Taylor Swift

5 grunner til at Taylor Swift er den kuleste popstjernen akkurat nå!

Taylor Swift er alltid i vinden, og med god grunn!

Taylor opptrer på scenen

Taylor opptrer på scenen Foto: (foto: Instagram)

Publisert Oppdatert

Det er mye Taylor gjør som gjør at vi kan kalle henne kul, men hvorfor er hun den kuleste? Klikk deg videre for å se 5 grunner til at Taylor Swift er den kuleste popstjernen akkurat nå!

Opptrer for 63 000 mennesker

Taylor opptrer for over 60 000 mennesker under festivalen British Summer Time Hyde Park 2015.

Taylor er for tiden på verdensturné og i den anledning tok hun seg en tur innom festivalen British Summer Time Hyde Park 2015, i London på lørdag. 63 000 mennesker hadde kommet for å se Taylor sammen med andre stjerner som John Newman og Ellie Goulding! Det er litt av et oppmøte!

 

Henger med kjendisvenninnene

Venninnene overasker Taylor!

Taylor på scenen foran 63 000 publikummere.

Taylor på scenen foran 63 000 publikummere. Foto: (foto. Instagram)

Taylor er kjent for å ha mange kjendisvenninner etter musikkvideoen ”Bad Blood” kom ut og under opptredenen i Hyde Park kom et knippe av de ut på scenen! Supermodellene Kendall Jenner, Cara Delevingne, Karlie Kloss, Gigi Hadid og Martha Hunt i tillegg til tennisspilleren Serena Williams kom ut veivende med et britisk flagg mens Taylor sang ”Style”. Snakk om kul overraskelse!

 

Dater stjerne-DJ

Nytt superpar?

Det var mye rykter om Taylor og Calvin Harris en stund, helt til de kom ut hånd i hånd fra en konsert i påsken. Da var det ingen tvil lenger, Taylor hadde vunnet hjertet til stjerne-DJen Calvin Harris!
Blir disse to vårt nye favorittpar??

Taylors kjendisvenninner

Taylors kjendisvenninner Foto: (foto: Instagram)

 

 

Et bilde publisert av Taylor Swift (@taylorswift) onsdag 10. Juni. 2015 PDT

 

 

 

Går baklengs på tur

"Ikke i humør"

I starten av mai kom det ut et bilde som viser en mann som peker på Taylor mens hun går baklengs på en sti i Los Angeles. Akkurat hva bildet viser har det vært mange teorier om, men nå har Taylor endelig fortalt hva som faktisk skjer;

– Jeg så en mann med kamera, men var ikke i humør til å bli tatt bilde av, så jeg gikk heller baklengs på stien og da måtte sikkerhetsvakten min fortelle meg når jeg skulle svinge.

SOM EN DRØM: Taylor Swift

SOM EN DRØM: Taylor Swift Foto: Stella Pictures

 

Godt du gjorde det klart Taylor!

Står opp for seg selv

Overbeviste Apple!

Apple lanserer nå sin egen streamingtjeneste, Apple Music, og skulle ha en tre måneder lang prøveperiode uten å betale artistene for musikken som ble streamet. Dette reagerte Taylor på og skrev et åpent brev på Tumblr-siden sin. Brevet fikk masse oppmerksomhet og gjorde at Apple Music ombestemte seg. Selskapets visepresident Eddy Cue skrev på Twitter at artistene skulle få betalt for prøveperioden likevel.

– Jeg ble overbevist om at endringer trengs etter å ha lest Swifts brev. Derfor har vi bestemt at vi vil betale artistene også i løpet av prøvetiden.

 

Taylor går baklengs på tur.

Taylor går baklengs på tur. Foto: (foto: tumblr)

Bra du sa i fra, Taylor!

Taylor på scenen.

Taylor på scenen. Foto: (foto: Instagram)

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning