SOMMER:

5 tips for å føle seg bedre på stranda!

Er du ukomfortabel på stranda? Klikk her for tips til hvordan du kan føle deg bedre!

Publisert Oppdatert

Det er lett å føle seg ukomfortabel på stranda når man skal gå i bikini foran ukjente mennesker. Her får dere de fem beste tipsene til hvordan man kan føle seg bedre!

Ikke sammenlikne deg med andre

Det er lett å føle deg ukomfortabel på stranda når man skal gå i bikini foran andre mennesker. Derfor er det viktig å ikke sammenlikne seg med andre mennesker og hvordan de ser ut. Vi er alle forskjellige så ikke bruk tid og energi på å sammenlikne deg med andre jenter!

 Klikk videre for flere tips!

Drikk og spis nok

På stranda er det lett å glemme å spise og drikke nok i løpet av dagen, da blir man dehydrert og får lavt blodsukker. Hvis man får lavt blodsukker kan humøret synke og det kan hjelpe til med å få deg til å føle deg dårlige. Pass derfor på å få i deg nok vann og mat så du holder humøret oppe, da er det lettere å føle deg bra på stranda!

Klikk videre for flere tips!

Ha det gøy

Hvis du har det gøy på stranda glemmer du litt av alt annet. Gjør ting du liker som å bade, spille volleyball eller noe annet gøy så du slipper å tenke på hvordan du ser ut!

Flere tips på neste side!

Bruk en fin bikini

Du vil automatisk føle deg bedre på stranda om du er fornøyd med bikinien din! Finn en som passer til deg i en farge du liker. Da vil du føle deg mye freshere på stranda, kanskje andre til og med skulle ønske de hadde lik bikini som deg!

Flere tips på neste side!

Les bøker eller Juliablader

Det er også lett å glemme av alt rundt seg hvis man bruker tiden på stranden på å lese. Lev deg inn i en bra bok eller et Juliablad, da vil fokuset ditt være på alt annet enn utseende! 

Hva er deres beste tips for å føle seg bedre på stranda?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning