Hvordan lage godteri til bursdagen

Lag godteri til bursdagen

Sjokoladetrekte mandelkuler lager du i en fei, og de blir trolig borte i en fei.

Publisert Oppdatert

Dette trenger du:

250 g ferdig kransekakemasse

200 g melkesjokolade

strøssel

Du kan skrive ut oppskriften ved å trykke på printsymbolet nederst på siden.

Del opp kransekakemassen

Del opp kransekakemassen i småbiter og rull hver av dem ut til en kule. Brekk sjokoladen i mindre biter og ha dem i en bolle. Smelt det sammen enten over vannbad eller i mikrobølgeovn. Fordel strøsselet du skal bruke i en skål eller flere dersom du bruker ulik strøssel

Dypp kulene i sjokoladen

Bruk to gafler og dypp kulene i den smeltede sjokoladen. La sjokoladen renne av før du legger dem over i en strøsselbolle og ruller dem rundt. Legg dem over på bakepapiret.

Oppbevaring

Kulene holder seg best, oppbevart i kjøleskapet.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag