Sjekk ditt vår-horoskop

Horoskop for våren 2023

Her er horoskopet for våren 2023 for alle 12 stjernetegnene.

Pluss ikon
<b>HOROSKOP:</b> Her er vårhoroskopet for 2023!
HOROSKOP: Her er vårhoroskopet for 2023! Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Det er mange spennende begivenheter i vår. Fra 7. mars beveger Saturn seg inn i Fiskenes tegn, og det er omtrent 28 år siden forrige gang det skjedde.

Den gang var det stort fokus på fredsforhandlinger og stor utvikling i databransjen. Solen går inn i Værens tegn 20. mars og det er vårjevndøgn.

<b>Astrolog Nina Skjemstad</b>
Astrolog Nina Skjemstad Foto: Hjemmet

Solens varme og lyse stråler øker lidenskapen, inspirasjonen, livsgnisten og engasje­mentet. Det er paringstid, tid for å la seg forføre og åpne for å bli født på ny.

Pluto beveger seg inn i Vannmannens tegn 23. mars. Forrige gang det skjedde, var i 1779. Det var i tiden da den amerikanske revolusjon tok slutt og USA forente sine stater offisielt.

Solformørkelsen 20. april i Værens tegn åpner for en ny begynnelse og optimisme. Merkur beveger seg bakover fra 21. april til 15. mai og antyder at tempoet senkes og det er tid for planlegging. Det gir rom for analysering. Såing og dyrking av det som skal vokse fremover, er tema for noen.

Måneformørk­elsen 5. mai i Skorpionens tegn belyser det man kan legge bak seg av emosjonell frykt og usikkerhet. Jupiters ferd gjennom Værens tegn i vår øker inspirasjonen, innovasjon og nyskapning. Den beveger seg inn i Tyrens tegn 17. mai og inviterer til en spennende utvikling, vekst og optimisme i åndelige og materielle verdier.

Med ønske om en kjærlighetsfull og berikende vår til deg!

Væren

<b>VÆREN: </b>Mennesker født mellom 21. mars og 20. april tilhører Væren.
VÆREN: Mennesker født mellom 21. mars og 20. april tilhører Væren. Foto: Getty Images

Fysisk aktivitet og kreativ utfoldelse vil gi ekstra energi i vår.

Væren er et ledende ildtegn som forbindes med lidenskap, entusiasme og målrettet fokus. Væren har evnen til å se muligheter før andre rekker å løfte blikket. Væren er pioner, innovatør og har mot til å satse. Værens stikkord er aksjon. Man liker å nå målene raskt og effektivt. Væren er ivrig, rastløs, utålmodig og tenker på neste mål.

Les ukeshoroskopet til Væren her.

Generelt:

Våren er den beste perioden i året for deg. Spesielt når Solen ankommer ditt tegn og gir deg ekstra energi fra 20. mars til 20. april. I tillegg beveger lykkeplaneten Jupiter seg gjennom ditt tegn hele våren frem til 16. mai. Det gir en ekstra boost. Det er 12 år siden Jupiter passerte ditt tegn forrige gang. Det er en energi du med fordel kan benytte deg av. Du inspireres til å være mer fysisk aktiv, engasjert i egen utvikling og blir mer innovativ enn du vanligvis er. Det øker motivasjonen til å skape noe nytt og til å engasjere seg i nye aktiviteter. Solformørkelsen i ditt tegn i april åpner for en ny begynnelse i forholdet til deg selv. Du er i en ny vår både inni og utenpå denne våren.

Helse:

Siden du har så mange faktorer som gir deg ekstra energi for tiden, er det naturlig å engasjere seg mer i fysisk aktivitet, kosthold og ernæring og alt som kan inspirere til å gi et ekstra løft. Merkur, din planet for helse, beveger seg bakover fra 21. april til 15. mai. Det indikerer en fin periode for restitusjon. Ta deg tid til å senke tempoet og revurdere dine engasjement, aktiviteter og lytt til kroppens signaler. Det kan være noe du bør perfeksjonere før du haster videre. Unngå å ta på deg for mange oppgaver. Du kan risikere å brenne lyset i begge ender.

Privat/Kjærlighet:

Når du har så mye ekstra energi og pågangsmot i vår, kan det føre til at du får det veldig travelt. Du kan bli høy på deg selv og selvtilliten øker. Unngå å dømme andre som ikke er like kjappe og forutseende som deg i denne perioden. Det gjelder selvfølgelig også din kjære. Det er ikke alle som har både Jupiter og sol­formørkelsen som drahjelp samme våren. Du er i en fase av medgang, og det kan dryppe på din kjære fordi du blir ekstra ivrig og energisk. Å bruke litt av energien på din kjære er lurt. Inviter til hyggelige, romantiske stunder, vær tålmodig og gi av deg selv.

Økonomi:

Måneformørkelsen 5. mai belyser verdier og oppgaver som er fullført og som du har vokst fra. Du ser klarere hvilke verdier du ikke lenger ønsker å dyrke eller å bruke tid på. Det gjør det enklere å selge noe eller å gi slipp på arbeidsgiver eller oppgaver du ikke vil bygge videre på. Fra 17. mai beveger Jupiter seg inn i området for personlige verdier og inntekter, og det øker muligheten til å heve inntekten og verdiene generelt. Å starte for seg selv er aktuelt for noen. Fra 23. mars beveger Pluto seg inn i området for sosiale nettverk, grupper og organisasjoner.Fra 12. juni beveger den seg tilbake til Steinbukkens tegn. Det indikerer at du kan svinge litt i dine fremtids ­planer. Noe må elimineres for at noe skal kunne vokse.

Tyren

<b>TYREN:</b> Mennesker født mellom 21. april og 21. mai tilhører Tyren.
TYREN: Mennesker født mellom 21. april og 21. mai tilhører Tyren. Foto: Getty Images

Turer i naturen og finpussing av verdiene du har, booster livsenergien i vår.

Tyren er et fast jordtegn som forbindes med sansene. Det er syn, hørsel, hud, lukt og smak. Det gjør at man reagerer ekstra sterkt på alle lyder,lukter og farger. En tyr kan føle smerter i kroppen ved ubalanser. Tyren er tålmodig, utholdende, søker fred,stabilitet, trygghet og ro. En tyr er lojal, trygg, sensitiv og sensuell.

Les ukeshoroskopet til Tyren her.

Generelt:

Solen passerer ditt tegn fra 20. april til 21. mai. Det indikerer den beste perioden av året for deg. Det er naturlig å rette blikket mot image, utseende og hvordan du fremstår. Nymånen i ditt tegn 19. mai åpner for en ny begynnelse i forholdet til deg selv. Jupiter ankommer ditt tegn 16. mai. Da øker selvtilliten, og optimismen og pågangsmotet forsterkes i tiden fremover. Hellet er med deg, og det er naturlig å føle seg lettere til sinns. Solformørkelsen i april i området for underbevisstheten og ubevisste lengsler, kan gi aha-opplevelser som gjør det lettere å prioritere og disponere. En lysere og mer inspirerende tid er på vei inn i ditt liv. Vær optimistisk og vend blikket forover.

Helse:

Solformørkelsen 20. april belyser hva du trenger å gjøre i forbindelse med helseregimer, vaner og rutiner. Venus, din planet for helse, beveger seg bakover fra 23. juli til 4. september. Selv om det ikke hører til våren, er det lurt å ha det på minnet, fordi aktiviteter og tiltak du gjør i vår, påvirker din helsetilstand i sommer og mot høsten. Unngå overdrivelser av alle slag. Enten det er for mye arbeid, sukker, alkohol, medisinforbruk eller for mye giftstoffer i maten, så vel som stillesittende dager, sørg for moderasjon og balanse.

Privat/Kjærlighet:

Med Solen gjennom ditt tegn kan du oppleve å være på høyden energimessig i vår. Det kan også være til fordel for din kjære. Er du singel, er det naturlig å forvente at potensielle beilere søker deg mer enn at du søker dem. Måneformørkelsen i tegnet overfor ditt 5. mai belyser forholdet til din kjære. En fase er fullført, og det er tid for å legge noe bak seg og åpne for det som kommer. Sørg for å gi ditt beste i forholdet, så vil du motta det beste i retur. Din planet Venus beveger seg bakover fra 23. juli til 4. september i området forprivatlivet. Det kan føre til at noe ikke er slik du ønsker det skal være, men det gir også mulighet til å ta grepene som bidrar til å skape det.

Økonomi:

Merkur, din planet for plikter, ansvar og daglige rutiner, beveger seg bakover fra 21. april til 15. mai i ditt tegn. Det kan føre til at du tviler litt på verdien av dine investeringer. Da er det naturlig at du justerer noe– eller revurderer hva du vil bruke tid, penger og ressurser på. Om ikke alt går den veien du ønsker, er det en kort overgangsfase. Måneformørkelsen i ditt tegn 5. mai belyser samarbeidsforhold og viser hvilke relasjoner du med fordel kan avslutte. Plutos ankomst i toppen av horoskopet viser at du er i en endringsfase hva angår livsmål og karriere. Du er i ferd med å strekke deg mot nye, kraftfulle mål. Betydningsfulle samarbeid er aktuelt fra juni. Geniale ideer kan dukke opp i tiden fra 16. mai, når Jupiter beveger seg gjennom ditt tegn. Hellet er med deg i finansielle saker etter det.

Tvillingene

Hyggelige opplevelser med venner og likesinnede vil gi deg ny energi.

<b>TVILLINGENE: </b>Mennesker født mellom 22. mai og 21. juni tilhører Tvillingene.
TVILLINGENE: Mennesker født mellom 22. mai og 21. juni tilhører Tvillingene. Foto: Getty Images

Tvillingene er et bevegelig lufttegn som forbindes med et klart overblikk og en rask og skarp hjerne. Tvillinger er mentale, intelligente og liker kommunikasjon. De er nysgjerrige, sosiale, kvikke i replikkene, fanger opp situasjonen raskt og tenker kjapt. De kan rekke mange oppgaver samtidig på kort tid, og de ser raskt mulighetene og begrensningene.

Les ukeshoroskopet til Tvillingene her.

Generelt:

Solformørkelsen 20. april og Solens posisjon mellom 20. mars og 21. april åpner for å stake ut en ny kurs i forbindelse med organisasjoner, grupper og likesinnede. Jupiters posisjon i hele vår frem til 18. mai forsterker engasjementet i grupper og sosiale nettverk. Det er tid for å tilbringe mer tid sammen med likesinnede og legge planer for hva du ønsker å satse på fremover. Solen ankommer ditt tegn 21. mai og passerer tegnet frem til 21. juni. Det indikerer at dette er den beste perioden i året for deg. Det er naturlig å rette blikket mot image, utseende, livsstil og personlige behov. Vitaliteten øker og forsterker din sjarm og utstråling. Du kan bli lagt merke til og kan gjøre deg bemerket.

Helse:

Måneformørkelsen 5. mai belyser området for helse, livsstil og daglige rutiner. Det er naturlig å bli oppmerksom på hva du kan forbedre og justere når det kommer til kosthold, ernæring og fysisk aktivitet. Ta fokuset litt bort fra hodet og dine sterke mentale evner, stopp opp et lite øyeblikk og legg merke til kroppens signaler. I perioden da Solen passerer ditt tegn fra 21. mai til 21. juni er det naturlig å gjøre en ekstra innsats for å føle seg bedre og se bra ut. Ikke minst å ta mer hensyn til livsstil, vaner og rutiner.

Privat/Kjærlighet:

Din kjærlighetsplanet Jupiter befinner seg i området for vennskap og likesinnede. Det indikerer at et vennskap kan utvikle seg til noe mer. En romanse kan oppstå via venner og sosiale nettverk i denne perioden. Din andre kjærlighetsplanet Venus passerer ditt tegn fra 11. april til 8. mai. Det indikerer at du har kjærlighet til deg selv og føler deg på topp i den perioden. Din magnetisme og fantastiske utstråling eskalerer. Venus beveger seg bakover i perioden fra 23. juli til 4. september, og det indikerer en periode med knuter på tråden for noen. Det kan være savn eller frustrasjon i prioriteringer og tidsplan. Det øker muligheten til å justere forhold du er en del av. Nå er det viktig å kjenne på hva du ønsker deg mer av i et forhold. Grip tak idet og skap det du ønsker å utvikle i parforholdet.

Økonomi:

Måneformørkelsen 5. mai i området for arbeidsmetoder og arbeidsopp­gaver indikerer at du ser klarere hvordan du kan perfeksjonere og forbedre det du driver med. Det er en indikasjon på at noen oppgaver er fullført, og det er tid for å gi slipp for å få tid og energi til andre engasjement. Saturns tegnskifte i Mars antyder at du kan oppnå forfremmelse og at nye jobbtilbud kan dukke opp. Du kan møte betydningsfulle personligheter som kan gi gode råd i tiden fremover. Det er tid for å ta beslutninger frem til 17. mai. Etter det kan du trekke deg litt tilbake og reflektere rundt hva du ønsker å utvikle når tiden er inne.

Krepsen

<b>KREPSEN: </b>Mennesker født mellom 22. juni og 22. juli tilhører Krepsen.
KREPSEN: Mennesker født mellom 22. juni og 22. juli tilhører Krepsen. Foto: Getty Images

Å skape gode resultater som andre leggermerke til, gir ekstra inspirasjon og energi.

Krepsen er et ledende vanntegn, og krepsene er ekstremt følsomme og sensitive. De er medfølende, omsorgsfulle og dypt emosjonelt engasjert i det de involverer seg i. Krepsen føler seg frem i alle situasjoner; de liker å være selvstendig og bestemme selv. Krepsen føler månens faser og svinger i takt med den. Dette er et introvert tegn som trenger tid på å absorbere. De er menneskekjennere.

Les ukeshoroskopet til Krepsen her.

Generelt:

Saturn, din planet for kreativitet og selvutfoldelse, ankommer området for utdanning og fremtidsvisjoner. Det kan føre til at du ønsker å ta på deg ansvar for mer skolering, enten som lærer eller veileder, eller at du selv søker videre utvikling. Solformørkelsen 20. april antyder en ny begynnelse i livsmål, ambisjoner, status og posisjon. Det kan føre til nye avgjørelser og øke inspirasjon til nye målsettinger, noe som kan lede til endringer og fremgang i status og posisjon. Jupiter ankommer området for grupper, organisasjoner og håp fra 16. mai og passerer området gjennom resten av året. Det åpner for optimisme og nye fremtidsvisjoner. Nymånen i samme område indikerer at det er naturlig å sette seg nye mål.

Helse:

I perioden fra 21. mai til 21. juni er det naturlig å legge merke til ubevisste behov og detaljer i daglige rutiner. Da ser du tydeligere hva og hvem som gjør deg sliten og hva som gir energi. Behovet for å legge for­tiden bak seg og gi slipp på noe,forsterkes. Jupiter er din helseplanet og dens ferd gjennom Værens tegn gir ekstra energi og pågangsmot i vår. Du kan fristes til å engasjere deg mer i fysisk aktivitet og gode helseregimer. Fra 17. mai er det naturlig å involvere venner og likesinnede. Felles fysisk aktivitet med bekjente inspirerer.

Privat/Kjærlighet:

Måneformørkelsen 5. mai belyser romantikken og lidenskapen i nære relasjoner. Det viser at en fase er over og en ny begynner i romantiske anliggender. Du ser klarere hva du anser deg ferdig med og ønsker å gi slipp på. Pluto beveger seg inn i området for lidenskap, seksuell utfoldelse og verdier du deler med noen, fra 23. mars til 12. juni. Det kan føre til en forvandling i samboerskap og felles verdier. Pluto beveger seg tilbake til området for parforhold i juni, og det viser en fin tid for å ta viktige avgjørelser i nære relasjoner. Bryllup og felles bo kan være aktuelt for noen. Avslutning av et forhold kan være tema for andre. Endringer er ikke til å unngå. Skap det du ønsker.

Økonomi:

Solformørkelse 20. april antyder en ny begynnelse i livsmål og ambisjoner. Solens posisjon i samme område fra 20. mars til 20. april indikerer at du ser tydeligere hva du ønsker å oppnå i karrieren. Venus beveger seg bakover fra 23. juli til 4. september i området for økonomi, personlige verdier og evner og talent, og det kan også merkes tidligere. Det indikerer at du revurderer hva du ønsker å bruke dine evner til. Noen kan vurdere jobbskifte. Etter 20. april er det let­tere å sette seg nye mål. Plutos tegnskifte i Mars antyder en forvandling i finansielle saker, og et betydningsfullt skifte er på gang. Benytt sjansen til å ta de grepene du ønsker i vår.

Løven

<b>LØVEN:</b> Mennesker født mellom 23. juli og 23. august tilhører Løven.
LØVEN: Mennesker født mellom 23. juli og 23. august tilhører Løven. Foto: Getty Images

Nye, spennende opplevelser utenfor din komfortsone vil gi ekstra vårenergi.

Løven er et fast ildtegn som er lidenskapelig, impulsiv, engasjert og konsentrert. Løver er beskyttende og kontrollert, leken og morsom. Løven er selskapelig, underholdende, sjenerøs og godhjertet. Noen Løver liker å være i sentrum for oppmerksomhet og elsker drama. Kjærlighetskraften og skapertrangen er en sterk motivasjon og drivkraft.

Les ukeshoroskopet til Løven her.

Generelt:

I vår er det naturlig å være mer mentalt orientert og engasjere seg i vennskap og sosiale nettverk. Frem til 21. mai øker fokuset rundt ambisjoner, karriere, status og posisjon. Måneformørkelsen 5. mai antyder at en fase er fullført i privatliv, familie og røtter. For noen kan det føre til salg av bolig og investering i ny. I perioden fra 21. mai til 21. juni belyser Solen området for ditt sosiale liv og øker interessen for å tilbringe mer tid med likesinnede. Hobbyer og fritidsaktiviteter virker forlokkende. Spesielt etter Solens inngang i Krepsens tegn fra 21. juni øker behovet for å dele erfaringer og motta nye innsikter. Å lade batteriene med mer lek og moro, turer i naturen og nytelse inspirerer.

Helse:

Noe tyder på at du allerede har gjør mye av det som er nødvendig når det gjelder din helsesituasjon. Men du trenger mye sollys, og det er klokt å tilbringe mer tid ute og kjenne luft under vingene. Det frigir energi og øker livsgleden. Det er tid for forvandling, å sette grenser og konsentrere deg om det som virker styrkende. Hjertet er din kroppsdel, og det indikerer at du trenger å vie oppmerksomhet til alt som øker livsgleden og hever aktivitetsnivået slik at blodsirkulasjonen holdes på et jevnt bra nivå.

Privat/Kjærlighet:

Du står overfor et betydningsfullt skifte i nære relasjoner. Pluto ankommer området for parforhold, romantikk og kjærlighet en kort periode i år mellom 23. mars og 12. juni, men det indikerer starten på noe som vil fortsette neste år og styrkes året etter. Det er tid for å komme inn til kjernen i forholdet og bli bevisst hva du og din kjære gir hverandre, og det er tid for å forplikte seg til noe eller å gi slipp på noe. Din kjærlighetsplanet Jupiter beveger seg i området for reiser og kulturelle opplevelser frem til 16. mai, og det øker interessen for å oppleve noe spennende sammen. Fra 17. mai er det tid for å stake ut en felles kurs for hva du og din kjære ønsker å skape sammen.

Økonomi:

Saturn, din planet for plikter, ansvar og daglige rutiner, ankommer området for finanser, inntekter og utgifter i mars. Det indikerer at en grense er nådd. Det kan føre til at du ønsker å avslutte et arbeidsprosjekt og trekke deg ut av noe, eller vurdere å involvere deg i noe annet. Dine finansielle saker er også i endring, og det kan ha med inntekt, arbeidsgiver eller bank å gjøre. Din finansplanet Merkur beveger seg bakover fra 21. april til 15. mai. Det kan føre til revurderinger og omprioriteringer. Solen ankommer toppen av horoskopet i perioden mellom 20. april og 20. mai, og det belyser resultatene du har oppnådd i karrieren. 16. mai ankommer også Jupiter samme området og åpner for nye jobbmuligheter. Muligheten for å kunne synliggjøre dine prestasjoner er ekstra stor.

Jomfruen

<b>JOMFRUEN:</b> Mennesker født mellom 24. august og 23. september tilhører Jomfruen.
JOMFRUEN: Mennesker født mellom 24. august og 23. september tilhører Jomfruen. Foto: Getty Images

Vårenergien styrkes av å bruke flere av dine evner og talenter og dele av dine erfaringer.

Jomfruen er et bevegeligjordtegn som er opptatt av renhet og ekthet. Jomfruer analyserer, sorterer og eliminerer. De er praktiske, nøyaktige og detaljorienterte. En jomfru har behov for renhet, orden og system for å bli effektiv. Jomfruer liker å skape med hendene, har god hukommelse, er hjelpsom og serviceinnstilt, og de trenger at noen trenger dem.

Les ukeshoroskopet til Jomfruen her.

Generelt:

Din planet Merkur beveger seg bakover fra 21. april til 15. mai i området for filosofi, tro og visjoner. Det indikerer at det er naturlig å fundere på hva meningen med livet er. Interessen for å søke nye innsikter og mer kunnskap øker. Det kan føre til at du revurderer perspektivet. Måneformørkelse 5. mai belyser dine prioriteringer og hvordan du kommuniserer. Jupiters ankomst i Tyrens tegn fra 16. mai øker engasjementet i nye innsikter som kan bidra til utvikling og vekst. Det er naturlig å søke kontakt med noen som har mer kunnskap og ekspertise enn deg nå. Solens ferd i perioden 21. mai til 21. juni øker interessen for å sette seg nye mål, og etter 21. juni er det naturlig å stake ut en ny kurs for veien videre.

Helse:

Fra 23. mars til 12. juni beveger Pluto seg inn i Vannmannens tegn. Det vil den også gjøre i 2024 og til slutt ende i Vannmannens tegn i 2025. Det indikerer at du får en liten forsmak på kroppens signaler og hva det er lurt å forholde seg til når det kommer til vaner, rutiner og helse­regimer. Det kan tyde på at endringer er nødvendig. Saturn har passert området i litt over to år, og da er det naturlig å ha mottatt noen signaler på hva kroppen trenger. Tiden er inne for å ta en helsesjekk.

Privat/Kjærlighet:

Saturn beveger seg inn i området for romantikk og kjærlighet 7. mars. Saturn representerer ansvar, forpliktelse, disiplin, utholdenhet og grensesetting. For noen indikerer det at de ønsker å forplikte seg i forhold. Det kan føre til forlovelse, samboerskap eller bryllup. Andre kan oppleve at de ønsker å avslutte en relasjon til én de har vokst fra. Pluto beveger seg tilbake til Steinbukkens tegn og har passert tegnet gjennom mange år. Det indikerer forvandling i ditt forhold til romantikk og lidenskap. Tiden er inne for å lytte til dine lengsler og legge vekk den indrekritikeren. Grip makten du har til å skape mer av det du ønsker deg i lidenskap og kjærlighet.

Økonomi:

Solformørkelse 20. april åpner foren ny begynnelse når det gjelder arbeidsgiver, bank og forsikring.Det er naturlig å fullføre noe og legge en fase bak seg før man setter i gang med noe nytt. Det indikerer at en fase er over og en ny begynner. Nye prosjekter kommer din vei.Jupiter gjennom Værens tegn frem til 16. mai inspirerer til å åpne for nye arbeidsoppgaver eller nye investeringer. Fullmånen 6. april belyser verdier du har vokst fra. Det indikerer at du ønsker å avslutte oppgaver eller arbeidsforhold. Å vurdere å selge noe for å frigjøre kapital er aktuelt. Din finansplanet Venus på vei bakover fra 23. juli til 4. september øker behovet for å revurdere avgjørelser. Fra 21. mai til 21. juni belyses resultatene av prestasjonene du har levert.

Vekten

<b>VEKTEN: </b>Mennesker født mellom 24. september og 23. oktober tilhører Vekten.
VEKTEN: Mennesker født mellom 24. september og 23. oktober tilhører Vekten. Foto: Getty Images

Å utveksle erfaringer, og sosialt samvær med andre, vil gi deg ekstra vårenergi.

Vekten er et ledende lufttegn som forbindes med balanse, harmoni og fokus på likevekt og rettferdighet. Vekten søker sin motvekt og liker mental utveksling. Behovet for fred og harmoni er stort. Vekten har et bredt overblikk og evner å være objektiv og diplomatisk. Vekter er igangsettere, kan være konfliktsky, sosial, intelligent, rasjonell, sensuell, vakker og har sterk rettferdighetssans.

Les ukeshoroskopet til Vekten her.

Generelt:

Jupiters ferd åpner for møter med mange spennende personligheter som kan bringe ny vekst og utvikling. Muligheten til å presentere dine kreative sider øker. Solens ferd i perioden mellom 20. mars og 20. april belyser nære relasjoner og øker interessen for samarbeid med andre. I perioden fra 20. april til 21. mai øker engasjementet i utveksling av verdier og hva du kan tilby av evner og kvaliteter. Fra 21. mai til 21. juni øker engasjementet i hva du kan lære mer av. En reise kan interessere deg i den perioden. Selv om det er sommer og ferietid, tar ikke sinnet ditt pause. Det er da du setter inn et ekstra gir og løser flere oppgaver enn du gjør ellers i året. La deg inspirere av nye opplevelser og andre kulturer.

Helse:

Saturn ankommer området for helse og daglige rutiner fra 7. mars og øker interessen for å styrke dine vaner og rutiner. Du blir mer disiplinert og målrettet. Saturn minner om å ta ansvar for det som skal til for å styrke kroppen og sørge for at livsstilen du fører, gir næring og liv til kroppens velvære. Merkur er en av dine helseplaneter, og dens ferd på vei bakover fra 21. april til 15. mai indikerer en periode for å revurdere livsstilen din. Din planet Venus beveger seg bakover fra 23. juli til 4. september og viser at du er i en forvandlingsfase. Lytt til kroppens signaler.

Privat/Kjærlighet:

Solformørkelsen 20. april i området for kjærlighet og privatliv indikerer en ny begynnelse. Jupiter passerer samme område frem til 16. mai og åpner dører til nye møter. Single kan møte den rette og bryllup er aktuelt. Lever du i eksisterende forhold, er tiden inne for å piffe det opp og invitere til noe nytt. I perioden 23. mars–12. juni er det naturlig å søke mer spenning i forholdet. Det kan føre til brudd i forhold som ikke er godt fundamentert. Solens posisjon fra 20. april og Jupiters ferd fra 16. mai i området for felles verdier og investeringer, øker engasjementet i samspill med din kjære. Barn eller barnebarn er et naturlig engasjement i vår.

Økonomi:

I perioden fra 20. april til 20. mai belyser Solen verdier du er involvert i. Det kan dreie seg om arbeidsgiver, bank, forsikring, felles eiendeler, eiendom eller leieforhold. I perioden fra 21. april til 15. mai kan tvil om hva du ønsker å involvere deg i oppstå. Spesielt hva angår arbeidsgiver, oppgaver og eiendom. Sørg for at alle avtaler og kontrakter er i orden. Måneformørkelsen 5. mai belyser verdier og oppgaver du ikke lenger ønsker å fortsette med. Fra 21. juni til 22. juli beveger Solen seg gjennom toppen av horoskopet og inspirerer til å satse på suksessfaktorene i ambisjoner. Det du gjør, blir lagt merke til, og det gjør at du kan bruke flere av dine evner. Jobbskifte er aktuelt.

Skorpionen

<b>SKORPIONEN:</b> Mennesker født mellom 24. oktober og 22. november tilhører Skorpionen.
SKORPIONEN: Mennesker født mellom 24. oktober og 22. november tilhører Skorpionen. Foto: Getty Images

Vårenergien åpner for nye vaner og rutiner. Du inspireres til å løfte livsstilen til neste nivå.

Skorpionen er et fast vanntegn som forbindes med lidenskap, emosjonelt engasjement og intensitet. Skorpionen har et skarpt blikk og gjennomskuer situasjoner, er tålmodig, utholdende og har evnen til og løfte seg selv ut av dype kriser. De har behov for å tilbringe tid i sin egen hule for å styrke seg selv.

Les ukeshoroskopet til Skorpionen her.

Generelt:

Din planet Plutos besøk inn i Vannmannens tegn fra 23. mars til 12. juni antyder en forvandling i ditt fundament eller inni deg. Måneformørkelsen 5. mai i ditt tegn belyser forholdet til deg selv, til din kropp, image og utseende. Noe tyder på at en fase er over, og det indikerer en tid for å gi slipp på egne begrensninger. Solens ferd i perioden 20. mars til 20. april øker interessen for perfeksjon i alt du driver med. Solen passerer gjennom tegnet overfor ditt, Tyrens tegn fra 20. april til 21. mai, belyser nære relasjoner og øker engasjementet i parforhold og samarbeidsforhold. Det er en tid for å tilpasse deg dine kjæres behov og ønsker. Fra 21. mai øker lidenskapen og engasjementet i parforhold, og romantikken kan blomstre. Elsk mer.

