VårHOROSKOP 2022

Horoskop for våren 2022 - alle stjernetegn

Her er vårhoroskopet for alle stjernetegnene i 2022, laget av Hjemmets astrolog Nina Skjemstad.

Pluss ikon
VÅRHOROSKOP 2022 FOR ALLE STJERNETEGN.
VÅRHOROSKOP 2022 FOR ALLE STJERNETEGN. Foto: Getty Images
Sist oppdatert
Astrolog Nina Skjemstad.
Astrolog Nina Skjemstad. Foto: Hjemmet

Vi er på vei ut av en pandemi som har vart i to år, og alle preges av de store endringene det har ført til. Endring i perspektiv, i behov, i måten å se på livet og på hva som betyr noe. Justeringer i måten man jobber på og hvordan man møtes er tema.

Effekten av nye tanker og ideer, nye arbeidsmetoder og måten å forholde seg til hverandre på vil synliggjøres utover våren. Solformørkelsen i Tyrens tegn

30. april belyser ånde­lige og materielle verdier. Det er naturlig å rette blikket mot verdier som betyr mer for en, og stake ut en ny kurs. Måneformørkelsen 16. mai kan også merkes noe tidligere og forsterker behovet for å legge fortidens grums bak seg. Jupiters ferd gjennom Fiskenes tegn frem til 10. mai øker engasjementeti åndelige tema, humanitært arbeid,i fellesskap og bærekraft.

Fra 10. mai øker nysgjerrigheten og lidenskapen for selv­utfoldelse, muligheter for å satse på personlige mål og å arbeide selvstendig. Mange nye firmaer popper opp av utviklingen som har vært. Våren er også en tid for romanser, sex, lidenskap og flørting. Det er noemange trenger nå. Ta deg tid til romantikk og lev ut kjærligheten i fullt monn. Det er berikende og oppløftende på alle måter.

Med ønske om en kjærlighetsfull vår til deg.

Hilsen Nina Skjemstad

Vårhoroskop for Væren

Dette er en spennende vår for Væren. Ikke bare går Solen inn ditt tegn 20. mars, men så ankommer Jupiter også 10. mai. Disse begivenhetene gir deg et stort løft i selvtilliten. Fra 20. mars til 20. april øker energinivået. Du blir lagt merke til og har evnen til å vise hvem du er. Jupiters posisjon øker interessen for å trekke seg litt tilbake og tilbringe mer tid i naturen, samt øke fokuset rundt åndelige øvelser. Det øker sjansen til å bli bedre kjent med deg selv. Nymånen i ditt tegn1. april åpner for en ny begynnelse når det gjelder image og forholdet til deg selv. Fra 10. mai øker interessen for personlig suksess. Du fristes tilå være mer synlig og by på deg selv. I perioden 21. mai–21. juni øker engasjementet når det gjelderkommunikasjon og prioriteringer.

Helse

Jupiters ferd gjennom Fiskenes tegn frem til 10. mai øker interessen for utrenskning, sunnere kosthold, effekten av fysisk aktivitet og åndelige øvelser som yoga, meditasjon og mindfullness. Har du ikke tidligere hatt fokus på dette, vil du få det i den perioden. Fullmånen 18. mars belyser vaner du ikke ønsker å fortsette med. Du ser tydeligere hva du ønsker å endre, både av helsevaner og krevende arbeidsoppgaver. Behovet for å optimalisere din hverdag forsterkes betydelig i vår. Hodet er din sterke og svake side, og hodesmerter kommer ofte når man drikker for lite vann eller grubler. Hodesmertene er knyttet til nyrefunksjonen.

Privat/Kjærlighet

I vår er det naturlig å rette blikket mot personlige behov. Fysisk aktivitet inspirerer deg og øker adrenalinet. I perioden som Solen beveger seg gjennom ditt tegn, øker engasje­mentet når det gjelder egne interesser, kropp og vitalitet. Unngå å virke distansert overfor partneren din. Fullmånen påskeaften retter lyset mot din elskede. Man kan bli ekstra emosjonell i dagene før og etter. Det er en fin periode for å avklare hva man ønsker å bygge forholdet på fremover. En venn kan bety ekstra mye spesielt rundt begynnelsen av april. Aha-opplevelser kan dukke opp rundt midten av april. Jupiter gjennom ditt tegn fra 10. mai øker intensiteten og lidenskapen generelt.

Økonomi

Solens posisjon fra 20. april til20. mai retter søkelyset mot verdier, evner og talenter. Solformørkelsen 30. april åpner for en ny begynnelse i den forbindelse. Det åpner for nye dører til dine kreative sider og kan føre til jobbskifte. Måneformørkelsen 16. mai belyser verdier du deler med noen. Du ser tydeligere hva du ikke lenger ønsker å engasjere deg i. Det er tid for å gjøre noe med verdier som ikke lenger betyr noe og rette mer oppmerksomhet mot det du ønsker å dyrke og styrke. Nymånen i Værens tegn 1. april åpner for nye prosjekter. Merkurs vending bakover fra 10. mai til 2. juni øker behovet for å revurdere investeringer og se nærmere på detaljene i avtaler og kontrakter. Hellet er med deg i finanser, men planlegging er nødvendig.

Vårhoroskop for Tyren

I mars er det tid for å lade batteriene og forberede seg på vårens blomstringstid. Gjør det som bidrar til å rense deg for avfallsstoffer og vinterens rolige tempo. Beveg deg mer generelt og klargjør kroppen til våren kommer. Å spise sunn mat uten sukker og gjær, samt drikke mye vann, gjør susen og bidrar til renselse.Solformørkelsen 30. april i ditt tegn åpner for en ny begynnelse, og resultatet av det du setter i gang, kan du se i løpet av det kommende året. Solens ankomst ditt tegn 20. april og deneste fire ukene øker energinivået, vitaliteten og handlekraften. Det øker interessen for image og utseende. Dette er den beste perioden i året for deg. Grip muligheten til å markere deg og vise dine beste sider. Aktivitetsnivået vil øke betydelig.

Helse

Fullmånen påskeaften forsterker dine emosjonelle sider, og du ser detaljene i et klarere lys. Fra 10. mai beveger Jupiter seg inn i Værens tegn og gjør at dine åndelige, intuitive sider forsterkes. Det gjør deg ekstra sensitiv overfor alkohol og rusmidler. Ditt sansesystem er ekstra sensitivt, og det blir ikke bedre av å fylle på med giftstoffer. Det merkes sterkere jo eldre du blir. Derfor er det smart å sørge for balanserte krydder ogoptimale næringsstoffer i maten og drikken du inntar. Øre, nese, hals og nakken er din sterke og svake side. Unngå stress.

Privat/Kjærlighet

Måneformørkelsen 16. mai i området for parforhold indikerer at du ser dine nære relasjoner tydeligere. Har du vokst ut av en relasjon, kan det komme på banen i denne perioden. Du er selv i en viktig endring med solformørkelsen i ditt tegn, og det vil påvirke forholdet til din kjære om du lever i et forhold. Single kan begynne å se etter en potensiell partner. Du vil naturlig nok se etter andre typer partnere enn dem du har lagt merke til tidligere. Denne våren vil du stråle mer enn ellers, og det øker behovet for å bli sett. Du har behov for nærhet, intimitet og seksuell utfoldelse. Virker din kjære distansert, kan det ha innflytelse på forholdet mellom dere. Unngå å ha for sterk eiertrang.

Økonomi

Mye aktivitet i toppen av horoskopet åpner for nye jobbmuligheter, ogfelles investeringer med likesinnede, venner eller kontakter er aktuelt. April og mai er spesielt gunstige måneder i karrieresammenheng.Din finansplanet Merkur beveger seg bakover fra 10. mai til 2. juni. Det kan føre til at du ombestemmer deg eller trenger å justere noe når det gjelder økonomi og investeringer.Fra 21. mai til 21. juni belyses dine verdier og kvaliteter. Det øker muligheten til å utføre flere oppgaver som styrker inntekten og verdiene.Nymånen 30. mai inviterer til en ny begynn­else. Nye jobbmuligheter kommer ut av det. Det er suksess i gjære. Fullmånen 14. juni retter søkelyset mot verdier du ønsker å gi slipp på og oppgaver du ikke lenger ønsker å beholde.

Vårhoroskop for Tvillingene

Det er mye som skjer hva angår livsmål og karriere for tiden. I jakten på noe nytt og spennende kan du oppnå resultater i vår. En utvikling i dine ambisjoner inspirerer til å strekke deg mot noe mer. Nymånen 1. april inspirerer til å sette i gang med nye prosjekter. Jupiters inngang i Værens tegn 10. mai retter blikket mot grupper, organisasjoner og likesinnede. Flere spennende aktiviteter kan komme ut av dette. Din planet Merkur beveger seg bakover fra 10. mai til2. juni og kan føre til at du ombestemmer deg i noe du har engasjert deg i. Det kan også ha innflytelse på image og utseende. Solens inngang i ditt tegn 21. mai belyser forholdet til deg selv. Nymånen 30. mai inviterer til en ny begynnelse.

Helse

Solformørkelsen 30. april og måneformørkelsen i mai åpner for nye innsikter når det gjelder livsstil og helse. Det er naturlig å bli bevisst noe du har lengtet etter i lengre tid. Ved å bli bevisst deg selv kan du lettere legge merke til undertrykte følelser og gi slipp på noe. Ønsker du vektreduksjon, kan det bli enklere å få til i tiden fremover fordi du blir mer oppmerksom på hva du spiser og hvorfor. Å skape regelmessige vaner er etviktig tema også når det kommer til spisevaner og hvilket kosthold du ønsker å ha. Nervesystemet oglungene er din sterke og svake side. Ved å få kontroll på følelser er det lettere å holde orden på nervene.

Privat/Kjærlighet

Muligheten til å møte din utkårede via jobben kan dukke opp om du er åpen for å søke en partner. Single kan møte den rette i vår. Fullmånen påskeaften gjør at du ser din kjære og din egen vitalitet i et klarere lys. Ved fullmåne er en fase fullført og det er tid for å gi slipp på noe. Dette kan også involvere forholdet til barn eller en elsker. Fullmånen 14. juni belyser eksisterende forhold, og for noen kan dette innebære brudd. Samtidig øker ønsket om å være sammen med din kjære om forholdet er bra. Savnet kan bli ekstra stort.Er det noe du savner eller trenger mer av i forholdet, er det på tide å sørge for perfeksjon. Gjør noe spennende sammen og beveg dere utenfor komfortsonen.

Økonomi

Solens tegnskifte 20. mars retter blikket mot fremtidsplaner i grupper og organisasjoner de neste fire ukene. Møter med betydningsfulle personligheter kan åpne nye dører. Jupiter gjennom toppen av horoskopet frem til 10. mai åpner også for nye muligheter når det gjelder ambisjoner og karriere. Resultatet kan komme litt senere. Måneformørkelsen 16. mai belyser oppgaver og arbeidsmetoder du med fordel kan se nærmere på og gi slipp på. Solens tegnskifte 21. juni retter fokuset mot inntekter, person­lige verdier og det du eier og har. Det kan føre til jobbskifte, investeringer og muligheter for å styrke verdier og inntekter på annen måte.

Vårhoroskop for Krepsen

Jupiter bringer inspirasjon til å lære mer. Nysgjerrigheten til å søke mer kunnskap og innsikt motiverer deg til å engasjere deg i utdanning og kurs. Ditt sinn er mer åpent enn ellers og gjør at du lærer lettere enn normalt. Solformørkelsen 30. april inspirerer til å stake ut en ny kurs. Noen engasjerer seg i en ny hobby eller fritidsaktivitet og søker kontakt med likesinnede på den måten. Andre gjør det via karrieren. Ensolformørkelse øker energinivået i området den berører, og du inspireres til å stake ut en ny kurs å bygge fremtiden på. Solen ankommer ditt tegn 21. juni og innleder sommer­solverv. Det er den beste perioden i året for deg. Da kan du slå ut håret.

Helse

I vår øker fokuset rundt helse og livsstil. Behovet for å gjøre de smågrepene som skal til for å styrke din vitalitet, forsterkes. Reduser inntak av sukker, gjær og alkohol og sørg for å gjennomføre flere turer ute i naturen. Naturen bidrar til å balan­sere ubalanser. Merkur beveger seg bakover fra 10. mai til 2. juni og fører til refleksjoner og et dypere fokus på detaljene i dine helseregimer. En utrenskning kan være på sin plass. Solens posisjon fra 21. mai til 21. juni forsterker dette. Du kommer ikke unna nå. Perfeksjon i daglige rutiner, kosthold, ernæring og fysisk aktivitet er en nødvendighet. Unngå å la deg hindre av emosjonell ubalanse. Hold fokus på målene du vil oppnå.

Privat/Kjærlighet

Månens faser har generelt innflytelse på deg og dermed også på dine nære relasjoner. Det vil si at du kan bli emosjonell og mer reflekterende i disse periodene. Krepsen har også behov for emosjonell kontroll og vil gjerne være svært nær sin kjære. Men alle trenger pusterom og egentid i perioder. Måneformørkelsen16. mai retter søkelyset mot lidenskap, romantikk og kjærlighet. Er det blitt for lite av dette en periode, er tiden inne for å gjøre noe med det. En fase er fullført og det er tid for å gi slipp. Har du vokst ut av et forhold og anser deg som singel, er det duket for å åpne hjertedøren for ny kjærlighet. Måneformørkelsen bekrefter en tid for å gi slipp på fortiden. For single gjelder det å gi slipp på singellivet og dedikere seg til lidenskapen i parforhold. Svangerskap er tema for noen. Fortiden er over og en ny fase begynner.

Økonomi

Venus og Mars beveger seg inn i Vannmannens tegn 6. mars og øker interessen for verdier du deler med noen. Det kan dreie seg om investeringer, forholdet til arbeidsgiver og inntekter generelt. Solens inngang i Værens tegn 20. mars belyser ambisjoner og karriere de neste fire ukene. Du ser resultatene av dine prestasjoner og kan oppnå anerkjennelse og ros. Det er enklere å planlegge hva du ønsker å skape fremover. Jupiter ankommer samme område 10. mai og det kan påvirke ambisjoner og karriere. Noe du har lært i løpetav vinteren, kan åpne for nye muligheter.

Vårhoroskop for Løven

Solen beveger seg inn i Værens tegn 20. mars og passerer tegnet de neste fire ukene. Det er en fin periode for å tilbringe mer tid ute i naturen og forberede det som skal skje senere på våren. Nysgjerrigheten på mer informasjon og flere innsikter øker. En opplevelsesreise kan friste. Full­månen påskeaften 16. april kan føre til sterkere emosjoner, og for de mest emosjonelle kan det lede til temperamentsutbrudd. Vær oppmerksom på hva du sier. Behovet for å tiltrekke deg andre som kan bidra til din utvikling, øker. Muligheten for å motta noe som styrker deg, enten i form av penger, verdier, gaver, bedre betingelser eller arv, er aktuelt.

Helse

Månefasene har innflytelse på din vitalitet. Som kjent bringer månen flere følelser på banen og forsterker gjerne følelser du har kjent på, men ikke har uttrykt. Du som er født iildtegn, kan oppleve i perioder at følelser strømmer på raskere enn du rekker å tenke. Dermed kan temperamentet løpe av med deg. Det kan bli for mye av det gode, noe du kan angre i etterkant. Det gjelder å vite når fullmånen slår til slik at dukjenner når følelser hoper seg opp og trenger utløp. Det er følgende datoer i vår: 18. mars, 16. april, 16. mai og 14. juni. Vær oppmerksom på følelsene rundt disse dagene, så kan du være forberedt. Hjertet er din sterke og svake kroppsdel.

Privat/Kjærlighet

Venus og Mars beveger seg inn i Vannmannens tegn 6. mars og øker interessen for din kjære. Er du singel, er det naturlig å være på alerten når det gjelder parforhold i noen uker fra 6. mars. Måneformørkelsen 16. mai retter søkelyset mot privatlivet og familien. Er det skjulte hemmelig­heter, eller noe som er feid underteppet, kan det komme for dagen i dagene før og etter formørkelsen.Det involverer familiemedlemmer og generasjoner eldre enn deg. Uenig­heter i familien kan komme for en dag og belyses slik at man får gjort noe med det og komme til enighet. Det er tid for å skape harmonien og stemningen du ønsker i privatlivet. Fullmånen 14. juni belyser lysten til å flørte og engasjere deg mer i lidenskap og seksuell utfoldelse.

Økonomi

Jupiter gjennom Fiskenes tegn frem til 10. mai åpner for å søke nye muligheter i forbindelse med inntekter og finanser. Det kan inspirere til å investere i aksjer, valuta, fond eller eiendom. Solens inngang i Tyrens tegn 20. april retter søkelyset mot ambisjoner og karriere. Det er tid for å se nærmere på hva du har oppnådd og hvilken status du har. Ønsker duå gjøre noe med det, vil det blitydeligere i løpet av noen uker.Solformørkelsen 30. april i samme område inviterer til en ny begynn­else, og resultatet kan komme i løpet av det kommende året. En fase er over i karrieren og en ny begynner. Jobbsøkere har hellet med seg, og ny jobb og flere inntekter er i sikte for flere løver.

Vårhoroskop for Jomfruen

Fullmånen i ditt tegn 18. mars belyser forholdet til deg selv, din kropp, image og utseende. Det øker interessen for å sette i gang aktiviteter som styrker kroppen. Solens inngang i Tyrens tegn 20. april og de neste fire ukene gir deg et overblikk over situasjonen du er i. Tankene klarner og det er lettere å aktivere handlinger. Solformørkelsen 30. april åpner for en ny begynnelse hva angår dine visjoner – og det gjør det enklere å stake ut kursen forover. Frihetstrangen øker og en reise til utlandet kan friste. Behovet for å bevege seg ut av komfortsonen og gjøre noe nytt øker.

Helse

Venus’ og Mars’ tegnskifte 6. mars gjør at du er villig til å gjøre mer for å tiltrekke deg mer kjærlighet, lek og moro i hverdagen. Solformørkelsen 30. mai viser at en grense er nådd, og du fristes til å gjøre noe helt nytt for å styrke din helse og livsstil. Dinplanet Merkur på vei bakover fra 10. mai kan føre til at du revurderer hva du vil bruke tiden på. Turer i naturen og i fjellet er forlokkende. Tarm­systemet og fordøyelsen er din sterke og svake side. Du trenger å prosessere opplevelser, forstå hvorfor du skal gjøre det du gjør og ikke minst sortere aktiviteter slik at det blir oversiktlig. Dermed ser du snart tydeligerehvilke aktiviteter som er bra for din helse og livsglede. Du trenger å gjøre mer av det.

Privat/Kjærlighet

Jupiters ferd frem til 10. mai åpner for møter med potensielle beilere om du er åpen for det. Er du kvinne, er det du som kan tiltrekke deg mannen. Uansett hvem du er, har du tiltrekningskraft overfor en potensiell partner hvis du ønsker det. Er du for kritisk, kan du ende med å skapedistanse. Grip muligheten til å gåinn i nye møter og vær åpen forenergiene. Fra 10. mai øker behovet for å knytte tettere bånd og være mer lidenskapelig og intim. For noen kan dette føre til et nytt forhold der man innleder samboerskap og deler økonomi. Single kan møte den rette. Det er 12 år siden Jupiter var i samme posisjon. Samme begivenhet som den gang kan inntreffe for noen i vår.

Økonomi

Jupiters ferd frem til 10. mai øker muligheten til å utvikle samarbeidsforhold. Solens posisjon fra 20. mars til 20. april åpner dører i finansielle sammenheng. Det øker muligheten til å søke om høyere lønn, bedre betingelser hos arbeidsgiver, bank og forsikring – og ikke minst ny jobb for dem som er ute etter det. Investering i bolig, aksjer, valuta eller andre større ting er aktuelt for noen. Solens posisjon fra 21. mai til 21. juni belyser ambisjoner og karriere og gjør at du kan bli lagt merke til og oppnå anerkjennelse, ros og bekreftelse. Nymånen 30. mai i samme område åpner for en ny begynnelse. Hellet er med deg både i karrieren og i finansielle saker. Liker du å spille Lotto eller lignende, bør du ikke satse mer enn du tåler å tape.

Vårhoroskop for Vekten

Venus og Mars beveger seg inn i området for selvutfoldelse 6. mars og øker interessen for være mer kreativ og skapende. Vitaliteten og energi­nivået øker, og det er en spennende tid. Fullmånen i ditt tegn påskeaften 16. april belyser forholdet til degselv og kan føre til at du blir ekstra følsom. En fase er fullført og det er tid for å gi slipp på ditt «gamle» jeg. Nymånen bringer nye ideer på banen i forbindelse med karrieren og veien videre. Jupiter gjennom området for helse og daglige rutiner øker kapasiteten og effektiviteten. Du får unna mye arbeid på kort tid. Dens inngang i Værens tegn 10. mai åpner for nye samarbeid. Nye kontakter kommer din vei og åpner flere dører.

Helse

Nymånen 2. mars inviterer til en ny begynnelse i forbindelse med helse, livsstil og daglige rutiner. Det øker interessen for å sette i gang med nye aktiviteter og gi slipp på fortiden. Fullmånen 18. mars belyser undertrykte og ubevisste emosjonelle saker. Det gjør at du kan se tyde­ligere hva du lengter etter og ønsker mer av når det kommer til nytelseog indre harmoni. Jupiters ferd frem til 10. mai øker engasjementet ihelseregimer. Nye innsikter og erfaringer gjør at det er naturlig å øke aktivitetsnivået. Å gjøre aktiviteter sammen med noen kan både inspirere og øke aktivitetsnivået. Det er tid for å aksjonere.

Privat/Kjærlighet

Fra 6. mars beveger Venus og Mars seg inn i Vannmannens tegn og øker engasjementet hva angår romantikk og lidenskap. Fra 20. mars belyser Solen nære relasjoner de neste fire ukene. Nymånen 1. april åpner for en ny begynnelse i parforhold. Single kan oppleve at potensielle beilere kommer inn i bildet. Noen kan møte den rette, og forlovelse eller bryllup er aktuelt. Det er tid for å definere hvordan du ønsker å utvikle forhold du er en del av. Jupiters tegnskifte fra 10. mai øker engasjementet når det gjelder nære relasjoner. Det gir mulighet til å utvikle eksisterende forhold og kommunisere og plan­legge bedre. Potensielle beilerekommer din vei. Single kan møte den rette, og en ny vår i nærforhold er i sikte for Vektens tegn.

Økonomi

Solens ferd fra 20. april til 20. mai og solformørkelsen 30. april åpner for en ny fase når det gjelder finansielle saker. Det indikerer en ny begynn­else i det som har med inntekter og arbeidsgiver å gjøre. Det kan også øke engasjementet hva angår investeringer i bolig eller aksjer, fond og valuta. Måneformørkelsen 16. mai belyser verdier du ønsker å gi slipp på. Merkurs vending bakover fra 10. mai til 2. juni viser at det er tid for å revurdere noe i forbindelse med dine investeringer. Jupiters tegnskifte10. mai åpner for nye samarbeidspartnere og kolleger. Innsikter fra dine kontakter kan åpne for nye prosjekter som bringer flere inntekterpå banen. Fra 21. juni belyses ambisjoner og karriere de neste ukene.

Vårhoroskop for Skorpionen

Lidenskapen, vitaliteten og kreativiteten øker i vår. Fra 6. mars øker engasjementet når det gjelder privatliv og familie. Å skape ditt hjem med din personlige stil er aktuelt. Måneformørkelsen 16. mai belyser forholdet til deg selv og gjør at du sertydeligere hvilke egenskaper eller sider du ønsker å justere eller utvikle.Det vil ha innflytelse på uvaner,image og utseende. Når du selv er i en forvandlingsfase, vil det ha inn­flytelse på dine relasjoner også. Relasjoner er et betydningsfullt tema i vår.

Helse

I løpet av april er det naturlig å engasjere seg mer i trening og i å styrke ditt image og utseende. Du har behov for å være attraktiv og sprek. Det vil blir tydelig i dine aktiviteter. Å driste seg ut i nye idretter kan være et tema for deg i vår. Tennis, løping, sykling, ski og skøyter styrker både muskler og kondis. Du trenger noe som fører til at du tar deg helt ut. Seksualorganene, nesen og leveren er dine sterke og svake sider. Leveren har evnen til å regenerere seg, og det har du også. Du trenger det av og til. Altså en regenerering, et skifte, en transformasjon.

Privat/Kjærlighet

Frem til 20. mars går Solen gjennom området for kjærlighet og romantikk. Nymånen 2. mars åpner for en ny begynnelse i kjærlighetslivet. Jupiters posisjon bidrar til å ekspandere dine amorøse og seksuelle sider. Du kan fristes til å flørte mer enn ellers og utvide din seksuelle nysgjerrighet. Single kan møte flere potensielle beilere. Fra 20. april ankommer Solen tegnet overfor ditt, og gjennom de neste fire ukene kan du bli truffet av Amors piler. Lever du i et forhold, er tiden inne for å forplikte seg via samboerskap, forlovelse eller bryllup. Noen kan også driste seg inn i svangerskap eller utvikle et bedre forhold til barn om de har det. Å frigjøre seg fra voksne barn er også aktuelt. Solformørkelsen 30. april åpner for en ny begynnelse. Merkur beveger seg på vei bakover fra 10. mai til 2. juni og inviterer til de dypere samtalene.

Økonomi

Solen belyser finanser og investeringer i perioden fra 21. mai til 21. juni. Interessen for å forhandle om priser og sjekke investeringsmuligheter i samarbeid med noen øker. Samarbeidspartnere kan komme på banen eller din kjære kan være involvert i innkjøpene dine. Solformørkelsen i Tyrens tegn, tegnet overfor ditt, åpner for en ny begynnelse i kollegiale relasjoner og samarbeidsforhold. Det kan føre til nye jobbmuligheter for noen. Fullmånen 14. juni belyser hvilke oppgaver du ikke lenger ønsker å fortsette med. Merkur på vei bakover fra 10. mai til 2. juni øker behovet for å reflektere rundt hva som betyr mest. Det kan ha innflytelse på investeringer og prioriteringer. Avgjørelser kan med fordel komme etter at perioden er over.

Vårhoroskop for Skytten

Solen og Jupiters ferd gjennom området for privatlivet øker oppmerksomheten rundt familien. Det øker fokuset rundt dine nære, kjære, og generasjoner eldre enn deg. Det kan føre til utvidelse av familien slik at flere familiemedlemmer inkluderes. Jupiters møte med Neptun 12. april kan føre til familieforøkelse, en sterkere rolle som forelder, og at man ønsker å skape et paradis på hjemmebanen. Fullmånen påskeaften belyser målene du har satt deg som du ikke lenger ønsker å fortsette mot. Måneformørkelsen 16. mai bevisstgjør dine lengsler og viser hva du ønsker å gi slipp på. Du ser det store bildet i et klarere lys og er klar for å avslutte en fase og starte en ny.

Helse

Solens posisjon fra 20. april til 20. mai og solformørkelsen 30. april belyser dine plikter, vaner, rutiner og arbeidsmetoder. Det er tid for å stake ut kursen forover og sette i gang med å perfeksjonere det du driver med. Nye helseregimer er aktuelt for noen, mens andre trenger å justere det de allerede er i gang med. Dine sterke og svake sider er musklene og hoftepartiet. Du trenger å være i bevegelser og kan stagnere om du sitter hele dagen. Kom deg ut på tur i naturen. Enten du går, satser på ski, løping, svømming, tennis eller andre aktiviteter som krever mer oksygenopptak, er det fint for sirkulasjonen.

Privat/Kjærlighet

Solen beveger seg inn i området for romantikk og kjærlighet fra 20. mars til 20. april, og nymånen 1. april åpner for en ny begynnelse i romantiske anliggender. Lidenskapen øker og du fristes til å driste deg ut i nye romanser. Single kan møte den rette, og svangerskap er aktuelt. Fra 10. mai og videre ut over sommeren åpner din planet Jupiters tegnskifte dører inn til ditt hjerte. Lysten tilseksuell utfoldelse forsterkes, ogkreativiteten og selvutfoldelsen øker. Solens inngang i Tvillingenes tegn 21. mai belyser forholdet til eksisterende partner. Merkur beveger segpå vei bakover fra 10. mai til 2. juni, og det antyder at det er tid for å reflektere og revurdere når det gjelder parforhold. Unngå misforståelser. Grip tak i det som er feid underteppet, og rydd uenigheter av veien.

Økonomi

Månen er involvert i finansielle saker og fullmånen 18. mars belyser toppen av horoskopet, altså ambisjoner og karriere. En fase er fullført ogdet er tid for å gi slipp på noe i forbindelse med karrieren, enten det er en jobb, et oppdrag eller en arbeidsgiver. Du ser klarere hva du ikkelenger ønsker å strekke deg mot. Solformørkelsen 30. april åpner for nye oppgaver og inviterer til å se klarere hvilke detaljer du kan perfeksjonere. Det er tid for å definere hvordan du ønsker å styrke dine prestasjoner.I tiden fra 20. april til 20. mai belyser Solen daglige rutiner, plikter og ansvar. Det gjør at du blir mer oppmerksom på hvordan du kan optimalisere effektiviteten og øke energi­nivået i arbeidet du gjennomfører.

Vårhoroskop for Steinbukken

Jupiters posisjon i tiden før 10. mai øker aktivitetsnivået generelt. Dine mentale sider er kraftfulle, og er du i det kreative hjørnet, kan mange gode ideer dukke opp og inspirere til utvikling. Forholdet til søsken, kolleger og kommunikasjonen mellom deg og dine daglige kontakter bidrar til utvikling nå. Det er tid for å rette fokuset mot hvordan du uttrykker deg og være åpen for å lære noe nytt om tanker og ord, så vel som planlegging og prioritering. Månens faser har innflytelse på dine relasjoner. Solformørkelsen 30. april og måneformørkelsen 16. mai retter søkelys mot utviklingen i relasjoner til din elskede, til dine barn og til venner og åpner for en ny begynnelse.

Helse

Dine sterke og svake sider er skjelettet, ryggraden, tennene og huden. Det er derfor viktig å innta nok kalsium og D-vitaminer. Du trenger også mye bevegelse. I perioden fra 21. mai til 22. juni er det enklere å retteblikket mot sunt kosthold, flere turer ute i det fri og alt du ser som kan styrke helsen. Det er tid for å ta en helsesjekk om det er lenge siden sist. Fullmånen i juni belyser hva dulengter etter og trenger mer av. Det er naturlig å bli mer bevisst hvilke aktiviteter du trives med og har mulighet til å gjennomføre regelmessig.

Privat/Kjærlighet

Ditt kjærlighetsliv er i en forvandlingsfase. Det indikerer at du selv er i en betydningsfull forvandling. Solens ferd gjennom Tyrens tegn fra 21. april til 21. mai og solformørkelsen åpner for en ny fase i romantikk og lidenskap. I tiden fra 10. mai til 02. juni beveger Merkur seg på vei bakover i området for amorøse eskapader. Det indikerer at du revurderer og reflekterer mer rundt hva du vil utvikle og bygge videre på. Fra10. mai er det også naturlig å rette blikket mot privatlivet og investering i bolig og eiendom, interiør og lignende. Noen investerer i flere boliger eller i fritidsbolig. Solformørkelsen 30. april åpner for en ny begynnelse i lidenskap og kjærlighet. Single kan møte sin utkårede. Svangerskap og bryllup er aktuelt for noen. I tiden fra 21. juni til 22. juli rettes søkelyset mot parforhold. En forelskelse er sannsynlig.

Økonomi

Venus og Mars beveger seg inn i Vannmannens tegn fra 6. mars og øker engasjementet i investeringer og det som har med økonomi og verdier å gjøre. Det er naturlig å jakte på inntekter i større eller mindre grad– og ikke minst by på dine evner, kvaliteter og kreative sider. Full­månen påskeaften 16. april retter lyset mot veien videre i livsmål, ambisjoner og karriere. Det indikerer at visse oppgaver er fullført og det er tid for å gi slipp. Solformørkelsen30. april har innflytelse på finansene. Dine eminente, kreative talenter er det som kan bringe høyere inntekter på banen. Investeringer i aksjer, fond, valuta eller eiendom kan også berike deg, men dine talent har større verdi. Sats på å utvikle dine gaver.

Vårhoroskop for Vannmannen

Venus og Mars beveger seg inn i ditt tegn 6. mars og øker interessen for å tilbringe mer tid sammen med din kjære. Behovet for å være mer aktiv forsterkes. Solformørkelsen 30. april åpner foren ny begynnelse i samme område. Din rolle i familien fårstørre betydning, og familiemedlemmer betyr mer enn ellers. Det er naturlig å investere mer i trivsel på hjemmebanen. Nytt inventar er interessant for noen, mens investering i hytte kan være tema for andre.Flytting er også aktuelt for noen.Har barn flyttet ut av redet, åpner det for en ny begynnelse i privatlivet.

Helse

Månefasene har innflytelse på helse og livsstil. Det gjør at du kan være ekstra emosjonell i saker som inkluderer helsespørsmål, fysisk aktivitet, kosthold og ernæring. I dagene rundt 5. april møtes Mars og Saturn i ditt tegn. Det gjør at man lettere kan manifestere lagte planer. Gjennom­føringsevnen styrkes. Samtidig er det lett å gape over for mye slik at man blir motløs og setter håndbrekket på, og da det blir ikke noe av de store planene. Dine sterke og svake sider er blodomløpet og anklene. Det kan bety at du kan bli litt stiv i perioder, og det frister ikke å bevege seg for mye, men det er akkurat det dutrenger. Beveg anklene og leggene så mye som mulig, så øker sirkula­sjonen og livsgleden.

Privat/Kjærlighet

Solen har innflytelse på ditt kjærlighetsliv. Det gjør at solformørkelsen 30. april belyser det som skjer i felles fundament. Lever du i eksisterende forhold, er det en fin tid for å definere hva dere ønsker å bygge videre på fremover når det gjelder privatlivet. Solens ferd gjennom de ulike tegnene i vår belyser følgende tema: Frem til 21. mars øker engasjementet hva angår inntekter og felles verdier. Fra 20. mars til 20. april øker fokuset rundt kommunikasjon, planlegging og organisering. Fra 20. april til 21. mai øker interessen for å samle familien og styrke familiebånd, samt gjøre hjemmet vakrere og mer komfortabelt. Etter 21. mai er det mer fokus rundt barn, barnebarn, forelskelse, lidenskap og romantikk. Merkurs retrograd fra 10. mai til 2. juni øker behovet for intimitet og nærhet.

Økonomi

Solens ferd frem til 20. mars belyser dine personlige verdier. Nymånen2. mars åpner for en ny fase i finansielle saker. Jupiters posisjon bidrar også til å forsterke engasjementet når det gjelder inntekter og prestasjoner frem til 10. mai. Økonomi og personlige verdier knyttes til dine evner og kvaliteter. Det du yter eller skaper, er det som bringer inntekter. Måneformørkelsen i toppen av horoskopet belyser livsmål du ikke lenger ønsker å engasjere deg i. En fase er fullført og det er en tid for alt. Solens posisjon i perioden 20. mars til 20. april retter blikket mot prioriteringer, organisering og utstyr man trenger for ågjennomføre det man ønsker. For noen kan det dreie seg om å investere i ny PC, mobil, nettbrett, eller annet kommunikasjonsutstyr.

Vårhoroskop for Fiskene

Nymånen i ditt tegn 2. mars åpner for en ny begynnelse. Det er tid for å legge fortiden bak seg, åpne for en ny fase og styrke forholdet til deg selv. Solens ferd gjennom ditt tegn indikerer en fantastisk periode der du blir lagt merke til og sett for den du er i perioden fra februar til 20. mars. Jupiter gjennom ditt tegn frem til10. mai øker selvinnsikten og kunnskapen om dine personlige kvaliteter. Energinivået, vitaliteten og livsgnisten styrkes og du virker optimistisk rundt hva fremtiden bringer. Mars gjennom ditt tegn fra 15. april til24. mai gir ekstra energi. Du blir mer målrettet, dedikert og engasjert.

Helse

Solen er din helseplanet, og det gjør at du liker aktiviteter som er morsomme og krever styrke. Konkurranseinstinktet er høyt, og du liker å vite at du har sjansen til å overgå deg selv. Aktiviteter som fører til at du kan leke og le mer, inspirerer. Solformørkelsen 30. april inspirerer til å sette i gang med nye trenings- og kostholdsregimer. Å planlegge hva du skal spise kan virke begrensende på deg, men i denne perioden kan du la deg inspirere av nye ideer. Lymfesystemet og fotbladene er dine sterke og svake sider. Et moderat eller høyt aktivitetsnivå og mye vann bidrar til forløsning.

Privat/Kjærlighet

Månen har innflytelse på ditt kjærlighetsliv. Det inkluderer alle fullmåner og nymåner. Dermed kan ditt kjærlighetsliv gå i bølgedaler. Noenganger mye nærhet og andre ganger distanse. Merkur har også innflytelse på romantikken, og den beveger seg bakover fra 10. mai til 2. juni. Det indikerer en økende bevissthet rundt avgjørelser og planer i romantiske anliggender. Det er en tid for å reflektere mer enn ellers. Planer kan endres og misforståelser kan bringes på banen. Blikket klarner i slutten av perioden. Jupiter møter Neptun 12. mai i ditt tegn, og det øker engasjementet i kjærlighet. Du kan la deg påvirke til å være ekstra generøs og idealisere noe som har med parforhold å gjøre. Det er lett å la seg rive med og gi mer enn man har tenkt i utgangspunktet. Vær oppmerksom på hva du ønsker å dele før du gjør det.

Økonomi

Solens ferd gjennom Værens tegnfra 20. mars til 20. april belyser verdier og finansielle saker. Nymånen1. april åpner for noe nytt. En fase er over og en ny begynner. Du legger noe bak deg i forbindelse med eiendeler og det du har. Det kan bety at du ønsker å bruke andre sider eller egenskaper i jobbsituasjonen. Noen ender med å avslutte en jobb de har fordi man søker noe bedre. Fullmånen påskeaften retter søkelyset mot det du ønsker å selge eller avslutte. Din finansplanet Mars gjennom ditt tegn fra 15. april til 24. mai øker engasjementet og lidenskapen for dine målsettinger. Fra 24. mai til5. juli kan det føre til en iherdig og målrettet arbeidsinnsats som gjørat du etter hvert får belønning for strevet.

Les ukeshoroskopet for ditt stjernetegn her

Denne saken ble første gang publisert 11/03 2022, og sist oppdatert 13/10 2022.

Les også