skolestart:

10 tegn på at skolen har begynt igjen

Kan du kjenne deg igjen i disse, har du ganske sikkert begynt på skolen igjen!

Publisert Oppdatert

1. Plutselig blir du vekket midt på natta, ettersom foreldrene dine mener at det er morgen. Men det kan vel umulig stemme? Morgenen begynner vel en gang etter klokka ni..? Åååh..

2. Du kan glemme å ligge og slappe av en hel ettermiddag, for du har fått med deg noe forferdelig hjem, som du helt hadde glemt bort i sommerferien. Det kalles visst for lekser...

3. I sommerferiens glade dager hadde du trøbbel med å holde styr på hvilken ukedag det var. Nå har du full oversikt over både ukenummer, datoer, dager, timer, minutter og sekunder. Dessverre!

4. Foreldrene dine avbryter alle planene dine om å sitte oppe hele natta og se på film, ettersom de har fått det for seg at du trenger å sove.

5. Soling og bading byttes ut mot lekselesing og tidlige morgener. Du er ikke helt fornøyd med det byttet...

6. Ved middagstider i ferien var det vanlig at det ble duket på med lekker grillmat og god drikke. Nå er det større sjanse for at det er fiskepinner eller kjøttkaker.

7. Strandveska fylt med bikini, håndkle, solbriller, penger til is og kule blader er byttet ut med en supertung skolesekk full av ikke like morsomme ting...

8. Du prøver deg på å gå på skolen i shorts og t-skjorte, men innser kjapt at høsten kommer stormende. Med trykk på STORM, sukk.

9. Sommerferien var som et eneste langt friminutt. Nå rekker du knapt å stikke nesa utenfor døra før friminuttet er over. Urettferdig!

10. Men i sommerferien var alle vennene dine spredt til alle kanter, nå vet du nøyaktig hvor de befinner deg, og får treffe dem til samme tidspunkt hver eneste dag og ikke minst kan dere sjekke ut hvem av guttene som har blitt kjekkere i løpet av sommeren...

Hva er ditt største og sikreste tegn på at skolen har begynt igjen?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning