Hurra!
Endelig er den nye siten på plass! Programmerere og redaksjonen har jobbet på spreng for å gjøre den nye siten klar, og nå er den her.

Siten, slik du ser den nå er GANSKE ferdig, men vi var så ivrige etter å dele den med dere, at vi har lagt den ut før absulutt alt er på pass. Det vil si, at flere ting vil komme på pass etter hvert, og at vi vil rette feil og mangler vi måtte støte på.

Helsesøster - kommer etter hvert!
Bloggene - det er litt problemer med disse, men det skal vi få fikset!

Bruk kommentarfeltet
Håper dere setter i gang å utforsker alt som er nytt, redigerer profilene deres, leser og kommenterer saker, skriver på veggene til hverandre, og sender hverandre meldinger i innboksen.

Det er superfint om dere kommenterer under denne saken om dere støter på noen feil, det er noe dere ikke forstår, eller dere har noen synspunkter å dele. Det hjelper oss å gjøre ting bedre.

Info kommer
Fra redaksjonen vil dere fortløpende få informasjon om hvordan dere gjør ting her på NYE Julia.no i egne saker på forsiden, så følg med!


HA DET MORO OG LEK DERE MED DEN NYE SITEN! <3

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!