Sjekk ditt horoskop for 2023

Stort årshoroskop: Slik blir 2023!

Her er horoskopet for alle 12 stjernetegnene.

Pluss ikon
<b>HOROSKOP:</b> Her er årshoroskopet for 2023!
HOROSKOP: Her er årshoroskopet for 2023! Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Etter pandemien har det skjedd store endringer i Norge og i verden. Vi lever i en tid med store endringer både på det åndelige, økonomiske og teknologiske plan. Det skaper frykt og uforutsigbarhet.

I 2023 er det sol- og månefor­mørkelser i området for åndelige og materielle verdier, ressurser og når det gjelder personlige målsettinger og i parforhold.

<b>Astrolog Nina Skjemstad</b>
Astrolog Nina Skjemstad Foto: Hjemmet

Mange forhold sliter i økonomisk krevende perioder. Jupiter beveger seg gjennom Værens tegn og inspirerer til å satse på innovasjon, selvutvikling og personlig fremgang. Dens ferd gjennom Tyrens tegn fra mai og ut året retter fokuset mot felles åndelige og materielle verdier og hvordan man kan tiltrekke seg verdier og forvalte det man har.

Saturns tegnskifte fra Vannmannens til Fiskenes tegn øker engasjementet i miljøvern, bærekraft, natur og vær. Det øker interessen for å sette grenser overfor åndelige aspekter som virker manipulerende og utnyttende.

Pluto er det største og mest markante skiftet i år. Den beveger seg fra Steinbuk­kens til Vannmannens tegn og setter virkelig fart i Vannmannens tidsalder. Et større innblikk i makt og avmakt i storsamfunnet er tema. Utvikling og forskning rundt energi og miljø til jordas beste bringes på banen, og vi ser konturene av noe som får en større vekst i årene frem mot 2025. Altså går vi en spennende tid i møte.

Et berikende og kjærlighetsfylt år ønskes deg!

Væren 2023

Væren er et ledertegn og ildtegn som forbindes med lidenskap, entusiasme og målrettet fokus. Væren er pioneren og innovatøren som har mot til å satse der andre gir opp. Værens arketyp liker å nå målene raskt og effektivt. En vær er utålmodig, impulsiv, rastløs og ser stadig fremover mot neste mål.

Les ukeshoroskopet til Væren her.

<b>VÆREN:</b> Mennesker født mellom 21. mars og 20. april tilhører Væren.
VÆREN: Mennesker født mellom 21. mars og 20. april tilhører Væren. Foto: Getty Images

Generelt:

Dette er et ekstra spennende år for deg født i Værens tegn. Året starter med din planet Mars’ ferd bakover som indikerer omprioriteringer i kommunikasjon og tidsplanlegging. Jupiter beveger seg gjennom ditt tegn frem til 17. mai. Det indikerer en betydelig personlig vekst som bringer deg til neste nivå i den retningen du ønsker å utvikle deg i. Ditt energinivå øker og engasjementet i livsstil og fysisk aktivitet eskalerer. Jupiters ferd gjennom Tyrens tegn fra 18. mai og ut året retter engasjementet mot åndelige og materielle verdier. Du er i et skifte når det kommer til fremtidsplaner og kursen forover, både privat og profesjonelt.

Helse:

Med Jupiter gjennom ditt tegn kan du bli ekstra ivrig når det gjelder fysisk aktivitet og kosthold. Du virker villig til å strekke deg lenger, og når du legger lidenskap til dine planer, kan det bli for mye av det gode. Unngå tendensen til overdrivelser. I periodene Merkur beveger seg bakover i januar, fra 21. april til 15. mai, fra 24. august til 16. september og fra 13. desember og ut året er det lurt å være oppmerksom på detaljer. Du har størst utbytte av å tenke langsiktig og ha jevne, gode rutiner fremfor å ta skippertak.

Privat/Kjærlighet:

Venus og Solen er dine kjærlighetsplaneter, og Venus beveger seg bakover fra 23. juli til 4. september i området for romantikk, lidenskap, kjærlighet og forholdet til barn og barnebarn. Det indikerer at det er naturlig å revurdere og perfeksjonere romantiske anlig­gender i den perioden. Svangerskap er aktuelt for de fruktbare. Vær oppmerksom på at ærlighet varer lengst og skaper de besteforholdene. Det motsatte skaper risiko for brudd.

Lidenskap:

Væren er et lidenskapelig ildtegn som trenger å brenne for intimiteten og engasjementet som en romanse kan gi. Rutiner og gjen­tagelser virker kjedsommelig og fører til at man mister gnisten. Ildtegn liker impulsivitet og overraskelser og kan inspireres av et flørtende romantisk eventyr. De gode samtalene, fyr i peisen, et godt måltid og inspirerende musikk gjør susen for et eventyr med din kjære.

Økonomi:

Sol- og måneformørkelsene antyder avslutninger og nye begynnelser i forbindelse med verdier, evner og talent. Venus er din finansplanet, og dens bevegelse på vei bakover fra 23. juli til 4. september antyder at det er tid for å revurdere hva du bruker penger på. Unngå impulsiv handling. Din finansplanet Plutos tegnskifte i mars retter fokuset mot din rolle i en gruppe. Det kan føre til at din rolle i sosiale medier, i samfunnet eller i en gruppe med likesinnede tar en ny vending. Betydningsfulle personligheter dukker opp og viser vei. Stak ut en ny kurs for veien forover.

Tyren 2023

Tyren er et fast jordtegn som forbindes med fred, stabilitet, trygghet og ro. En tyr er lojal, trygg, sensitiv og sensuell. Oksen er et symbol på frodighet, rikdom og forutsigbarhet. Dens sansesystem som syn, hørsel, lukt og smak er ekstra sterk. De trives derfor i vakre, harmoniske omgivelser og liker å ha kontroll.

Les ukeshoroskopet til Tyren her.

<b>TYREN: </b>Mennesker født mellom 21. april og 21. mai tilhører Tyren.
TYREN: Mennesker født mellom 21. april og 21. mai tilhører Tyren. Foto: Getty Images

Generelt:

Sol- og måneformørkelsene i ditt tegn i 2022 og i 2023 åpner for en ny begynnelse i forholdet til deg selv og nære relasjoner. Det betyr at det er naturlig å legge en fase bak seg og åpne for en ny. Du er i en viktig selvutvikling som har innflytelse på dine handlinger, nære relasjoner og jobbsituasjonen. Pluto ankommer toppen av horoskopet og antyder endringer i livsmål, status og posisjon. For noen kan det føre til avslutning av arbeidsforhold og involvering i noe nytt. Saturns overgang til Fiskenes tegn 7. mars antyder at det som skjer i samfunnet, påvirker dine fremtidsmål. Det er tid for å styrke din posisjon.

Helse:

Venus er din helseplanet, og dens seks ukers ferd på vei bakover i perioden 23. juli–4. september indikerer en fin periode for å vurdere en grundig helsesjekk. Tiden er inne for å rette blikket mot daglige rutiner, kosthold og fysisk aktivitet. Har du mulighet til å gjøre aktiviteter som styrker helsen på hjemmebanen, er det en god løsning. Du trenger mye fysisk nærhet og hudkontakt og gjør klokt i å uttrykke det til din kjære.

Privat/Kjærlighet:

Pluto er din kjærlighetsplanet, og dens ytterst sjeldne tegnskifte markerer også et skifte i parforhold. Bryllup er aktuelt for dem som ennå ikke er smidd i Hymens lenker. Merkurs vendinger på vei bakover spesielt i periodene 21. april–15. mai og fra 24. august til 16. september er peri­oder det er lurt å merke seg. Selv om misforståelser og uenigheter kan oppstå, kan de benyttes til å knytte tettere bånd. Din egen planet Venus på vei bakover fra juli til september har også innflytelse på din rolle i nære relasjoner. Gjør det som er nødvendig for å styrke båndene til familiemedlemmer.

Lidenskap:

Tyrens sensuelle sider er alltid sterk. Sansene er på høygir og man trenger tid på å fordøye både lukt, smak, hudens følsomhet, det man ser og hører. Det krydrer den indre opp­levelsen man har. Tyrer nyter virkelig øyeblikket. Derfor blir alle de små tingene essensielle.

Økonomi:

Din finansplanet Mars beveget seg bakover i slutten av 2022, og året starter med at den fortsetter ferden frem til 12. januar før den setterkursen forover og er tilbake til utgangspunktet 17. mars. Det tyder på at økonomien kan virke strammere en periode. Årets sol- og måneformørkelser viser at det er naturlig å vurdere endringer i jobbsituasjonen. Jobbskifte er aktuelt, spesielt etter 17. mai. Du ønsker aller helst å ha makten over din egen arbeidsdag. Det er også naturlig å revurdere investeringer. Å innlede viktige samarbeidsforhold er et aktuelt tema.

Tvillingene 2023

Tvillingenes tegn er et bevegelig lufttegn som forbindes med en skarp hjerne som er mental, kvikk og intelligent. Tvillinger er nysgjerrige, vitebegjærlige, sosiale og lærer raskt. De kan diskutere mye med seg selv og trenger mentale stimuli. De kan rekke mye på kort tid og ser raskt mulighetene i en situasjon.

Les ukeshoroskopet til Tvillingene her.

<b>TVILLINGENE: </b>Mennesker født mellom 22. mai og 21. juni tilhører Tvillingene.
TVILLINGENE: Mennesker født mellom 22. mai og 21. juni tilhører Tvillingene. Foto: Getty Images

Generelt:

Mars’ ferd gjennom ditt tegn i hele syv måneder fra 20. august 2022 til 17. mars 2023 gjør noe med deg.

Det er sjeldent å få energi fra mars så lenge. Den bruker vanligvis ca. 2 måneder per tegn på sin ferd. Det øker energinivået, viljestyrken, handlekraften, pågangsmotet og kreativiteten. Fokuset øker og styrker evnen til å være målrettet. Dette er et år som gjør deg mer oppmerksom på hva du har undertrykt og som du nå ønsker å forholde deg til. Avgjørelser baseres på dine innerste ønsker. Din indre autoritet eskalerer. Erfaringer du har gjort de siste årene, kan lede til mer ansvar og en tydeligere rolle utad.

Helse:

Om du ikke har vært den som har vært mye fysisk aktiv tidligere, vil det sannsynligvis endre seg i år. Du kan se behovet for å bruke mer av kroppen og styrke både muskler, skjelett og kondisjon. Din helseplanet Pluto og dens energiskifte går ikke upåaktet hen. Man aksjonerer totalt eller ikke i det hele tatt. Dens tegnskifte i år viser at du er klar for å handle. Stagnasjonsperioden er over og alt flyter lettere. Fra mars kan du risikere å overdrive aktivitetsnivået. Lag deg realistiske vaner.

Privat/Kjærlighet:

Dine kjærlighetsplaneter er Venus og Jupiter. Begge har betydningsfulle bevegelser i år som har innflytelse på parforhold. Venus’ ferd på vei bakover i perioden 23. juli til 3. september i området for kommunikasjon og prioriteringer viser at det er tid for å være oppmerksom på tidsplanlegging. Hvor mye tid får ditt kjærlighetsliv i hverdagen? Ikke minst hvordan forløper kommunikasjonen mellom deg og din kjære? Hvilke ord benyttes? Er det kjærlige signaler eller ikke? Det man signaliserer i hverdagen, påvirker forholdet i større grad på sikt. Ta en beslutning! Forplikt deg til det du vil utvikle!

Lidenskap:

Med Mars gjennom ditt tegn i hele syv måneder får du god anledning til å spille ut lidenskapen og tiltrekke deg kjærlighet med din flørtende utstråling. Du har en viljestyrke som gjør at du kan oppnå det du ønsker. Du er en erobrer. Din planet for lidenskap er Venus, og det tyder på at du har en sensuell og estetisk smak. Samtidig har du behov for kontroll og langsiktighet. God mat og drikke, vakker musikk, gode dufter, blomster og nyvaskede sengetøy gjør susen for lidenskapelige opplevelser.

Økonomi:

Månen og Saturn er dine finansplaneter. Det gjør at årets sol- og måneformørkelser gjør deg klar for å gi slipp på visse verdier til fordel for noe som passer deg bedre. I perioder rundt fullmånefasene kan du risikere å handle på bakgrunn av emosjonelle svingninger. Unngå å gjøre innkjøp rundt ny- eller fullmåne og rundt sol- og måneformørkelsene. Din finansplanet Saturn skifter tegn 7. mars og inviterer til å realisere noen drømmer. Søk på drømmejobben og kjøp drømmeboligen i år.

Krepsen 2023

Krepsens tegn er et ledende vanntegn. Krepser forbindes med å være medfølende, omsorgsfull og dypt emosjonelt engasjert i det de involverer seg i. De føler seg frem og liker å være selvstendig. En kreps kan føle månens faser og svinger i takt med den. I perioder innadvendt og privat, i andre perioder sosial, utadvendt og autoritær.

Les ukeshoroskopet til Krepsen her.

<b>KREPSEN: </b>Mennesker født mellom 22. juni og 22. juli tilhører Krepsen.
KREPSEN: Mennesker født mellom 22. juni og 22. juli tilhører Krepsen. Foto: Getty Images

Generelt:

Årets sol- og måneformørkelser har også innflytelse på dine planer slik de alltid har. Nå er det livsmål, status og posisjon, samt fremtidsplaner som berøres. Det foregår et skifte som tar noen måneder fra du kjenner lengselen presse på til du er kapabel til å gjennomføre og ta konkrete avgjør­elser. Forholdet til foreldre, eller deg selv som forelder, besteforelder og privatlivet er i endring. Det er naturlig å se din rolle i familien i et klarere lys og vurdere hva du kan gjøre ut av den. Privatliv involverer også bolig. Å vurdere flytting er aktuelt. Fra mai er det naturlig å stake ut en ny kurs og sette seg nye mål.

Helse:

Jupiter, din helseplanet, beveger seg fra Væren til Tyren i år. Det øker behovet for å konkretisere målene og realisere fremtidsplanene. Du er en spesielt følsom person og kan ha lett for å bli satt ut av følelser. Det kan i neste omgang føre til overspising, mye inntak av sukker, gjærbakst eller alkohol. Vær ekstra oppmerksom når Jupiter beveger seg på vei bakover fra 5. september og ut året. Du trenger en god plan for kosthold og trening.

Privat/Kjærlighet:

Begge dine kjærlighetsplaneter Saturn og Pluto skifter tegn i år, og det er høyst uvanlig. De bruker begge lang tid på sin bane og at de skifter tegn samme år er unikt. Men det innebærer også et viktig skifte og transformasjon i kjærlighets­ anliggender. En fase er over og en ny begynner. Nå gjelder det å rette blikket rundt hva du virkelig ønsker deg av ditt forhold. Enten din partner søker forandring, eller du selv gjør det, er det tid for å ta grep å gjøre noe med det. Bryllup og samboerskap er tema for noen, skilsmisse og særboerskap er det for andre. Kunsten er å se nye muligheter og la seg inspirere til å styrke hverandres behov.

Lidenskap:

Krepsen er styrt av følelser og trenger å føle seg forent med sin kjære. Et distansert forhold vil ikke oppleves som nært med mindre man føler seg helt integrert og i ett med sin kjære. Når Pluto, planeten for lidenskap, skifter tegn 23. mars, øker behovet for nærhet og intimitet. Unngå å søke nær­heten andre steder enn i forholdet du er involvert i.

Økonomi:

Din finansplanet Pluto skifter tegn i år. Forrige gang Pluto skiftet tegn og beveget seg inn i Steinbukken, var rundt desember 2008. Det var en periode med finansiell uro og børsfall. Fra 23. mars 2023 vil planeten bevege seg inn i Vannmannens tegn og markere et skifte i dine finansielle prioriteringer. Noe tyder på at du er klar for å gi slipp på noe, selge noe eller å ta grep rundt noe som gjør at du har fult og helt kontroll på egne verdier. Jupiter bringer utvikling og vekst i karrieren, og det åpner for nye jobbmuligheter.

Løven 2023

Løvens tegn er et fast ildtegn som forbindes med å være lidenskapelig, impulsiv, beskyttende og samtidig har behov for kontroll. Løven er selskapelig, sjenerøs, leken og godhjertet. Noen liker å være i sentrum for oppmerksomhet. Kjærlighetskraften er en ekstra sterk drivkraft.

Les ukeshoroskopet til Løven her.