Helse:

Solens ferd gjennom området for helse, livsstil, vaner og rutiner fra 20. mars, og solformørkelsen 20. april, åpner for en ny fase i livsstil, vaner og rutiner, plikter og oppgaver. Jupiter passerer også samme område frem til 16. mai. Det øker interessen for fysisk aktivitet, ernæring og alt som kan styrke din helse og vitalitet. Fullmånen 6. april øker innsiktene rundt hva du trenger mer eller mindre av, og hva du med fordel kan gi slipp på av hemninger og begrensninger. En fase er over og en ny begynner.

Privat/Kjærlighet:

Merkur beveger seg bakover fra 21. april til 15. mai, og det kan føre til usikkerhet i intime relasjoner. Fra 7. mars ankommer Saturn området for romantikk og lidenskap. Det indikerer en tid for å ta ansvar for din seksuelle og lidenskapelige utfoldelse. Svangerskap kan bli et resultat av det. En forpliktelse i form av forlovelse eller bryllup er også et tema for noen. Måneformørkelsen 5. mai indikerer at du ser deg selv i et nytt perspektiv. Den belyser sider ved deg selv du ikke lenger ønsker å dyrke. Du virker klar for å gi slipp på uvaner. Jupiters ankomst i området for parforhold 16. mai indikerer en viktig utvikling i forhold. Møter med beilere er aktuelt. Nymånen 19. mai åpner for en ny begynnelse.

Økonomi:

Solens posisjon fra 20. mars belyser området for daglige rutiner, detaljer, plikter og ansvar. Solformørkelsen 20. april åpner for en ny begynnelse i alt som involverer detaljene i dine ansvarsoppgaver. Det kan åpne for jobbskifte. Jupiters ferd frem til 16. mai bekrefter også muligheten for å få flere muligheter i karrieren. Solens ankomst i Tvillingenes tegn fra 21. mai belyser dine finansielle engasjement. Når du ser tydeligere hva du har involvert deg i, kan du også se tydeligere hva du ønsker å eliminere. Nye investeringer eller ny jobb kan bli resultatet av høstens planetariske baner. Nymånen 18. juni inviterer til nye investeringer og åpner for en ny begynnelse i inntekter og verdier.

Skytten

<b>SKYTTEN:</b> Mennesker født mellom 23. november og 21. desember tilhører Skytten.
SKYTTEN: Mennesker født mellom 23. november og 21. desember tilhører Skytten. Foto: Getty Images

Forelskelse, kjærlighet, flørting, romantikk og seksuell utfoldelse gir deg ekstra vårenergi.

Skytten er et bevegelig ildtegn som forbindes med engasjement, lidenskap, impulsivitet, nysgjerrighet og visdom. Nysgjerrigheten er ekstra sterk og fungerer som en drivkraft og motivasjon. Skytter er eventyrere, optimistiske, glade, oppfinnsomme og trives med å inspirere. Behovet for å utvide perspektivet øker interessen for å reise, utforske, søke kunnskap og tenke stort.

Les ukeshoroskopet til Skytten her.

Generelt:

Hele denne våren er en spennende og aktiv periode for skytter. Du fristes til å være mer engasjert og kreativ, pågående og aktiv. Du virker vårkåt og viril og kan flørte deg frem til suksess. Saturn ankommer området for privatlivet og fundamentet 7. mars. Det indikerer at du ønsker å ta ansvar for deg selv og ditt fundament. Du er ikke villig til å strekke deg lenger for andres del, men har behov for å sette en grense for å ivareta deg selv. Fullmånen 6. april indikerer at en fase er over, og det åpner for å legge noe bak seg, enten det er vennskap eller fremtidsmål. Fullmånen 4. juni i ditt tegn belyser forholdet til deg selv og til kroppen– og viser at en fase er over. Det er tid for å legge fortiden bak seg.

Helse:

Merkur beveger seg bakover fra 21. april til 15. mai i området for helse, livsstil og vaner. Solen ankommer samme område 20. april. Det indi­kerer at du legger merke til detaljene som trenger en justering. Måneformørkelsen 5. mai belyser ubevisste behov og lengsler du nå lettere kan forholde deg til. Det gjør at nymånen 19. mai innleder en ny fase i planene du ønsker å gjennomføre. Jupiters ankomst i dette området 16. mai kan øke matlysten. Unngå overdrivelser i matinntak og treningsregimer. Vitaliteten øker utover våren.

Privat/Kjærlighet:

Jupiters ferd gjennom Værens tegn frem til 16. mai øker lidenskapen og engasjementet i seksuell utfoldelse. Solformørkelsen i samme området 20. april åpner for å bli truffet av Amors piler. En fase er over og en ny begynner i lidenskap og kjærlighet. Du er våryr og flørter med dem du møter på din vei. En forelskelse er aktuelt om du er åpen for det. Solens inngang i området for parforhold fra 21. mai belyser forholdet til din kjære, og det gjør at du ser klarere hva du gir og mottar og ikke minst hva din kjære betyr for deg. Nymånen 18. juni inviterer til forlovelse og bryllup for dem som er klar for det. En ny,positiv fase begynner i parforhold nå.

Økonomi:

Din finansplanet Saturns tegnskifte 7. mars antyder en viktig endring i avtaler, og det øker ansvarsfølelsen for hjemmet. Det kan føre til at du ønsker å reparere eller vedlikeholde noe på hjemmebanen, mens noen fokuserer på oppussing og forbedring av bolig. Saturn kan også sette deg på tanken om å selge en bolig som ikke lenger passer deg, og samtidig bevege deg mot noe som passer deg bedre. Jupiter ankommer området for arbeidsoppgaver, plikter og ansvar fra 16. mai og øker muligheten til å ta på seg flere oppgaver. Arbeidsmengden øker og du trives med det. Ny jobb er i sikte fra 19. mai. Fra 12. juni kan du se saken fra nye sider, og fra 21. juni belyses mulighetene for avansement og høyere inntekt.

Steinbukken

<b>STEINBUKKEN: </b>Mennesker født mellom 22. desember og 20. januar tilhører Steinbukken.
STEINBUKKEN: Mennesker født mellom 22. desember og 20. januar tilhører Steinbukken. Foto: Getty Images

Fornyelser og investeringer på hjemmebanen vil gi inspirasjon og energi i vår.

Steinbukken er et ledende jordtegn som søker resultater, er målrettet, disiplinert, seriøs og ambisiøs. Steinbukken stiller krav til seg selv og andre, og de trenger et mål å jobbe mot. De kjenner på kroppen hva som skjer, og er ofte oppmerksom på andres behov. Når målet er i sikte, er steinbukken disiplinert og konsentrert. Noen kan bli for seriøse.

Les ukeshoroskopet til Steinbukken her.

Generelt:

Din planet Saturn skifter tegn 7. mars etter litt over to år gjennom Vannmannen. Dette skiftet preger din hverdag og prioriteringer. Du kan ikke unngå å merke det på en eller annen måte. Det fører til justeringer i tidsplanleggingen og i kommunikasjonen. Det inspirerer til å realisere prosjekter du har gått med planer om å gjennomføre en stund. Jupiters ferd frem til 16. mai og Solens posisjon mellom 20. mars og 20. april, belyser privatlivet, familien og ditt indrefundament. Ekspansjon i familien er en naturlig konsekvens. Solformørkelsen antyder at en periode er over og en ny begynner. Det kan føre til investering i ny og større bolig eller flytting for noen.

Helse:

Du ønsker å prestere så perfekt resultat som mulig og jobber derfor sakte og målrettet. Du er stødig som et fjell og kan bli stresset om du må forhaste deg. Du tenker langsiktig og trenger å være nøyaktig og grundig i det du gjør. Solens ankomst i området for helse i perioden 21. mai–21. juni øker interessen for å engasjere seg i detaljer og perfeksjon. Plutos retur til ditt tegn fra 12. juni minner om forvandlingen du er i og øker muligheten til å gjennomføre planer du har tenkt på en stund. Nymånen 18. juni gjør det enklere å komme i gang.

Privat/Kjærlighet:

Solen ankommer området for kjærlighet 20. april og øker behovet for seksuell utfoldelse, flørting, lek og moro. Merkurs vending bakover fra 21. april til 15. mai i samme område kan føre til refleksjoner og misforståelser. Fra 16. mai ankommer også Jupiter området for amorøs utfoldelse og forsterker lidenskapen. Du kan tiltrekke deg flere beilere på din vei. Det kan føre til svangerskap for noen. Forlovelse og bryllup er aktuelt for dem som er åpen for det. Nymånen 19. mai åpner for en ny fase i intime forhold. Solens ferd gjennom området for parforhold i perioden mellom 21. juni og 21. juli gjør at du ser din kjære i et klarere lys. Din kjærlighetsplanet Venus på vei bakover fra 23. juli til 4. september retter energien mot felles verdier. Nye avgjørelser kan komme ut av det.

Økonomi:

Pluto, planeten for fremtidsplaner, beveger seg inn i området for økonomi og personlige verdier fra 23. mars til 12. juni, og etter det beveger den seg tilbake til ditt tegn en kort periode. Det indikerer betydningsfulle endringer i finansielle saker. Du tvinges til å forholde deg til det du opplever på en realistisk måte. Fullmånen 6. april i toppen av horoskopet belyser oppgaver du ikke lenger ønsker å holde fast på. En fase er fullført og det er tid for å justere målene. Måneformørkelsen 5. mai bekrefter dette.Ta deg tid til å stake ut en ny kurs og sett deg nye mål for veien videre i karriere. Muligheten for å markere dine kunnskaper, evner og talenter øker betydelig. Stol på deg selv.

Vannmannen

<b>VANNMANNEN:</b> Mennesker født mellom 21. januar og 19. februar tilhører Vannmannen.
VANNMANNEN: Mennesker født mellom 21. januar og 19. februar tilhører Vannmannen. Foto: Getty Images

Sosial utfoldelse med familie, barn og kjæreste med mye lek og moro øker livsgleden i vår.

Vannmannen er et fast lufttegn som forbindes med et skarpt intellekt, originalitet og kan være utradisjonell og særegen. Vannmenn liker å sjokkere og utfordre folks generelle oppfatninger. Mange tenker mye på fremtiden og kan se potensial som andre ikke ser. Vannmannen har stor rettferdighetssans og kan uttrykke rebelske sider som gjør at de tør gå på tvers av normer.

Les ukeshoroskopet til Vannmannen her.

Generelt:

Pluto ankommer ditt tegn i perioden mellom 23. mars og 12. juni, og det kan føre til en forvandling hva angår deg selv, til livsstilen og hvordan du presenterer deg. Det kan også inspirere til innkjøp av nye antrekk, endring av frisyre eller lignende. Din indre styrke øker, og det kan føre til at du blir modigere og tar beslutninger som kan overraske deg selv og andre. Jupiters ferd frem til 16. mai bidrar til å utvide ditt sosiale nettverk og øker engasjementet og aktivitetsnivået. Det kan friste til å endre prioriteringene. Jupiters tegnskifte fra 17. mai i området for privatlivet antyder ekspansjon i familien. Det kan også øke interessen for å investere i ny bolig, eiendom eller fritidsbolig.

Helse:

Månefasene og Saturns posisjon har innflytelse på din helsetilstand. Det indikerer at solformørkelsen 20. april inspirerer til å endre daglige rutiner og prioriteringer. Måneformørkelsen 5. mai belyser resultatene av tidligere planer. Saturns tegnskifte i Mars markerer et verdiskifte. Intuisjonen og magefølelsen har minnet deg på å ta ansvar for din livsstil og helse de siste par årene. Nå kan du se resultatene av det. Det er på tide å gjøre det som må til for å styrke selvfølelsen.

Privat/Kjærlighet:

Solen er en av dine kjærlighets­planeter, og den er involvert i solformørkelsen 20. april i området for prioriteringer og kommunikasjon. Merkur er din andre kjærlighetsplanet, og den vender bakover i området for privatliv og familie i perioden fra 21. april til 15. mai. Disse begiven­hetene indikerer at det er tid for å oppklare uenigheter og diskutere hvordan du og din kjære prioriterer tiden. Solens ferd gjennom området for lidenskap og forelskelse i perioden fra 21. mai til 21. juni øker viriliteten og indikerer at en våryr forelskelse er aktuelt. Single kan bli truffet av Amors piler, og svangerskap kan være et tema. Bryllup er aktuelt for dem som har vært sammen en stund. La solen bringe varme inn i hjertet ditt.

Økonomi:

Måneformørkelsen i toppen av horoskopet belyser status og posisjon. Det kan føre til fullførelsen av oppgaver eller at du vurderer å avslutte prosjekt du ikke lenger ønsker å fortsette med. Saturns tegnskifte fra 7. mars retter fokuset rundt personlige verdier, evner og talent. Det indikerer en tid for å ta ansvar for hvordan du bruker dine talent. Det er også en fin tid for å se på økonomien. Den kan bli litt strammere fordi du bruker mer eller investerer langsiktig. Jupiters posisjon frem til 16. mai indikerer et høyt aktivitetsnivå, ekstra mye kommunikasjon, PR og en tid for utveksling av informasjon. Fra 16. mai vil du se tydeligere hvilke oppgaver du ønsker fokusere på og dyrke. Grip muligheten til å styrke dine verdier og vise hva du har å by på av evner og kvaliteter.

Fiskene

<b>FISKENE: </b>Mennesker født mellom 20. februar og 20. mars tilhører Fiskene.
FISKENE: Mennesker født mellom 20. februar og 20. mars tilhører Fiskene. Foto: Getty Images

Å skape noe du er fornøyd med, og verdier du kan se utvikling i, gir ekstraenergi og inspirasjon i vår.

Fiskene er et bevegelig vanntegn som forbindes med høy sensitivitet, sterk intuisjon og kontakten med det åndelige og abstrakte. Det kan for noen føre til et kunstnerisk og idealistisk perspektiv. Fisken elsker artisteri, kunst og kjærlighet. Fiskenes sterke intuitive evner gjør at de leser andre som en åpen bok. Det kan gi god forretningssans.

Les ukeshoroskopet til Fiskene her.

Generelt:

Saturns ankomst i ditt tegn 7. mars har innflytelse på deg og dine valg. Det er omtrent 28 år siden den passerte ditt tegn, og det gjør dette til en spesiell periode for Fiskene. Det er tid for å ta ansvar for deg selv og dine personlige behov. Solen belyser dine prioriteringer og tidsforbruk i perioden 20. april–20. mai og gjør at du ser klarere hvordan du bruker tiden. Måneformørkelsen 5. mai belyser forventninger og fremtidsvisjoner du har hatt som du ikke lenger ønsker å holde fast på. Hele våren frem til 16. mai eskalerer dine finansielle muligheter, og fra 16. mai er det naturlig å omprioritere og tenke langsiktig. Nymånen 19. mai åpner for en ny fase i nærmiljøet. Det øker den gode kontakten du søker i ditt sosiale nettverk. Fra 21. mai betyr familie og privatliv mer enn før.

Helse:

Saturns inngang i ditt tegn minner om å ta ansvar for livsstilen du fører. Plutos tegnskifte øker intensiteten i det du har kjent på en stund. Du kan ikke lenger ignorere den indre stemmen, men må lytte til egne behov og grunnleggende hensikter. Hva er det som motiverer deg til å haste fra sted til sted fremfor å nyte naturen, være fysisk aktiv og fokusere på helsebringende kostholds- og treningsregimer? Venus’ vending bakover forsterker signalene i perioden 23. juli–4. september. Vær bevisst hva du jakter på.

Privat/Kjærlighet:

Din kjærlighetsplanet Merkur beveger seg bakover fra 21. april til 15. mai. Det kan føre til revurdering i romantiske anliggender. Du kan ende med å ombestemme deg i lagte planer. Noe kan oppstå som fører til distanse mellom deg og din kjære. I perioden mellom 20. mai og 20. juni er det naturlig å justere planene slik at de passer bedre med det du ønsker å oppnå. Nymånen 18. juni indikerer at en ny fase begynner. Solens ankomst i Krepsens tegn fra 21. juni belyser området for kjærlighet og øker lidenskapen i parforhold. Single kan møte den rette. Svangerskap er aktuelt for noen. Tid til barn eller barnebarn er tema for andre. Det er tid for nytelse i samlivet.

Økonomi:

Solen ankommer området for personlig økonomi, verdier og talent 20. mars, og Jupiter passerer i samme område frem til 16. mai. Det indikerer store muligheter for å øke inntekten og verdiene generelt. Fullmånen 6. april indikerer et behov for å selge noe av verdi for å frigjøre midler – eller for å kunne kjøpe noe annet. Solformørkelsen 20. april inviterer til å legge en fase bak seg og åpne for en ny. Det er tid for å avslutte noe slik at du kan gjøre mer av det du ønsker. Innovasjon kan være aktuelt. Fullmånen 4. juni belyser ambisjoner du ikke lenger ønsker å følge. En ny fase begynner i livsmål og karriere. Fra 12. juni kan du få gode råd. Det er tid for å sette seg nye mål.

Denne saken ble første gang publisert 01/03 2023, og sist oppdatert 01/03 2023.

Les også