Hei! 

I går ettermiddag kom jeg hjem fra ferie. Som sagt gikk turen til Melbourne og Sydney. I Melbourne hadde vi ikke mye fint vær, og jeg gjorde nesten ikke annet enn å shoppe. Derfor har jeg nesten ingen bilder derfra...

Men uansett, Sydney! Hvor skal jeg begynne? Jeg har forelsket meg helt i den byen der! Den første dagen hadde vi strålende vær, så Emilie og jeg koste oss på Darling Harbour. Der spiste vi en god lunsj og drakk en sinnssykt god milkshake! 

Vi brukte mye tid på å bare gå rundt i byen, men den siste dagen hadde vi en ordentlig turistdag. Først dro vi opp i et tårn og fikk se utsikten over hele byen. Fikk ingen gode bilder, så får ikke vist dere utsikten... Senere dro vi ned å så på operahuset og Harbour Bridge. Det var utrolig å se operahuset, siden jeg har sett det på så mange bilder helt siden jeg var liten! 

Har du vært i Sydney? 

Kath :)

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!