Sjekk ditt Sommer-horoskop

Horoskop for sommeren 2023

Her er horoskopet for sommeren 2023 for alle 12 stjernetegnene.

Pluss ikon
<b>HOROSKOP</b>: Her er sommerhoroskopet for 2023!
HOROSKOP: Her er sommerhoroskopet for 2023! Foto: Getty Images
Publisert

I den turbulente tiden vi lever i, gir det et grunnlag for å se den betydningsfulle utviklingen som spennende og interessant. Mulighetene for å kunne satse på egne prosjekter og innovasjon har aldri vært større enn nå.

Den teknologiske utviklingen har vært enorm og gjør at mange blir friere til å arbeide når de selv ønsker det. Det åpner dører til nye univers, til mer familietid og organisering av tiden på nye måter.

Grip muligheten til å løfte blikket og se forover mot hva du kan skape ut av midlene du har. Jupiters ferd gjennom Tyrens tegn fra 17. mai og resten av året åpner for en ny, berikende periode.

Kunsten er å se verdien i de små, nære tingene i hverdagens opplevelser, i det du har, så vel som gleden man kan skape med nære relasjoner. Hvis røttene er sterke, kan man strekke seg langt.

En strålende sommer ønskes deg!

Generelt

Dette er en spennende tid for mange. Solformørkelsen i Væren i april åpner for en ny begynnelse, nytenkning og nye muligheter. Måneformørkelsen i Tyrens tegn i mai belyser fortidens verdinormer som noen innser de må forandre og gi slipp på. Det inviterer til å se andre verdier som mer betydningsfull enn det som har vært en stund. Effekten av disse formørkelsene kan vare ett år.

Astrolog Nina Skjemstad
Astrolog Nina Skjemstad Foto: Hjemmet

Pluto, planeten for transformasjon og forvandling, vipper mellom Steinbukkens og Vannmannens tegn, og Saturn har ankommet Fiskenes tegn. Det indikerer at det er store endringer i gjære i samfunnet. Forandring kan skape usikkerhet. Spesielt i forbindelse med energiproblematikken og miljøforand­ringene, krig og globale utfordringer. Men det er myepositivt å se frem til i sommer.

Jupiters ferd gjennom Tyrens tegn fra 17. mai åpner for å oppdage nye verdisystem som gir deg en følelse av berikelse. Det er tid for å være ute i naturen og nyteøyeblikkene og dyrke det man ønsker å løfte frem mot høsten.

Venus’ ferd på vei bakover i Løvens tegn fra 23. juli til 4. september minner om den ubetingede kjærligheten, lekenheten og omsorgen for hverandre. Det er naturlig å legge merke til hvordan du kan uttrykke livsglede og ubetinget kjærlighet.

Sommeren byr på mulighet for engasjement i kreativ utfoldelse, familie, lek og moro. Du avgjør selv hva du vil prioritere. Unngå for høyt pengeforbruk. Det kan du angre i etterkant. Gjør mer av det som minner om en følelse av nytelse og emosjonell rikdom.

Væren

Hellet er med deg i finansielle saker.

Væren er et ledende ildtegn som forbindes med lidenskap, entusiasme og målrettet fokus. Væren har evnen til å se muligheter før andre rekker å løfte blikket. Væren er pioner, innovatør og har mot til å satse. Værens stikkord er aksjon. Man liker å nå målene raskt og effektivt. Væren er ivrig, rastløs, utålmodig og tenker på neste mål.

Les ukeshoroskopet til Væren her.

<b>VÆREN</b>: Mennesker født mellom 21. mars og 20. april tilhører Væren.
VÆREN: Mennesker født mellom 21. mars og 20. april tilhører Væren. Foto: Getty Images

Generelt:

Solformørkelsen i ditt tegn 20. april har effekt hele sommeren og enda litt lenger. Den åpner for en ny fase, en ny begynnelse når det gjelder deg selv. Det er naturlig å legge fortiden bak seg og slå ut i full blomst i år. Jupiters ferd gjennom ditt tegn frem til 16. mai åpner for en betydelig selvutvikling og frihetstrang. Energinivået og vitaliteten øker, og interessen for eventyr og mer spennende aktiviteter forsterkes. Du vil bli lagt merke til og kan gjøre deg bemerket i løpet av sommeren. Å sosialisere og møte venner og familie er tema for sommeren. Jo flere du møter, desto bedre vil du føle deg. I tiden fra 21. juni til 23. juli er familien sentrum for oppmerksomhet. Generasjoner eldre enn deg betyr mer, og minner fra fortiden kan dukke opp.

Helse:

Mars ankommer området for helse og rutiner fra 10. juli og fortsetter frem til 27. august. Det indikerer at energinivået er ekstra stort, og det øker iveren etter å være effektiv, rask og få tingene unna. Merkur, din planet for helse og livsstil, beveger seg på vei bakover fra 24. august til 16. september i området for daglige rutiner, plikter og ansvar. Det er naturlig å tenke på å perfeksjonere vaner i den perioden. Tempoet reduseres, og kvalitet kommer foran kvantitet. Effekten av måneformørkelsen 5. mai belyser det du er klar for å gi slipp på for å få en større utvikling.

Kjærlighet/relasjoner:

Din planet Mars befinner seg i området for seksuell utfoldelse fra 21. mai til 10. juli. Det øker fristelsen til å være romantisk, eventyrlysten og eksperimentere seksuelt. Lidenskapen øker og forsterker motet til å ta initiativ i romantiske anliggender. Din kjærlighetsplanet Venus beveger seg bakover fra 23. juli til 4. september, og det kan føre til at du ombestemmer deg i avgjørelser som er tatt. Unngå å gjøre noe du kan angre senere. Vær tålmodig med din kjære. Svangerskap er aktuelt for noen i denne perioden. Forholdet til barn er spesielt sensitivt. Din planet Mars befinner seg i området for parforhold fra 27. august til 5. oktober. Detindikerer økt fokus rundt de gode samtalene og gir mulighet til å skape balanse i det som er ubalansert i forholdet.

Økonomi:

Måneformørkelsen 5. mai belyser verdier du anser deg ferdig med og ønsker å gi slipp på. Merkur, dinplanet for plikter, ansvar og arbeidsoppgaver, beveget seg bakover fra21. april til 15. mai, og det viser detaljene i det du trenger å studere nærmere. Reparasjoner og perfeksjon av detaljer og fiksing av det som ikke er i orden, er et viktig tema. Med solformørkelsen i ditt tegn er det naturlig å satse på din egen personlige vekst. Jupiters ankomst i området for personlige verdier fra 17. mai øker muligheten for å heve inntekten og styrke verdiene. Hellet er med deg i finansielle saker i sommer. Benytt sjansen til å styrke verdiene du har, og invester i noe som kan øke verdiene på sikt.

Tyren

Magnetismen forsterkes og bidrar til suksess.

Tyren er et fast jordtegn som forbindes med sansene. Det er syn, hørsel, hud, lukt og smak. Det gjør at man reagerer ekstra sterkt på alle lyder,lukter og farger. En tyr kan føle smerter i kroppen ved ubalanser. Tyren er tålmodig, utholdende, søker fred,stabilitet, trygghet og ro. En tyr er lojal, trygg, sensitiv og sensuell.

Les ukeshoroskopet til Tyren her.

<b>TYREN</b>: Mennesker født mellom 21. april og 21. mai tilhører Tyren.
TYREN: Mennesker født mellom 21. april og 21. mai tilhører Tyren. Foto: Getty Images

Generelt:

Jupiter ankom ditt tegn 17. mai, og det skaper medvind, vekst og utvikling. Frihetstrangen og reiselysten øker. Du inspireres til å frigjøre deg fra hemninger og alt som begrenser deg. Merkur beveget seg bakover fra 21. april til 15. mai og er tilbake til utgangspunktet 1. juni. Det indikerer en periode for refleksjoner, etter­tanke, planlegging og revurdering rundt hva du ønsker å bruke energi på fremover. Din planet Venus beveger seg bakover fra 23. juli til 4. september i området for privatliv og familie. Solen ankommer samme område 23. juli, og det øker fokuset rundt familie.

Helse:

Fra 23. juli kan du oppleve stress med hensyn til hvordan du vil løse oppgaver i hjemmet og i familien. Det indikerer en tid for å rette fokus rundt detaljene du ønsker å gjøre noe med og frigjøre deg fra. Opplevelser rundt foreldre og generasjoner eldre enn deg kan påvirke situasjonen. Ta deg tid til å lytte til kroppens signaler, og gi slipp på alt som skaper bekymring. Det er tid for å samle familien, skape fred, balanse ogbygge på hygge, fellesskap og samhørighet. Det øker også din indre balanse. Konkret og vanemessig fysisk aktivitet gjør susen, men unngå overdrivelser.

Kjærlighet/relasjoner:

Med Jupiter gjennom ditt tegn har du hellet med deg og mulighetene åpner seg. Du virker attraktiv, humoristisk, livsglad og sosial. Din planet Venus vender bakover fra 23. juli til 4. september, og fra 24. august beveger også din kjærlighetsplanet Merkur seg bakover frem til 16. september. Det gir rikelige muligheter til å styrke romantiske forhold denne sommeren. Å diskutere detaljer som bolig­situasjonen, økonomien, forlovelse, bryllup, barn og andre tema som skjerper og styrker forholdet, er naturlig. Er det knuter på tråden, er tiden inne for å uttrykke hvor skoen trykker. Benytt sjansen til å rydde i finansielle saker. Lytt til din kjæres ønsker og behov før du bestemmer deg for å handle.

Økonomi:

Solen ankom området for finanser, verdier, evner og talenter 21. mai. Det gjør at du ser verdier i et klarere lys de neste fire ukene. Jupiters ferd gjennom ditt tegn viser at du selv er din største ressurs nå. Din finansplanet Merkurs ferd bakover fra 21. april til 15. mai er nå tilbake til utgangspunktet. Det indikerer at finansielle forsinkelser løsner i starten av juni. Ting faller på plass, og du kan føle deg beriket. Tvilen fordufter og du vet mer hva du ønsker å fortsette med fremover. Hellet er med deg i finansielle saker i sommer. Kunsten er å planlegge og legge til rette for korrekt timing. Eliminer verdier du ikke trenger, og fokuser på det du ønsker å dyrke. Avansement i karrieren eller ny jobb er i sikte for tyrer som ønsker det. Hellet er med deg, men du må selv prioritere.

Tvillingene

Lykken er med deg i ambisjoner og karriere.

Tvillingene er et bevegelig lufttegn som forbindes med et klart overblikk og en rask og skarp hjerne. Tvillinger er mentale, intelligente og liker kommunikasjon. De er nysgjerrige, sosiale, kvikke i replikkene, fanger opp situasjonen raskt og tenker kjapt. De kan rekke mange oppgaver samtidig på kort tid, og de ser raskt mulighetene og begrensningene.

Les ukeshoroskopet til Tvillingene her.

<b>TVILLINGENE</b>: Mennesker født mellom 22. mai og 21. juni tilhører Tvillingene.
TVILLINGENE: Mennesker født mellom 22. mai og 21. juni tilhører Tvillingene. Foto: Getty Images

Generelt:

Solen gikk inn i ditt tegn 21. mai og øker energinivået de neste fire ukene. Det øker interessen for image, utseende og forholdet til livsstil, kropp og hvordan du fremstår. Det kan føre til at du fristes til å gå til innkjøp av klær, endre stil eller å gjøre noe som imponerer andre. Du blir lagt merke til og liker det. Solens ankomst i Krepsens tegn fra 22. juni øker interessen for å by på seg selv og utvikle dine evner og kvaliteter. Fra 23. august beveger Solen seg inn i Jomfruens tegn, og din planet Merkur vender bakover fra 24. august til 16. september. Det øker engasjementet i familie og privatliv, samt forholdet til foreldre og besteforeldre. Det er en tid for å senke tempoet og ta livet litt roligere. Din planet Merkurs vending bakover fra 24. august til 16. september indikerer at situasjoner i familien kan kreve mer av deg.

Helse:

Med Solen gjennom ditt tegn frem til 22. juni er det naturlig å legge merke til det du ønsker å justere for å skape bedre helse og forbedre livsstilen. I iverens hete og sosiale engasjement kan du glemme å spise regelmessig. Det er et betydningsfullt moment for din del. Siden din mentale side er så kraftfull, kan du også glemme å kjenne etter hva du trenger. Mittbeste helseråd er å senke tempoet og kjenne etter hva du trenger før duspiser det som faller deg inn i øyeblikket. Tiden er inne for å lytte til kroppens signaler og bli bevisst ubevisste behov i sommer.

Kjærlighet/relasjoner:

Din kjærlighetsplanet Jupiter passerte Værens tegn i vår og ankom Tyrens tegn 17. mai. Det indikerer at møter med venner og likesinnede kan utvikle seg til romantiske bånd. Fra 23. juli til 4. september beveger din kjærlighetsplanet Venus segbakover, og det gir muligheten til å reflektere over hva din partner betyr for deg og motsatt. Noen kan revurdere parforhold fordi de innser at det er over og det ikke er mer å bygge videre på. Grip muligheten til å forbedre det som skal til for å optimalisere ditt forhold, om det er mulig. Kommunikasjon og prioritering av felles tid og engasjement er nøkkelfaktorer.

Økonomi:

Solen ankom ditt tegn 21. mai og belyser forholdet til deg selv de neste fire ukene. Det gjør at du blir mer synlig overfor andre og kan spille på din sjarm og magnetiske utstråling for å tiltrekke deg verdier, oppmerksomhet, status og posisjon. Ny jobb er i sikte for dem som søker det. Solen inngang i området for økonomi fra 21. juni øker interessen for å se nærmere på hvordan du forvalterpersonlige verdier og hva du ønskerå oppnå fremover. Saturn har ankommet toppen av horoskopet og for­sterker behovet for å se nærmere på hvilke resultater du ønsker å skape. Ambisjonsnivået øker, karrieren tar en mer seriøs vending og muligheten til å lykkes forsterkes.

Krepsen

Sett deg nye mål og stak ut en ny kurs.

Krepsen er et ledende vanntegn, og krepsene er ekstremt følsomme og sensitive. De er medfølende, omsorgsfulle og dypt emosjonelt engasjert i det de involverer seg i. Krepsen føler seg frem i alle situasjoner; de liker å være selvstendig og bestemme selv. Krepsen føler månens faser og svinger i takt med den. Dette er et introvert tegn som trenger tid på å absorbere. De er menneskekjennere.

Les ukeshoroskopet til Krepsen her.

<b>KREPSEN</b>: Mennesker født mellom 22. juni og 22. juli tilhører Krepsen.
KREPSEN: Mennesker født mellom 22. juni og 22. juli tilhører Krepsen. Foto: Getty Images

Generelt:

Solen passerer ditt tegn fra 21. juni til 22. juli. Det er den beste perioden for deg i år. Solen gir ekstra energi, pågangsmot og det er naturlig å skinne mer enn ellers. Tiden er inne for å slå ut i full blomst og sette deg selv på første plass. Nå kan du oppnå det du sikter mot. I tiden før 21. juni er det viktig å bli bevisst hva du virkelig ønsker deg. I perioden fra 23. juli til 4. september beveger din planet for familie, røtter og bakgrunn seg bakover. Det øker engasjementet og samholdet i familien. Behovet for å sette av tid til de gode samtalene, tilgivelse og utveksling av erfaringer forsterkes. Det er tid for å legge merke til hva minnene og bakgrunnen betyr for ditt liv nå.

Helse:

Jupiter ankom Tyrens tegn 17. mai og retter oppmerksomheten rundt det som bor i deg. Undertrykte følelser kan komme til overflaten. Du kan oppdage behov du tidligere ikke har innsett at du hadde. Solens ferd fra 21. mai og de neste fire ukene belyser dine lengsler og ubevisste behov. Det er naturlig å bli mer oppmerksom på hva du trenger for å føle deg optimal og sterk. La ikke følelsene ta overhånd, men fokuser mer på fysisk aktivitet, så kan du riste av deg noe av det som begrenser deg. Frisk luft fornyer også tankene.

Kjærlighet/relasjoner:

Din kjærlighetsplanet Saturns posisjon retter søkelyset mot fremtidsplaner i ditt romantiske liv. Har du hatt sterk frihetstrang, er tiden inne for å planlegge fremtiden med din kjære. Forholdet til foreldre og slektninger er i fokus i sommer. Du har enspesiell rolle i deres liv, og de kan ha større behov for å tilbringe mer tid sammen med deg enn ellers. Plutos posisjon indikerer en forandring i forholdet til din kjære. Pluto beveger seg tilbake til Steinbukkens tegn12. juni, og det er naturlig å se nærmere på felles daglige rutiner og vaner før man fortsetter ferden forover. Din kjærlighetsplanet Mars befinner seg i ditt tegn. Det gjør at dine initiativ til fellesskap og nærhet betyr mer enn ellers. Ta ansvar for intimiteten i forholdet i sommer.

Økonomi:

Sommeren er din beste periode ikarrieresammenheng. Det er da du danner grunnlaget for resultatene du opplever mot vinteren. Solens ferd gjennom ditt tegn fra 21. juni og de fire neste ukene øker energinivået og evnen til å skape mer enn ellers.Du blir lagt merke til. Fra 23. juli ankommer Solen tegnet for inntekter og personlige ressurser. Det indikerer et økende fokus rundt verdier du har og hva du ønsker skal vokse fremover. Det er naturlig å utvikle dine kvaliteter, evner og talent og lære noe som gir fordeler senere i år.Jupiter passerte toppen av horoskopet frem til 17. mai, og det åpner for forfremmelse, flere oppgaver og nye jobbmuligheter for dem som tenker i den retning. Betydningsfulle personer kan inspirere og bringe noen gode råd på veien mot ekspansjon.

