Hei!

Nå er jeg tilbake i Norge etter 10 herlige måneder på andre siden av kloden! Jeg har begynt å jobbe i matbutikken igjen, og jeg har fått et spørsmål ganske mange ganger de siste dagene "er du tilbake for godt?". Nei, det er jeg ikke! Jeg reiser faktisk tilbake til Australia i februar, og jeg skal være der i 3 år til! Herlig!

I begynnelsen av februar reiste jeg til Australia, uten å egentlig vite hva jeg gjorde. Jeg må innrømme at jeg angret litt den første dagen jeg kom dit, men nå er jeg veldig glad jeg gjorde det!

I løpet av året har jeg bodd i to leiligheter, den ene var faktisk i 27ende etasje! Jeg har klappet mange kenguruer, vært i Sydney, sett Operahuset og Harbour Bridge. Jeg har vært i Carins, snorklet i The Great Barrier Reef og vært på seiltur! I tillegg til alt dette har jeg gått på skole, og vært en tur i Indonesia! Det har alt i alt vært et veldig bra år, og jeg gleder meg til å ha 3 år til der!

Kath :)

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!