Hei! 

Her i Australia har vi ikke påskeferie, så i mens dere koste dere med Kvikk Lunsj og påskeferie denne uken satt jeg på skolen. Heldigvis har vi ferie vi også, men den heter midbreak. Det blir det samme som høstferie for dere i Norge, for her er det faktisk høst nå (selv om det føles som skikkelig sommer). 

Siden jeg har vært på skolen i mange timer hver dag denne uken har jeg ikke rukket å pakke enda, veldig klønete siden jeg reiser i dag! Vi flyr til Melbourne og skal være der i fire dager. Etter fire dager går turen videre til Sydney, hvor vi også skal være i fire dager! Jeg reiser sammen med roomien min, Emilie. 

Det blir utrolig kult å se litt mer av Australia når jeg først er her! Denne ferien kommer nok til å bli helt fantastisk, og jeg føler meg så utroooolig heldig som får lov til å oppleve så mye! 

Hva har dere gjort i ferien? 

Kath :) 

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!