<b>LØVEN: </b>Mennesker født mellom 23. juli og 23. august tilhører Løven.
LØVEN: Mennesker født mellom 23. juli og 23. august tilhører Løven. Foto: Getty Images

Generelt:

Saturns og Plutos tegnskifter antyder endringer i nære relasjoner, ambisjoner og finansielle saker.En fase er over – og det åpner for en ny. Jupiter åpner for nye visjoner, fremtidsrettede ideer og ny kunnskap første del av året. Det kan lede til nye målsettinger. Det du arbeider for på vårparten, gir belønning til høsten. Da ankommer Jupiter toppen av horoskopet og åpner for suksess i livsmål, ambisjoner og karriere. Saturns inngang i Fiskenes tegn i mars antyder at det er nødvendig å sette grenser, eliminere og gi slipp på noe for å oppnå lønnsomhet. Konsentrasjon må til. Det gir be­lønning.

Helse:

Ved fullmåne kan du føle deg sliten og overfølsom. Din helseplanet Saturns tegnskifte indikerer at det er tid for å gjøre grep i situasjoner som kan bidra til å styrke helsen.Å trene for å opparbeide sterkere muskler vil bidra til å bedre din generelle helsetilstand og styrke skjelettet. Din sterke og svake side er hjertet. Å utfordre leggmusklene bidrar til å øke blodsirkulasjonen og gjøre jobben til hjertet lettere. Aerob aktivitet vil også bidra til å øke oksygenopptaket. Altså mye å ta seg til om du vil føle deg bedre.

Privat/Kjærlighet:

Din kjærlighetsplanet Jupiter skifter tegn og vandrer inn i toppen av horoskopet fra mai. Lysten på nye eventyr, reiser og spennende opplevelser lokker første del av året. Deretter øker interessen for ambisjoner og felles livsmål. Investeringer i eiendom eller bolig inspirerer. Du er i en betydningsfull utvikling og er villig til å gi slipp på relasjoner og verdier for å vokse nå. Konfrontasjoner i 2022 gir resultater i 2023. Noen vurderer å selge bolig og flytte til noe nytt og bedre. Foreldre får større betydning.

Lidenskap:

I år vil du lære noe om egenlidenskap. I iveren etter å oppleve lidenskap kan man ha lett for å forhaste seg. Tiden er inne for å være tålmodig og finne nye metoder for å inspirere din utkårede. Det er tid for å innse hva som er bra og hva som ikke fungerer. Du vil lykkes best med å ta hensyn til din kjæres ønsker. Du liker drama, men å kombinere tålmodighet gir større mulighet for intime opplevelser enn hastverk.

Økonomi:

Saturns tegnskifte antyder endringer i verdier du deler med andre. Det kan dreie seg om arbeidsgiver, bolig, forholdet til bank og forsikring og ikke minst felles verdier og utgifter du deler med din partner. Endringer i forholdet til arbeidsgiver kan dukke opp. Du kan enten få mer ansvar eller ende med å forlate jobben fordi du søker noe som passer deg bedre. Din finansplanet Merkur beveger seg på vei bakover i periodene frem til 19. januar, fra 21. april til 15. mai, fra 24. august til 16. september, og fra 13. desember 2023 til 1. januar 2024. Tenk deg godt om i disse periodene. Unngå å handle noe du angrer på da.

Jomfruen 2023

Jomfruen er et bevegelig jordtegn som forbindes med perfeksjon, tjenestevillighet og renhet. Jomfruer analyserer, sorterer og eliminerer. De søker sannhet, klarhet, er praktisk, nøyaktig og tilpasningsdyktig. En jomfru trenger orden og system. De har utpreget praktisk sans og liker å skape med hendene, har god hukommelse og trenger at noen trenger dem.

Les ukeshoroskopet til Jomfruen her.

<b>JOMFRUEN:</b> Mennesker født mellom 24. august og 23. september tilhører Jomfruen.
JOMFRUEN: Mennesker født mellom 24. august og 23. september tilhører Jomfruen. Foto: Getty Images

Generelt:

I år vil du merke et behov for å justere prioriteringene, arbeidsoppgavene, pliktene og ansvar du tar på deg. Behovet for mer fritid og større mulighet til å kunne bestemme over din egen tid forsterkes. Saturns tegnskifte indikerer at det er naturlig å forplikte seg til noen. Et behov for å sette grenser i nære relasjoner kan dukke opp. Det er ikke mulig å ignorere nære relasjoner i år fordi et behov for å knytte tettere bånd forsterkes. Legg merke til periodene din planet Merkur beveger seg bakover. Da er det tid for refleksjon, revurdering og for å innse hva du ønsker.

Helse:

Din planet Plutos tegnskifte i mars øker oppmerksomheten rundt helse, vaner, uvaner og daglige rutiner.Pluto minner om transformasjon, makt og avmakt. Det er naturlig å ta grep om det som skal til for å oppnå egne mål i det du beslutter å bruke tid på. Du inspireres til å bevege deg mer, og du vil sannsynligvis bruke naturen mer regelmessig. Uvaner som røyking, for mye alkohol, uregelmessig kosthold eller døgnrytme er det nå lettere å gi slipp på.

Privat/Kjærlighet:

Saturn ankommer området for romantikk og kjærlighet. Det indikerer at det er naturlig å sette grenser og avslutte parforhold som ikke lenger fungerer eller gir deg noe. Det er naturlig å la seg inspirere til å forplikte seg i relasjoner som virkelig betyr mye for deg. Det kan føre til forlovelse og bryllup i år. Single kan møte den rette. Å innlede samboerskap er aktuelt for dem som har vært sammen en stund. Det er tid for å styrke familiebånd og skape et solid samhold. Ved å invitere dine kjære, by på deg selv og dele av det du har, forsterkes båndene mellom dere.

Lidenskap:

Lidenskapen øker i perioden fra januar til mai. Det gjør at du frigjør deg fra begrensende, rigide hold­ninger og er klar for å åpne for mer lidenskap, intimitet og nærhet.Gi slipp på din indre kritiker og la hemningene fare. Perfeksjonisten i deg legger merke til detaljene.Renhet og gode dufter åpner den amorøse sonen. Legg tankene bort i intime øyeblikk.

Økonomi:

Venus er din planet for økonomi og personlige evner og talent. Den beveger seg på vei bakover i perioden fra 23. juli til 4. september. Det øker interessen for å bruke flere sider av deg selv og kan føre til at du vurderer å skifte jobb. Jupiters posisjon åpner for nye inntektsmuligheter i tiden frem til 17. mai. Plutos tegnskifte bekrefter at jobbskifte er et betydningsfullt tema i år. Dine arbeidsoppgaver og rutiner trenger forandring, og det er tid for å gjøre noe med det du har ruget på en stund. En jobb som passer bedre til den du er nå, og ikke til den du var før, er aktuelt. Vend blikket forover.

Vekten 2023

Vekten er et ledende lufttegn som forbindes med fred, harmoni og balanse. Vekter trives med skjønnhet, sjarm, og de har en magnetisk utstråling. De har et bredt overblikk og evnen til å være diplomatisk. Vekter kan være konfliktsky og trives best med å bidra til å skape balanse. De er sosiale, intelligente, rasjonelle og har sterk rettferdighetssans.

Les ukeshoroskopet til Vekten her.

<b>VEKTEN:</b> Mennesker født mellom 24. september og 23. oktober tilhører Vekten.
VEKTEN: Mennesker født mellom 24. september og 23. oktober tilhører Vekten. Foto: Getty Images

Generelt:

I år vil du merke et behov for å justere prioriteringene, arbeidsoppgavene, pliktene og ansvar du tar på deg. Behovet for mer fritid og større mulighet til å kunne bestemme over din egen tid forsterkes. Saturns tegnskifte indikerer at det er naturlig å forplikte seg til noen. Et behov for å sette grenser i nære relasjoner kan dukke opp. Det er ikke mulig å ignorere nære relasjoner i år fordi et behov for å knytte tettere bånd forsterkes. Legg merke til periodene din planet Merkur beveger seg bakover. Da er det tid for refleksjon, revurdering og for å innse hva du ønsker.

Helse:

Din planet Plutos tegnskifte i mars øker oppmerksomheten rundt helse, vaner, uvaner og daglige rutiner.Pluto minner om transformasjon, makt og avmakt. Det er naturlig å ta grep om det som skal til for å oppnå egne mål i det du beslutter å bruke tid på. Du inspireres til å bevege deg mer, og du vil sannsynligvis bruke naturen mer regelmessig. Uvaner som røyking, for mye alkohol, uregelmessig kosthold eller døgnrytme er det nå lettere å gi slipp på.

Privat/Kjærlighet:

Saturn ankommer området for romantikk og kjærlighet. Det indikerer at det er naturlig å sette grenser og avslutte parforhold som ikke lenger fungerer eller gir deg noe. Det er naturlig å la seg inspirere til å forplikte seg i relasjoner som virkelig betyr mye for deg. Det kan føre til forlovelse og bryllup i år. Single kan møte den rette. Å innlede samboerskap er aktuelt for dem som har vært sammen en stund. Det er tid for å styrke familiebånd og skape et solid samhold. Ved å invitere dine kjære, by på deg selv og dele av det du har, forsterkes båndene mellom dere.

Lidenskap:

Lidenskapen øker i perioden fra januar til mai. Det gjør at du frigjør deg fra begrensende, rigide hold­ninger og er klar for å åpne for mer lidenskap, intimitet og nærhet.Gi slipp på din indre kritiker og la hemningene fare. Perfeksjonisten i deg legger merke til detaljene.Renhet og gode dufter åpner den amorøse sonen. Legg tankene bort i intime øyeblikk.

Økonomi:

Venus er din planet for økonomi og personlige evner og talent. Den beveger seg på vei bakover i perioden fra 23. juli til 4. september. Det øker interessen for å bruke flere sider av deg selv og kan føre til at du vurderer å skifte jobb. Jupiters posisjon åpner for nye inntektsmuligheter i tiden frem til 17. mai. Plutos tegnskifte bekrefter at jobbskifte er et betydningsfullt tema i år. Dine arbeidsoppgaver og rutiner trenger forandring, og det er tid for å gjøre noe med det du har ruget på en stund. En jobb som passer bedre til den du er nå, og ikke til den du var før, er aktuelt. Vend blikket forover.

Skorpionen 2023

Skorpionen er et fast vanntegn som forbindes med lidenskap, emosjonelt engasjement og drama. Skorpioner er tålmo­dige, utholdende og har evnen til å løfte seg selv ut av dype kriser. De har behov for å tilbringe tid i sin lille hule for å styrke seg selv. Skorpionen ser bakenfor fasaden og kan helbrede andre.

Les ukeshoroskopet til Skorpionen her.

<b>SKORPIONEN:</b> Mennesker født mellom 24. oktober og 22. november tilhører Skorpionen.
SKORPIONEN: Mennesker født mellom 24. oktober og 22. november tilhører Skorpionen. Foto: Getty Images

Generelt:

Måneformørkelsen i ditt tegn 5. mai belyser forholdet til deg selv, til image og utseende. Har du noen uvaner du ønsker å gjøre noe med, vil du se dem tydeligere nå. Pluto beveger seg inn i Vannmannens tegn 23. mars og retter fokuset mot privatlivet. Et økende engasjement hva angår foreldre, oppvekst og bolig er aktuelt. Reparasjoner av rør og lignende er tema for noen. Noen vil vurdere flytting. Jupiters ferd gjennom Værens tegn øker interessen for helse og livsstil. Dens ferd gjennom Tyrens tegn fra 17. mai og ut året øker engasjementet i nære relasjoner.

Helse:

Jupiters ferd gjennom Værens tegn frem til 17. mai øker engasjementet i kosthold, livsstil og fysisk aktivitet. Solformørkelsen 20. april forsterker dette og åpner for en ny begynnelse. Nye treningsregimer og spisevaner kan komme ut av det. Solformørk­elsen 14. oktober belyser alle detaljer i ubevisste emosjonelle behov som ikke er dekket. Det øker oppmerksomheten rundt renselse. Det kan føre til et mer vegansk kosthold. Det du lenge har tenkt på, blir det noe av.

Privat/Kjærlighet:

Saturns tegnskifte 7. mars viser at du er mer seriøs og målrettet i din rolle som partner og forelder. For noen kan det føre til forlovelse og bryllup. Mer ansvar i forholdet til barn er et tema som dukker opp for dem som har barn. Merkur beveger seg bakover fra 21. april til 15. mai og kan føre til misforståelser eller uklarheter. Sørg for å oppklare disse. Jupiters ankomst i tegnet overfor ditt fra 17. mai og ut året åpner for potensielle beilere. Single kan møte den rette. Måneformørkelse 28. oktober indi­kerer at en fase er fullført og en ny begynner i parforhold.

Lidenskap:

Skorpionen er i utgangspunktet lidenskapelig og trenger opplevelser som får blodet til å bruse. Hvis det ikke skjer noe, er du kapabel til å skape det. Behovet for å være i ett med sin kjære og dermed ha full kontroll er en drivkraft. Det gjør at lidenskapen kan blomstre når man tilbringer en hel kveld med sin elskede og skaper stemningen man ønsker.

Økonomi:

Din planet Mars beveger seg bakover fra 30. oktober 2022 til 12. januar 2023 og er tilbake til utgangspunktet 17. mars 2023. Det indikerer at du lander på noen konkrete avgjørelser etter en tid med refleksjon i finansi­elle saker. Solformørkelsen 20. april og Jupiters posisjon frem til 17. mai åpner for at flere spennende og utviklende oppgaver kommer din vei. For noen kan det føre til ny jobb. Jobbsøkere har hellet med seg.Venus på vei bakover fra 23. juli til 4. september i toppen av horoskopet indikerer at du revurderer livsmålene og ønsker å forbedre prestasjonene. Jupiters posisjon fra 17. mai og resten av året gjør at betydningsfulle kontakter dukker opp.

Skytten 2023

Skytten er et bevegelig ildtegn som forbindes med lidenskap, impulsivitet, nysgjerrighet og visdom. Frihetstrangen er ekstra sterk, og det øker behovet for å bestemme over egen tid. Skytter er eventyrere, optimistiske, glade, oppfinnsomme og trives med å inspirere. Noen elsker åreise, tenke stort og søker kunnskap og visdom.

Les ukeshoroskopet til Skytten her.

<b>SKYTTEN: </b>Mennesker født mellom 23. november og 21. desember tilhører Skytten.
SKYTTEN: Mennesker født mellom 23. november og 21. desember tilhører Skytten. Foto: Getty Images

Generelt:

Saturn ankommer området for privatlivet 7. mars. Det indikerer et økende ansvar for familiemedlemmer, bolig og eiendom. Det øker også interessen for minner fra fortiden. Det er tid for å ta ansvar for tilgivelse og nestekjærlighet for dine nærmeste. Plutos tegnskifte fra 23. mars antyder en betydningsfull fase hva angår søsken og andre nære. Det kan oppstå uenigheter og det gir rom for å komme til enighet. Solformørkelsen 14. oktober antyder en ny begynnelse når det gjelder venner.

Helse:

Merkur på vei bakover fra 21. april til 15. mai antyder en tid for å ta en helsesjekk om det er lenge siden sist. Måneformørkelsen 5. mai belyser underbevisstheten og gjør at du ser klarere hva du ønsker å gi slipp på før du haster videre. Hendelser fra fortiden kan ruge i bakgrunnen og forstyrre tankene. Jupiters posisjon fra 17. mai forsterker ønsket om å gjøre en innsats i helsefremmende tiltak. Venus bakover fra 23. juli til 4. september forsterker målsettingen og øker behovet for fysisk aktivitet. Måneformørkelsen 28. oktober belyser det du ikke har gjort noe med. Nå er det ikke lenger rom for utsettelse.

Privat/Kjærlighet:

Solformørkelsen 20. april og din planet Jupiters ferd frem til 17. mai indikerer en spennende fase i romantikkens arena. Nå er sjansen stor for å bli truffet av Amors piler. Energi­nivået øker, og interessen for flørting, lek og moro er ekstra stor. En fase er over og en ny begynner. Svangerskap er aktuelt for de fruktbare. Bryllup er tema for mange i løpet av våren. Noen frigjør seg fra relasjoner de ikke lenger ser noen grunn til å fortsette med.

Lidenskap:

Skytten er et ildtegn og har dermed en lidenskapelig personlighet. Du trives med spennende og uventede overraskelser, og det mest spennende er å leve spontant i nuet. Du er allikevel følsom og sensitiv. Stoltheten kan begrense deg om du frykter avvisning. I tiden frem til 17. mai bobler det over av energi og vår-kåthet, og det er utfordrende å holde igjen. I impulsivitetens hete kan mye skje. Sørg for å ha kontroll på deg selv.

Økonomi:

Merkur på vei bakover i følgende perioder er noe å merke seg om du ønsker finansiell kontroll. I tiden frem til 19. januar, fra 24. august til 16. september, og fra 13. desember og ut året kan du oppleve misforståelser, at noe går tregere eller at detaljer bør komme på bordet. Jupiters ferd fra 17. mai og ut året inspirerer til ekspansjon i arbeidsoppgaver og arbeidsmetoder. Det legger til rette for nye jobbmuligheter. Venus på vei bakover fra 23. juli til 4. september kan føre til at du ikke lenger har de samme visjoner og drømmer som før. Solformørkelsen 14. oktober antyder en ny begynnelse i betydningsfulle kontakter. Det er naturlig å stake ut en ny kurs og sette seg nye mål.

Steinbukken 2023

Steinbukken er et ledende jordtegn som forbindes med å være målrettet, disiplinert, seriøs og ambisiøs. De stiller krav til seg selv og andre og er ofte oppmerksom på andre menneskers behov. Steinbukken trenger ett mål å arbeide mot, og behovet for å skape resultater er stort. Noen er melankolske og alvorlige.

Les ukeshoroskopet til Steinbukken her.

<b>STEINBUKKEN:</b> Mennesker født mellom 22. desember og 20. januar tilhører Steinbukken.
STEINBUKKEN: Mennesker født mellom 22. desember og 20. januar tilhører Steinbukken. Foto: Getty Images

Generelt:

Solformørkelsen 20. april åpner for en ny fase i privatliv og familie.Merkurs vending bakover frem til 19. januar 2023 og i slutten av året antyder perioder for refleksjon rundt den du er og hvordan du fremstår overfor andre. Jupiters posisjon frem til 17. mai antyder utvidelse av hjemmet og familiebånd. Det kan føre til justering i eiendom eller bolig og flere familiemedlemmer. Din planet Saturn skifter tegn og minner om å være bevisst hvordan du prioriterer og kommuniserer. Flytting er aktuelt. Planlegging er nødvendig.

Helse:

Mars på vei bakover fra 30. oktober 2022 til 12. januar 2023 i området for helse og daglige rutiner kan føre til en ekstra innsats for å perfeksjonere dine helseregimer. Merkur, din helseplanet, og dens ferd bakover i periodene frem til 19. januar, fra 21. april til 15. mai, fra 24. august til 16. september, og fra 13. desember og ut året, er verd å legge merke til. Du kan bli mer sliten enn ellers i disse periodene. Perfeksjon rundt fysisk aktivitet og kosthold betyr mye da.

Privat/Kjærlighet:

Måneformørkelsen 28. oktober i området for romantikk og kjærlighet, og forholdet til barn og barnebarn, gjør at din rolle blir tydeligere i år. En fase er over og det er tid for å tenke i nye baner. Fra 17. mai øker lidenskapen, og svangerskap og bryllup er aktuelt. Hengi deg til kjærligheten. Merkur bakover fra 21. april til 15. mai gjør deg oppmerksom på knuter på tråden, uenigheter eller misforståelser. Det er tid for å uttrykke oppriktig hengivenhet i forhold. I perioden 23. juli–4. september kan uenigheter i investeringer oppstå. Det åpner for å skape enighet.

Lidenskap:

Når man tenker på resultater, blir det lite romantikk. Tiden er inne for å gjøre noe med det. Bruk tid på å skape en amorøs stemning. La deg forføre eller forfør din kjære. Blomster, god mat og drikke, romantisk musikk og tente lys gjør susen.

Økonomi:

Måneformørkelsen 5. mai belyser veien videre. Det er tid for å gi slipp på høye forventninger og innse virkeligheten. Stak ut en ny kurs og sett deg nye mål. Året starter med din planet for plikter og ansvar på vei bakover fra 30. oktober 2022 til 12. januar 2023. Det indikerer at behovet for å sette inn et ekstra gir forsterkes. Pluto inn i Vannmannens tegn 23. mars inspirerer til å gjøre en ekstra innsats for å styrke din posisjon. Ny jobb kan være i sikte. Solformørkelsen 14. oktober åpner for en ny positiv fase i ambisjoner og karriere. En berikende periode er i emning.I perioden 23. juli til 4. september kan økte utgifter og uenighet rundt investeringer, økonomi og finanser inntreffe og bidra til å perfeksjonere verdiene og investeringene.

Vannmannen 2023

Vannmannens tegn er et fast lufttegn som forbindes med et skarpt intellekt, er original, utradisjonell og forutseende. De liker å sjokkere og utfordre folks generelle oppfatninger. En forsiktig og tilbakeholden holdning kan plutselig endres med uventede rebelske sider som gjør at de tør å gå på tvers av vanlige normer.

Les ukeshoroskopet til Vannmannen her.

<b>VANNMANNEN: </b>Mennesker født mellom 21. januar og 19. februar tilhører Vannmannen.
VANNMANNEN: Mennesker født mellom 21. januar og 19. februar tilhører Vannmannen. Foto: Getty Images

Generelt:

Pluto beveger seg inn i ditt tegn 23. mars og indikerer forvandling i forholdet til deg selv, til image, utseende og livsstil. Det er tid for å granske dine motiver. Solformørkelsen 20. april antyder omprioriteringer.Jupiters ferd frem til 17. mai inspirerer til å samarbeide med noen om aktiviteter som kan bidra til utvikling og vekst. Det er naturlig å se nærmere på hvordan du prioriterer, kommuniserer og organiserer dagene og tiden. Solformørkelsen 14. oktober indikerer en ny begynnelse i området for fremtidsvisjoner og inspirerer til å utvide kunnskapen om noe.

Helse:

Månen er involvert i dine helseregimer. Du kan merke fullmånen på kroppen. Sol- og måneformørkelsene kan merkes sterkere enn de andre månefasene. Det er i perioden rundt 20. april, 5. mai, 14. og 28. oktober. Det er tid for å lytte mer til kroppens signaler. Benytt sjansen til å ta regelmessig massasje. Det øker evnen til utrenskning. Isbading får tankene til å slappe av.

Privat/Kjærlighet:

Mars på vi bakover fra 30. oktober 2022 til 12. januar 2023 gjennom området for kjærlighet og romantikk indikerer at knuter på tråden kan oppstå. Det er naturlig å reflektere rundt intimitet, seksualitet, barn og barnebarn. Lidenskapen øker.Måneformørkelsen i oktober gjør at du ser familien i et klarere lys. Det øker behovet for å legge en fase bak seg i privatlivet. Flytting er aktuelt. Venus’ ferd bakover fra 23. juli til 4. september i området for romantikk og kjærlighet antyder at uenigheter kan oppstå. Benytt sjansen til å komme nærmere hverandre.

Lidenskap:

Du er en mental person og kan tenke for mye til tider. Du kan også være mental i ditt amorøse liv. En god forestillingsevne er en viktig ingrediens. Hvordan du nyter intimitet og nærhet, har stor sammenheng med hvordan du tenker. Å være fullt og helt i kroppen, hengiven og nær, gjør at du opplever sterkere den lidenskapelige delen av deg.Gi slipp på kontrollbehovet og vær i kroppen, i nuet.

Økonomi:

Saturn i området for økonomi og verdier fra 7. mars kan føre til større forpliktelser som fører til redusert likviditet. Det er tid for å begrense utgiftene og selge unna verdier du ikke lenger ønsker å beholde, for å kunne styrke muligheten til å investere i noe mer lønnsomt. Måneformørkelsen 5. mai i toppen av horoskopet gjør at duser klarere hvilke bragder du har oppnådd. Din finansplanet Merkur beveger seg bakover i følgende perioder: Frem til 19. januar, fra 21. april til 15. mai, fra 24. august til 16. september, og fra 13. desember til 1. januar 2024. Det er tid for å være mer oppmerksom på hvilke verdier du ønsker å dyrke i år.

Fiskene 2023

Fiskenes tegn er et bevegelig vanntegn som forbindes med å være sensitiv, intuitiv, kunstnerisk og idealistisk. Fisken elsker artisteri, kunst og kjærlighet. Å benytte den minste motstands vei er aktuelt for noen. Fiskenes sterke intuitive evner gjør at de leser andre som en åpen bok. Det kan gi god forretningssans.

Les ukeshoroskopet til Fiskene her.

<b>FISKENE:</b> Mennesker født mellom 20. februar og 20. mars tilhører Fiskene.
FISKENE: Mennesker født mellom 20. februar og 20. mars tilhører Fiskene. Foto: Getty Images

Generelt:

Mars beveger seg bakover fra 30. oktober 2022 til 12. januar 2023 i området for privatlivet og fundamentet. Det kan tyde på at du gjør nye grep i boligen eller familien. Det kan føre til oppussing, ombygging eller flytting for noen. Uenigheter i familiære relasjoner er aktuelt. Saturn går inn i ditt tegn 7. mars, og det er 28 år siden forrige gang. Det viser at det er tid for å ta ansvar for deg selv. Måneformørkelsen 5. mai belyser forventninger og visjoner. Det åpenbarer engasjement du ikke lenger ønsker å fokusere på. Eier du eiendom i utlandet, kan det fristes å selge for å øke verdiene i det du har der du bor.

Helse:

Saturns inngang i ditt tegn og Pluto inn i Vannmannens tegn fra 23. mars kan føre til at du kjenner tydeligere hvor skoen trykker. Det er tid for å ta en grundig helsesjekk om du ikke har gjort det nylig. Det er naturlig å bli mer bevisst hva du trenger mer av. Det er lettere å forholde seg til ekte følelser, og dermed er det ikke like interessant å strekke seg for langt for å dekke andres behov. Ta grep om egen livsstil i år.

Privat/Kjærlighet:

Din kjærlighetsplanet Merkur beveger seg bakover i hele fire perioder i år mot vanligvis tre. Det er frem til 19. januar, fra 21. april til 15. mai, fra 24. august til 16. september, og fra 13. desember til 1. januar 2024. I disse periodene kan det oppstå ekstra sterke diskusjoner om hva man skal prioritere og hvem man vil tilbringe tid sammen med. Det kan ha innflytelse på parforholdet. Gi slipp på høye forventninger. Vær for din kjære den du ønsker din partner skal være for deg. Jo nærmere du er, desto nærmere vil du oppleve at din kjære og din familie er for deg.

Lidenskap:

Venus beveger seg bakover fra 23. juli til 4. september og gjør at du kan ombestemme deg i romantiske engasjement. Fiskene er sensitiv og trenger at energiene samsvarer og harmonerer for å komme i stemning. En liten tanke kan til og med forstyrre intimiteten. Sol og varme har innflytelse på ditt amorøse liv. Du virker mer romantisk og flørtende etter noen dager i varmen med solens livgivende energi i kroppen, og du kan bli ekstra intens i en forelskelsesfase. Sørg for å beholde den amorøse følelsen.

Økonomi:

Solformørkelsen 20. april åpner for en ny fase i finansielle saker. Det gjør at du er i et verdiskifte for tiden. Nye verdier interesserer deg og fører til at du prioriterer annerledes enn før. Jupiters ferd gjennom området for økonomi og inntekter frem til 17. mai viser at store verdier kan komme til deg på bakgrunn av dine prestasjoner. Du kan oppnå mer enn du vanligvis gjør i år. Det er tid for å bruke flere sider av seg selv. Solformørkelsen 14. oktober åpner forflere nye prosjekter og investeringer. Sjansen til å by på seg selv øker.

Denne saken ble første gang publisert 01/03 2023, og sist oppdatert 03/03 2023.

Les også