Løven

Gi rom for suksess i livsmål og ambisjoner.

Løven er et fast ildtegn som er lidenskapelig, impulsiv, engasjert og konsentrert. Løver er beskyttende og kontrollert, leken og morsom. Løven er selskapelig, underholdende, sjenerøs og godhjertet. Noen Løver liker å være i sentrum for oppmerksomhet og elsker drama. Kjærlighetskraften og skapertrangen er en sterk motivasjon og drivkraft.

Les ukeshoroskopet til Løven her.

<b>LØVEN</b>: Mennesker født mellom 23. juli og 23. august tilhører Løven.
LØVEN: Mennesker født mellom 23. juli og 23. august tilhører Løven. Foto: Getty Images

Generelt:

Solens posisjon fra 21. mai til 22. juni belyser vennskap, grupper og forholdet til likesinnede. Det indikerer at de betyr ekstra mye for deg i den perioden. Å tilbringe tid med dem du kan lære av og trives sammen med, gir nye innsikter og kan inspirere til å se andre veier enn du vanligvis gjør. Solens ferd mellom 21. juni og 23. juli øker behovet for å ta ferie og slappe av. Det er tid for å nyte sommerdagene. Solen ankommer ditt tegn 23. juli og belyser forholdet til deg selv, til image og utseende. Det er naturlig å bli lagt merke til og mer opptatt av hvordan du ser ut, samt hvordan andre oppfatter deg. Å gå til innkjøp av nye klær ellerå investere i interiør, dekor eller blomster til hjemmet er naturlig.

Helse:

I perioden fra 21. juni og de nestefire ukene er det naturlig å rette fokus mer mot ditt indre liv. Det øker også interessen for helse, livsstil og utrenskning av avfallsstoffer. Livsstil, kropp og helse virker inspirerende disse sommerdagene. Saturn, din planet for helse, befinner seg i området for transformasjon og forvandling. Det indikerer at forholdet til tid, prioritering og hva du engasjerer deg i forsterkes. Behovet for å avslutte oppgaver og legge noe bak deg øker. Det er tid for å frigjøre energi til morsomme aktiviteter. Unngå åtrigge konkurranseinstinktet.

Kjærlighet/relasjoner:

Pluto befinner seg i området for parforhold, men beveger seg inn i om­rådet for helse, livsstil og rutiner fra 12. juni. Det indikerer en forvandlingsfase i parforhold. Noeninnser at de ikke kommer til enighet og erkjenner at brudd er det rette nå. Andre ønsker å forplikte seg, kommer til kompromiss, og tar forholdet til neste nivå. Det kan lede til sam­boerskap, forlovelse og bryllup så vel som felles investering i bolig. Din kjærlighetsplanet Jupiter ankommer toppen av horoskopet, og det kan lede til nye muligheter i status og posisjon. Saturns posisjon åpner forå skape tettere bånd og forplikte seg til et langsiktig forhold. Det er tid for å legge en felles plan i parforhold.

Økonomi:

Jupiter ankom toppen av horoskopet 17. mai og bringer mulighet for utvikling og vekst i karrieren. Ny jobb er i sikte for dem som søker det. Solen gjennom Tyrens tegn fra 20. april til 21. mai belyser dine bragder, og du ser tydeligere hva du vil utvikle. Det gjør at du blir lagt merke til. Det kan ha effekt også senere. Uventede endringer på jobben kan oppstå og åpne for å se tingene fra en annen side enn ellers. Solens ankomst i Jomfruens tegn fra 23. august og din finansplanet Merkurs ferd bakover fra 24. august til 16. september indikerer en tid for å revurdere veien videre, noe som kan føre til at du tenker på å endre lagte planer. Saturns posisjon åpner også for nye inntektsmuligheter og jobbskifte. Din evne til disiplin og målrettet innsats øker betydelig.

Jomfruen

Et betydningsfullt skifte foregår i deg og rundt deg.

Jomfruen er et bevegeligjordtegn som er opptatt av renhet og ekthet. Jomfruer analyserer, sorterer og eliminerer. De er praktiske, nøyaktige og detaljorienterte. En jomfru har behov for renhet, orden og system for å bli effektiv. Jomfruer liker å skape med hendene, har god hukommelse, er hjelpsom og serviceinnstilt, og de trenger at noen trenger dem.

Les ukeshoroskopet til Jomfruen her.

<b>JOMFRUEN</b>: Mennesker født mellom 24. august og 23. september tilhører Jomfruen.
JOMFRUEN: Mennesker født mellom 24. august og 23. september tilhører Jomfruen. Foto: Getty Images

Generelt:

Solens lys rettes mot toppen av horoskopet i perioden fra 21. mai til 21. juni. Det øker interessen for livsmål, foreldre og noen du ser opp til og ønsker å strekke deg mot. I tiden fra 21. juni til 23. juli belyses området for utvikling og ekspansjon. Det er naturlig å bli mer nysgjerrig på å lære mer og øke engasjementet istudier og reisevirksomhet. Er du student, vil resultatene komme. Du inspireres til selvutvikling. Fra 23. august beveger Solen seg inn i ditt tegn, og fra 24. august beveger din planet Merkur seg bakover frem til 16. september. Det øker behovet for å senke tempoet og vie oppmerksomhet til ditt indre liv. La inntrykkene synke inn før nye beslutninger tas.

Helse:

I perioden 23. juli til 16. september er det naturlig å legge merke til undertrykte følelser, lengsler og behov. Du ser klarere hva du trenger å gi slipp på og endre. Plutos posisjon forsterker evnen til å gjennomføre det du setter deg fore. Endelige avgjørelser er i gjære. Merkur på vei bakover øker behovet for å perfek­sjonere nye vaner og rutiner. Du kan ikke fortsette som før, men trenger tid på å gjennomføre planer. Studer døgnrytmen, kostholdet, treningsvaner og erkjenn hvilke endringer som samsvarer med dine målsettinger.

Kjærlighet/relasjoner:

Jupiters ferd gjennom området for lidenskap og intimitet fra 17. mai og ut året åpner for mer nærhet og lidenskap. Saturns posisjon øker behovet for å knytte tettere bånd til din kjære. Flørt og moro tiltaler deg, og du kan fristes til å flørte med flere samtidig. Svangerskap er aktuelt for de fruktbare. Solen passerer ditt tegn fra 23. august til 23. september. Da er det naturlig å fokusere mer på egne behov og hvordan du blir oppfattet. Du kan forvente at din kjære ønsker å tilpasse seg dine behov. Om det ikke skjer, kan du bli skuffet. I tiden fra 24. august til 16. september er det naturlig å være litt tilbakeholden og kritisk. Sørg for å være åpen for spørsmål, selv om du kan ha lett for å ha bestemte meninger. Det øker muligheten for å komme nærmere din kjære.

Økonomi:

Jupiters ferd frem til 17. mai øker interessen for investeringer i bolig, fritidsbolig, fond, aksjer og andre verdier som kan gi inntekter på sikt. Solens posisjon fra 21. mai til 21. juni belyser livsmål, ambisjoner og karriere. Da kan du se tydeligere resultatene av prestasjoner og hva du ønsker å strekke deg mot fremover. Det du gjør, blir lagt merke til og kan lede til anerkjennelse og bekreftelse.Fra 23. juli til 4. september beveger Venus, planeten for økonomi ogverdier, seg på vei bakover. Det øker behovet for å bruke flere av dine evner og talent. I tiden etter 4. september kan det føre til at du søker en ny retning i karrieren. Unngå høyt forbruk i den perioden. Blikket klarner etter 4. september.

Vekten

Lykken er med deg i kjærlighet og økonomi.

Vekten er et ledende lufttegn som forbindes med balanse, harmoni og fokus på likevekt og rettferdighet. Vekten søker sin motvekt og liker mental utveksling. Behovet for fred og harmoni er stort. Vekten har et bredt overblikk og evner å være objektiv og diplomatisk. Vekter er igangsettere, kan være konfliktsky, sosial, intelligent, rasjonell, sensuell, vakker og har sterk rettferdighetssans.

Les ukeshoroskopet til Vekten her.

<b>VEKTEN</b>: Mennesker født mellom 24. september og 23. oktober tilhører Vekten.
VEKTEN: Mennesker født mellom 24. september og 23. oktober tilhører Vekten. Foto: Getty Images

Generelt:

Dette tegner til å bli en ekstra spennende sommer når det kommer til nære relasjoner og samarbeidsforhold. Fra 21. mai økte nysgjerrigheten på å gjøre flere nye erfaringer. Det kan ta deg ut av komfortsonen. Vurderer du å studere, er dette en fin tid for å utfordre sinnet. Går du med en forfatter i magen, er dette tiden for å bringe dine talenter frem i lyset og realisere dine ideer. Fra 23. juli til 4. september beveger din planet Venus seg bakover. Det er en periode å notere seg fordi du kan ombestemme deg i avgjørelser som er tatt. Du kan revurdere veien videre, vurdere åsette deg nye mål og stake ut en ny kurs. En gruppe eller vennskap kan vise seg å være noe annet enn for­ventet. Lytt til sansene og intuisjonen.

Helse:

Saturns posisjon i sommer øker din evne for disiplin og dedikasjon til det du gjør. Du tar oppgavene seriøst og kan få følelsen av mer ansvar enn du vanligvis har. Det øker skyldfølelsen om du ikke rekker det du har sattdeg som mål. Du virker effektiv og målrettet. Legg ikke for mye press på deg selv. Du trenger også å frigjøre deg fra ambisjoner og fokusere mer på nytelse og fritid. Du trenger mye luft for å føle deg lettere til sinns og mye vann til å skylle gjennom nyrene. Gi slipp på plikter og ansvar innimellom. Finn balansen.

Kjærlighet/relasjoner:

Jupiter gjennom Værens tegn i tiden frem til 17. mai og solformørkelsen i april åpner for en ny fase i nære relasjoner. Det er stor sjanse for å møte potensielle beilere. Plutos posisjon frem til 12. juni antyder en betydningsfull forvandling i parforhold. En fase er over og det åpner for en ny. Svangerskap er i gjære for de fruktbare, og bryllup er tema for dem som ønsker å forplikte seg. Sommeren er duket for forelskelse og romantikk. I mai øker lidenskapen og behovet for intimitet og nærhet. Det kan føre til økt seksuell utfoldelse og ønsket om mer nærhet. Vær åpen for å bli truffet av Amors piler. Fargene blir ekstra vakre da.

Økonomi:

Måneformørkelsen 5. mai belyser verdier og oppgaver du har vokst fra og ikke lenger ønsker å vedlikeholde eller beholde. Dette kan føre til at du avslutter arbeidsforhold og retter oppmerksomheten mot noe annet. Solens ferd gjennom Tyrens tegn fra 21. april til 21. mai belyser ressurser du deler med noen. Det gjør at du ser klarere hvilke verdier og engasjement som betyr mest for deg. Jupiter ankom området for økonomi ogverdier 17. mai og fortsetter ferden gjennom hele høsten. Det øker muligheten for ny jobb og flere inntektsmuligheter. Fra 21. juni til 23. juli beveger Solen seg gjennomtoppen av horoskopet og retter lyset mot ambisjoner og karriere. Det øker muligheten for å oppnå gode resultater og suksess. Vær oppmerksom på hva du ønsker å dyrke når det kommer til oppgaver og verdier du investerer tid og penger i.

Skorpionen

Du er i en forvandlingsfase. Gi slipp på fortiden.

Skorpionen er et fast vanntegn som forbindes med lidenskap, emosjonelt engasjement og intensitet. Skorpionen har et skarpt blikk og gjennomskuer situasjoner, er tålmodig, utholdende og har evnen til og løfte seg selv ut av dype kriser. De har behov for å tilbringe tid i sin egen hule for å styrke seg selv.

Les ukeshoroskopet til Skorpionen her.

<b>SKORPIONEN</b>: Mennesker født mellom 24. oktober og 22. november tilhører Skorpionen.
SKORPIONEN: Mennesker født mellom 24. oktober og 22. november tilhører Skorpionen. Foto: Getty Images

Generelt:

Forholdet til deg selv, din livsstil, image, kropp og utseende er viktig nå. Det gjør at du tenker mer på helse og livsstil enn ellers. Du ser deg selv i et klarere lys, kan fristes til å gi slipp på uvaner og legge ditt «gamle» jeg bak deg. En ny fase begynner i forholdet til deg selv og til andre nå. Solen ankommer området for nye visjoner 21. juni. Det bidrar til å ut­vide perspektivet og gi nye innsikter som påvirker veien videre. Du er i ferd med å ta store beslutninger. Ansvaret for din kjære, for barn og barnebarn engasjerer deg mer enn ellers. Fra 23. august er tiden inne for å legge merke til detaljene, revurdere retningen og stake ut en ny kurs forover.

