Slike forbedringer øker brotsjehastigheten, stabiliteten og allsidigheten og gir mer nøyaktig og kostnadseffektiv hullproduksjon med toleranser på mellom 15 og 25 mikrometer og overflatefinhet på Ra. 0,4 til Ra. 0,8, melder produsenten.     

Sterk og sikker kobling

Systemets patenterte kobling sikrer at skifte av brotsjehoder foregår raskt og enkelt med en repeterbarhet på mindre enn tre mikrometer. En spesiell design med tre vertikale drivkiler gjør at festet enkelt håndterer ekstremt høye nivåer av overførbart dreiemoment. Intern aksial klemkraft tvinger brotsjehodene opp i skaftene og skaper en sterk og sikker kobling.

Forlenger levetiden

Precimaster Plus bruker engangshoder i hardmetall med diameter som spenner fra 10 til 60 mm, og kan monteres på fire standard skaftstørrelser. Skaftlengder er tilgjengelig i korte, middels og lange varianter for å kunne tilpasses situasjoner med henholdsvis begrenset plass, vanlige hulldybder og opptil 10 x D. Sammenlignet med tradisjonelle påloddede skjær gir hoder i solid hardmetall mulighet for et større antall skjær på samme diameter for opptil 30 prosent raskere matehastigheter. Solid hardmetall forlenger verktøyets levetid med opptil 30 prosent, gir økt stabilitet i tøffere materialer og gjør det til et mer kostnadseffektivt system.    

Bedre sponkontroll

Precimaster Plus-brotsjeskaft kan bruke ulike typer kjølemidler for både blindhull og gjennomgående hull. Dette gir bedre sponkontroll og styring. Ved bunnhull tvinges sponet bakover ut av hullet, mens kjølevæsken i et standard oppsatt verktøy for gjennomgående hull blåser spon forover og bort fra verktøyet. 

Precimaster Plus har tre geometrier til forskjellige matinger og overflatekrav. Leveres i fem hardmetallsorter, som inkluderer belagt og ubelagt hardmetall og cermet, for å sørge for optimal ytelse i alle materialer.    

 

Ønsker du mer informasjon besøk: www.secotools.com/precimasterplus

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!