1. Hun er bare 13 år, men er allerede en verdenskjent danser med sin egen stil. Hun jobber også litt som modell og skuespiller, og har hatt gjesteroller i serier som Austin & Ally, Pretty Little Liars og Nicky, Ricky, Dicky & Dawn.

 

2. Hun vokste opp i nærheten av Pittsburgh i den amerikanske delstaten Pennsylvania, men nå bor hun halvparten av tiden i Los Angeles på grunn av karrieren.

 

3. Maddie ble kjent over hele verden som jenta i Sias musikkvideoer "Chandelier" og "Elastic". Den første vant hun til og med masse priser for!

 

4. I USA (og sikkert andre steder) er hun også kjent fra realityserien Dance Moms, som følger livet på danseskolen Maddie har gått på siden hun var to år gammel.

 

5. Hun er ansikt utad for danseutstyrsmerket Capezio, og denne ferske reklamevideoen er full av energi, danseglede, girlpower og en blanding av forskjellige dansestiler.

Les hele saken
Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!