Aktiviteter innendørs

6 ting du kan finne på inne i sommer

Denne sommeren har jo ikke akkurat vært tidenes beste med tanke på været, så her har du seks tips til hva du kan finne på innendørs i sommer!

Foto: Getty Images

Publisert Oppdatert

Begynn på ett DIY-prosjekt

Det finnes mange kule DIY-prosjekter, og det er perfekt som en innendørsaktivitet! Bla lenger ned i saken for linker til kule prosjekter!

 

Ha seriemaraton

Det finnes uttallige kule serier der ute, og nå som det er ferie har du kanskje masse tid til å begynne å se på en! Hvis ikke du allerede har sett Pretty Little Liars for eksempel, er dette sommeren for å begynne! Nettsider som Netflix og Viaplay har mange serier, og ofte alle sesonger! Bare pass på så du ikke blir sittende for mye foran TVen! Ett tips kan være å begynne å se en serie med en venn!

 

Lag system i klesskapet

Nytt skoleår, nytt system i klesskapet. Vi vet alle at klesskapet kan miste litt system når man har dårlig tid på morningen før skolen. Sommerferien er ett perfekt tidspunkt for å rydde i klesskapet! Kvitt deg med gamle klær du ikke kan huske sist du brukte, og brett klærne fint! Det kan også være en ide og for eksempel sortere etter farger!

 

Ha spillkveld

Dette er en perfekt aktivitet for hele familien eller vennegjengen! Inviter til spillkveld, med spill som Alias, Fantasi og så videre! Det kan også være hyggelig å bare sitte å spille kort! Det trenger ikke nødvendigvis å skje på kvelden heller, hvis det regner trenger dere ikke å ha dårlig samvittighet for å sitte inne på dagen å spille spill!

 

Les bøker

I ukedagene har man ikke alltid tid til å få lest så alt for mye ved siden av skolebøkene. Nå er det ferie og fri, så det er en perfekt anledning for å lese noen bøker! På biblioteket pleier det å være gratis å låne bøker, hvis ikke går det an å høre med andre venner om de har noen bøker de vil låne bort om ikke du har bokhyllen full av uleste bøker!

 

Prøv nye oppskrifter

Det finnes så mange spennende og gode oppskrifter, og hva er vel bedre enn å prøve noen forskjellige på en regnværsdag? Det kan være alt fra mat til kaker og iskrem! Vær kreativ!

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning