Hei!

På bildene over ser dere bygningen min! Jeg synes det er så utrolig fint her, og jeg bare elsker bassengområdet! Dessuten er det nesten aldri folk der, så man får sole seg i fred! Jeg føler meg så heldig som får bo på en plass som denne! På bildet øverst til venstre ser dere litt av gaten jeg bor i, jeg synes den er så fin! Jeg elsker å gå mot byen å se på de høye bygningene! 

Om ikke lenge skal jeg dessverre flytte herfra, og det gruer jeg meg egentlig litt til! Samtidig gleder jeg meg ganske mye, for jeg naboene mine bråker veldig mye og holder meg ofte våken hele natten. Og i tillegg gikk det er kakkerlakk over gulvet på soverommet mitt tidligere i dag. PANIKK! Uansett så håper jeg at den neste leiligheten min har et like fint bassengområde som denne. Og at det nye soverommet mitt er like fint som det jeg har nå! 

Var det ikke fint?

Kath :)

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!