Vi har gitt Julia en makeover, og i det nye nummeret (og i alle utgaver fremover) vil vi snakke med jenter som har opplevd noe litt utenom det vanlige. Vi kaller det for "Reality", og er på jakt etter nettopp DIN historie!

I Julia nr 3, som er i salg nå, kan du lese om svenske Søs Grytli som fikk drømmen sin i oppfyllelse da hun møtte Justin Bieber tilfeldig i New York i fjor sommer:

Har du også møtt ditt store idol? Har du kanskje et idol som ingen andre har?

Har du vært på en helt spesiell reise? Eller er det kanskje noe helt spesielt med stedet du bor på?

Har du opplevd noe veldig trist? Noe som var veldig vanskelig, som du vil fortelle om? Kanskje som dreide seg rundt familien din, på skolen, eller kanskje du har vært gjennom en konflikt med vennene dine?

Eller har du opplevd noe ekstra morsomt eller spennende? Har du en sterk mening om et eller annet?

Har du en hobby utenom det vanlige? Har du din helt egne stil?

Eller har du noe helt annet du brenner for, har lyst til å fortelle om og tror at de som leser Julia kan like å lese?

Kort sagt: Vi vil fortelle ekte historier fra virkeligheten, fra ekte Julia-jenter. Hva har DU på hjertet?

Har du en opplevelse du vil dele med oss, gjør du slik:

Send en mail til julia@egmont.no, og skriv "Min opplevelse" i emnefeltet. I mailen skriver du noen linjer om det du kunne tenke deg å bli intervjuet om i Julia. Vi trenger å vite mer enn for eksempel bare "Foreldrene mine ble skilt", så skriv kort om hele opplevelsen din og hvorfor den er spesiell. Vi trenger også å vite hvor i Norge du bor, og hvor gammel du er.

Vi kontakter deg dersom vi ønsker å lage en sak om deg og din opplevelse. Om du blir plukket ut, vil vi intervjue deg + ta bilder av deg, og du kommer på trykk i Julia i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Før du kommer på trykk trenger vi også tillatelse fra én av foreldrene dine.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!