Kort sagt:

+ Enkel å montere/demontere

+ Rå batteritid

+ Masse utstyr medfølger


- Litt dårig lydkvalitet til tider

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

At SuperTooth Light monteres i solskjermen, har både sine fordeler og ulemper. Det innebærer litt mer knot enn en fastmontert bluetooth-løsning, men på en annen side kan man ta den med seg til en annen bil, eller til og med på kontoret og bruke den som en konferansetelefon.

Batteritiden er oppgitt til 15 timer tale og litt over en måned stand-by. Det holder i massevis. Batteriet kan du dessuten lade i bilen eller hjemme i stua, alt ettersom, for det følger nemlig med to ladere.

SuperTooth monteres ved hjelp av magneter og en metallbøyle man tar rundt solskjermen. Den er lynrask å montere - og å demontere.

Så over til det viktigste: lydkvaliteten. Selv opplever man lyden som klar og god, og det er lite eller ingen bakgrunnsstøy. Personen i den andre enden føler imidlertid at lyden "hakker" litt, men det er ikke så ille at det blir slitsomt å holde en samtale gående.

SuperTooth Light leveres også med universell festebrakett til telefon, slik at håndfriopplevelsen blir komplett.

Spesifikasjoner

  • Leverandør: SuperTooth
  • Modell: Light
  • Pris: ca. 650 kroner

Vår karakter

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!