De fleste kjenner følelsen av å være lei seg fordi det har blitt slutt med en kjæreste, eller når den man liker, ikke liker en tilbake. Da hjelper det veldig ofte å søke trøst i musikk!

Veldig ofte kan de rette låtene få opp humøret etterhvert, og ikke minst være en trøst når man er deppa. Her er Julias kjærlighetssorg-favoritter!

Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart:
Denne låten handler om å prøve å klare seg uten den man elsker, og er super-superfin!

Robyn - Dancing on my own
Denne låta handler om følelsen man får når den man er forelska i vil være sammen med ei annen jente. I grunnen veldig trist - men siden sangen er så fengende, er det også en feelgood-sang, eller hva?

Rihanna - Take a bow
En eldre, men utrolig fin Rihanna-låt som handler om å gjøre det slutt, og ikke høre på unnskyldningene og løgnene eks-kjæresten kommer med.

Whitney Houston - I will always love you
Kanskje den aller mest klassiske sangen om kjærlighet som finnes! Handler om å gjøre det slutt, men fremdeles elske den andre.

Taylor Swift - We are never, ever getting back together
Tittelen på denne sangen sier egentlig alt! En sånn sang man kan synge høyt på når man har kommet seg ut av den verste kjærlighetssorgen, og innser at den gutten kanskje ikke var den rette likevel.

Hvilke sanger liker du å høre på når du har kjærlighetssorg?


Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!