Tips:

5 nyttårsforsetter alle kan ha

De fleste av oss har prøvd å ha nyttårsforsetter, og det funker sjelden. Her får dere noen nyttårsforsetter alle kan klare!

Publisert Oppdatert

Har du ingen nyttårsforsetter fordi du er lei av å ikke klare de? Slutte å spise godteri eller å holde rommet ryddig fungerer sjelden og man sklir tilbake til gamle vaner etter bare noen uker. Her får du en liste over nyttårsforsetter som er enklere å klare og som alle kan ha!

Gi komplimenter
Her i Norge er vi ikke like flinke til å gi hverandre komplimenter som i andre land. Et fint nyttårsforsett alle kan ha er å gi andre komplimenter! Si det til vennene dine når de har på seg noe fint, fortell andre at de er fine på håret. En dårlig dag kan bli mye lysere bare ved å få et kompliment!

Tenk på miljøet
Mange har fått med seg at det er mye snakk om miljøet hele tiden, og miljøet er viktig. Det er mange ting vi kan gjøre for å være snille mot miljøet. For eksempel gå eller sykle til treninga istedenfor å bli kjørt eller å kildesortere papp og vanlig anfall. Det finnes også mange andre ting man kan gjøre for miljøet. Dette er et supert nyttårsforsett!

Hjelp til hjemme
Det er ingen hemmelighet at foreldre setter kjempestor pris på litt hjelp med husarbeidet. Man er ikke alltid nødt til å få penger for å hjelpe til med småting hjemme. Du kan for eksempel brette sammen eller henge opp klesvaska, ta ut av oppvaskmaskinen eller støvsuge. Det finnes mange forskjellige ting du kan gjøre hjemme for å hjelpe til litt. Dette kommer til å gjøre foreldrene dine kjempeglade!

Smil til tilfeldige
Vi er egentlig ikke så flinke til å smile til tilfeldige mennesker, enten vi går forbi dem, sitter ovenfor dem på bussen eller står i samme kø som dem på butikken. Vanligvis får vi øyekontakt, og snur oss vekk. Istedenfor å snu oss vekk med en gang kan vi heller gi den andre et smil. Hvis personen har en dårlig dag vil kanskje dette gjøre dagen litt bedre! Uansett så er det kjempehyggelig å få et smil fra tilfeldige mennesker!

Tenk positivt
Hva er vel verre enn å tenke negativt? Dette nyttårsforsettet passer perfekt for å få et bedre år. Hvis man tenker positive tanker så ofte man kan vil man etter hvert merke at man blir mye blidere! Start året med å tenke positivt, så kanskje resten av året ditt blir supert!

Hva er ditt nyttårsforsett?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning