Testvinner

Speil, speil i bilen der...

Dette testproduktet var det vanskelig å sende tilbake. Vi ble helt betatt.

Publisert Oppdatert

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Dette er et speil man fester utenpå det vanlige speilet i bilen. Det er mye større, så man får panoramautsikt bakover. Det i seg selv er jo strålende, men så kommer moroa: Man kobler mobiltelefonen til speilet via Bluetooth.

Speilet har en mikrofon i front og en stor høyttaler i bakkant. Mikrofonen sitter så nær munnen til sjåføren at den klarer å levere testens beste lyd til personen i den andre enden av linjen, også fordi støyreduksjon sørger for at skravlebøtta i andre enden stort sett hører stemmen din, og ikke all mulig annen støy.

De andre testproduktene har også en eller annen form for støyreduksjon, men våre oppringere mente alle at Seecode ga den klareste lyden. Lyden inne i bilen er ikke like god som den du får med Parrot (som går rett på stereoanlegget), men den er absolutt god nok.

Som en bonus skinner nummeret til innringere gjennom speilet fra baksiden, slik at du ser hvem som ringer. I neste versjon får man sikkert se navnet på vedkommende, ikke bare nummeret.

Speilet leveres med en ledning til sigarettenneren som er lang nok til at den kan strekkes rundt frontruta og skjules hele veien ned. Den blir dermed nesten integrert i bilen. Vil du ikke strekke kabel, vel, så kan du bruke batteriet. Da får du ti timer taletid og ca. åtte dager stand-by.

Det at dette er en "integrert" løsning man kan flytte mellom biler, kombinert med det store deilige speilet og god kvalitet gjør Seecode SFK-400 til en soleklar testvinner.

Spesifikasjoner

  • Leverandør: Seecode
  • Modell: Vossor plus
  • Pris: ca. 800 kroner

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning