Rapper Nicki Minaj gjør seg definitivt bemerket med sin særegne stil. Det er hun ikke helt alene om. Lady Gaga var den som før Nicki pleide å stjele det meste av oppmerksomheten på den røde løperen.

Men møter du noen gang Nicki, må du ikke finne på å nevne at det er noen likheter mellom henne og Gaga. Det liker hun nemlig IKKE å høre!

En journalist forsøkte seg med en sammenligning av stilen til de to artistene i et intervju for litt siden, og da ble Nicki ikke så rent lite sur.


- Først av alt - jeg er en rapper! svarte Nicki, og fortsatte med å forsvare forskjellene mellom henne og Gaga med at alle jenter i bransjen bruker parykker. Da journalisten så nevnte at begge bruker ganske spesielle klær svarte hun med et "Bzzzz" og "Prøv igjen".

Men selv om Nicki ikke liker å bli sammenlignet med Gaga, har hun bare gode ting å si om artist-kollegaen.

"Gaga er en fantastisk artist. Hun har stått på. Hun har gått sin egen vei. Men jeg tror jeg har laget meg min egen vei, og at våre veier aldri krysses. Aldri. Derfor skjønner jeg ikke denne sammenligningen. Musikken vår er ikke den samme, scene-showene våre er ikke like. Jeg ser virkelig ikke likhetene."

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!