Her er sommersangene spillelisten din bare må ha, enten du vil høre på en gammel klassiker eller en ny hit! Disse sangene gir garantert sommerfølelse!

Bombo – Adelén

Bombo blir nok sommerens største hit. Sangen er fengende og man får lyst til å danse og synge med! Passer perfekt på sommeren! 

Idyll – Postgirobygget

Det er vel ingen sanger som minner mer om sommer enn Idyll av Postgirobygget? Dette har vært en sommerhit i mange år, og er kanskje norges aller største sommerhit! Alle kan teksten, alle elsker den og vi blir aldri lei av å høre på den! 

We Can’t Stop – Miley Cyrus

Miley Cyrus nye sang We Can’t Stop har blitt en stor hit. Denne sangen passer perfekt til en jentekveld på sommeren!

We Are The People - Empire Of The Sun

Denne sangen begynner å bli noen år gammel, men den gir fortsatt skikkelig sommer feeling! We Are The People passer perfekt inn i sommer-spillelisten!

Live While We’re Young - One Direction

Dette er en skikkelig gladsang, som man får skikkelig mye energi av. Og det passer vel perfekt på sommeren? Live While We’re Young er en selvfølge å ha i sommerens spillelister! 

Hvilken sommersang er din favoritt?

Les hele saken
Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!