Cityliner'e til Ola Tollefsen Bussreiser

Det ble en spesiell merkedag for Ola Tollefsen Bussreiser tidligere i sommer. Etter å ha drevet busselskap i snart 38 år kunne Marit og Ola Tollefsen motta to splitter nye Neoplan Cityliner C.

Marit og Ola Tollefsen (t.v.) mottar de to nye Neoplan Cityliner C fra Rolf Thomassen i MAN last og Buss AS

Marit og Ola Tollefsen (t.v.) mottar de to nye Neoplan Cityliner C fra Rolf Thomassen i MAN last og Buss AS

Publisert Oppdatert

De to bussene er delikat dekorert med Ola Tollefsens farger og logo. Bussene har en lengde på 12,99 meter og er utstyrt med MAN Euro 4-motorer på 480 hk.

Bussene er godt utstyrt med blant annet MAN TipMatic automatisert giring, toalett, kjøkken, kjøleskap, videoanlegg og teleslynge. I snart 38 år har bussene fra det lille busselskapet på Borgen i Asker kjørt land og strand rundt med turister. De senere årene har det i stadig større grad skjedd med MAN-produkter og nå altså også Neoplan.

Det hele startet med at Ola Tollefsen, som opprinnelig var anleggsarbeider, fant på å arrangere helseturer til Syden med buss. I løpet av 2008 vil rekordmange være med på selskapets bussturer, rundt 2.000. Dette er nærmere en dobling på bare et par år. I alt har selskapet tre busser. Ola Tollefsen mener at personlig service er hemmeligheten bak at et lite busselskap kan klare seg bra. Mange av passasjerene er nemlig gjengangere, og folk står på venteliste for enkelte turer. Og turarrangør er selskapet selv. Ola kjører selv rundt om og ser etter nye turer og muligheter og gjør avtaler med hoteller i hele Europa.

Som en kuriositet kan nevnes at fru Marits lottogevinst for noen tid siden var en del av investeringsgrunnlaget for de to bussene. Dette er en satsning det definitivt står respekt av.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning