HOROSKOP

Tyren – horoskop for ditt stjernetegn

Ønsker du å lese hva horoskopet til Tyren sier? Les ditt horoskop gratis her, og finn ut hva du bør tenke på når det gjelder alt fra økonomi til kjærlighet!

TYREN: Les horoskopet for ditt stjernetegn.
TYREN: Les horoskopet for ditt stjernetegn. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Tyren: 21. april - 21. mai

Horoskop for 26.04–02.05.2024

Solen belyser forholdet til deg selv, din kropp, helse, livsstil, image og utseende. Det gjør at du ser deg selv i et klarere lys.

Med Jupiter og Uranus også i ditt tegn er det naturlig at du kan sjokkere deg selv og gjøre noe du ikke tidligere har vurdert.

Med Venus i ditt tegn fra mandag er det naturlig å rette blikket mot det som kan forbedre, forfine og styrke ditt image og utseende.

Din sjarm og utstråling er upåklagelig og øker magnetismen og sjarmen. Du kan tiltrekke deg en potensiell partner på din vei.

Tiltrekningskraften øker.

Kjennetegn Tyren

Element: Jord

Planet: Venus

Farge: Grønn

Står for stabilitet og ro, er pålitelig.

Kan være materialistisk, sta og langsom.

Du passer best sammen med Jomfruen, Steinbukken, Krepsen og Fiskene.

Les også: Se horoskopet til alle stjernetegnene her

Solen befinner seg i Tyrens tegn, og Venus ankommer samme tegn mandag. Det er vår og mange gode ­dufter og blomstrende, virile energier i luften. Mars’ møte med Neptun mandag kan tyde på romanser, flørt, moro og kreativ blomstring. Det ligger an til flere sanselige opplevelser, kjærlighet, romantikk og nytelse. Mars ankommer også Værens tegn tirsdag og øker energien, livskraften og evnen til å oppnå målene man setter seg. Krigeren i deg våkner og øker lidenskapen og engasjementet i det vi setter oss fore. Det gjelder å sette seg nye mål og ikke stagnere i det som har vært. Erkjenn hva du begjærer og gjør noe med det. Unngå overdrivelser.

Denne saken ble første gang publisert 11/11 2020, og sist oppdatert 25/04 2024.

Les også