte satt stor pris på hvis man er en det er hyggelig å snakke med!

Gi komplimenter
Gode venner er oppmerksomme og gir komplimenter. Ser du for eksempel at venninnen din har en ny genser, eller har klippet seg så er det alltid hyggelig å påpeke det!

Vis tillit
Du liker vel sikkert også at andre stoler på deg? Venninnen din ønsker sikkert at du stoler på henne også! Fortell henne ting som skjer i livet ditt, enten det bare er vanlige hverdagslige ting eller en stor hemmelighet!

Vær der
Bare det å være den som ER der kan bety så mye for mange. Du trenger ikke nødvendigvis å si eller gjøre så mye, bare vær i nærheten eller send en melding å minn vennen din på at du er der!

Hva er dine beste tips for å være en god venn?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!