Hei!

Vi er vel hjemme fra 5 fine dager i Cairns! Det var utrolig deilig med ferie, men jeg må si det var enda bedre å komme hjem! Luftfuktigheten der oppe var ekstrem, så det var godt å komme tilbake til frisk luft og egen leilighet! Følg med på bloggen neste helg, da kommer det litt bilder fra ferien!

Vi bestemte oss for å prøve å få litt julestemning i dag siden det er første søndag i advent og desember. Jeg vil vel kanskje si at vi kan stemple et stort FAIL på det oppdraget... Selv om det lille lysende juletreet mitt ble tent, og vi så på The Holiday (min yndlings julefilm) så nekter julestemningen å vise seg. Kanskje ikke så rart, det er 30 grader og sol her, hehe!

Jeg tipper julestemningen kommer så fort jeg er tilbake i Norge, og det er bare en uke til!! Mamma sendte meg et bilde av julekalenderen min i går. Den ligger hjemme å venter på meg, og jeg kan nesten ikke vente!! 

Har dere julestemning?

Kath :)

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!