Helse:

Det er tid for å gi slipp på gamle vaner, rutiner og legge fortiden bak seg. Jupiters ferd frem til 17. mai øker interessen for å perfeksjonere vaner, rutiner, kosthold og ernæring, så vel som fysisk aktivitet, og dette fortsetter. Venus, din planet for underbevisstheten, beveger seg på vei bakover fra 23. juli til 4. september og preger bildet i den perioden. Det kan føre til at et behov for å trekke seg litt tilbake og søke ro og fred fremfor å være aktiv og energisk.Det er tid for å senke tempoet og lytte til underbevisstheten.

Kjærlighet/relasjoner:

Jupiter ankom området for parforhold 17. mai og åpner for å møte flere potensielle beilere. I perioden fra 21. april til 21. mai belyste også Solen samme område. Det indikerer at single kan møte den rette og flørting og romantikk er naturlig. Solens ferd gjennom området for lidenskap og engasjement i intimitet og nærhet fra 21. mai til 22. juni øker engasjementet og investering i parforhold. Forpliktelse gjennom svangerskap, forlovelse eller bryllup er aktuelt for noen. Saturns ankomst i området for barn og barnebarn indikerer et større ansvar i den forbindelse. Nå er det naturlig å ta mer ansvar for noen som er yngre enn deg. Behovet for å ta ting på sparket, leke og le mer øker.

Økonomi:

Jupiter ankom området for samarbeidspartnere 17. mai. Muligheter åpenbares via betydningsfulle personer. Fra 21. mai til 22. juni beveger Solen seg gjennom området for investeringer, inntekter, arv, gaver og forbruk. Det øker behovet for å ta kontroll over avtaler og kontrakter. Kontakt med bank og forsikring, arbeidsavtaler og samboerkontrakter, så vel som å ordne opp i testament og fremtidsfullmakt, er aktuelt. Fra 23. juli beveger Solen seg inn i toppen av horoskopet og belyser dine bragder. Det klarner blikket overfor hva du ønsker å oppnå fremover. Venus’ ferd bakover fra 23. juli til 4. september antyder at du kan revurdere karrieren. Det er tid for å sette seg nye mål.

Skytten

Nye avgjørelser i livsmål, status og posisjon er i gjære.

Skytten er et bevegelig ildtegn som forbindes med engasjement, lidenskap, impulsivitet, nysgjerrighet og visdom. Nysgjerrigheten er ekstra sterk og fungerer som en drivkraft og motivasjon. Skytter er eventyrere, optimistiske, glade, oppfinnsomme og trives med å inspirere. Behovet for å utvide perspektivet øker interessen for å reise, utforske, søke kunnskap og tenke stort.

Les ukeshoroskopet til Skytten her.

<b>SKYTTEN</b>: Mennesker født mellom 23. november og 21. desember tilhører Skytten.
SKYTTEN: Mennesker født mellom 23. november og 21. desember tilhører Skytten. Foto: Getty Images

Generelt:

Din planet Jupiters ferd i tiden frem til 17. mai øker interessen for kreativ selvutfoldelse og forholdet til barn, barnebarn, lek og moro. Solens posisjon i perioden fra 21. mai til 21. juni belyser forholdet til nære relasjoner. Det åpner for en positiv periode i parforhold og familierelasjoner med økt fokus rundt sosialisering, fest og moro. Fra 23. juli beveger Solen seg inn i området for reiser og jakten på frihet og nye eventyr. Saturn har ankommet området for privatlivet og øker interessen for å bygge et solid fundament og investere i noe langsiktig. Dine kreative sider forsterkes. Din planet Jupiters ferd gjennom Tyrens tegn øker interessen for perfeksjon både privat og profesjonelt.

Helse:

Måneformørkelsen i Skorpionens tegn 5. mai belyser dine ubevisste lengsler, undertrykte følelser og personlige behov. Etter 17. mai ankom din planet Jupiter området for daglige rutiner, livsstil og helse. Det indikerer at alt du driver med, forsterkes, enten det er fysisk aktivitet, interesse for kosthold eller avhengighet. Din helseplanet Venus beveger seg bakover fra 23. juli til 4. september.Det er naturlig å senke tempoet og bli mer oppmerksom på vanene og rutinene du ønsker å forbedre.

Kjærlighet/relasjoner:

Fra 21. mai til 21. juni beveger Solen seg gjennom området for romantikk og kjærlighet. Det åpner for møter med potensielle beilere. Du kan bli truffet av Amors piler. Det er tid for flørt og moro, forlovelse og bryllup, så vel som svangerskap for de fruktbare. Det indikerer at du ser dinkjære i et klarere lys. Det er også tid for å tilpasse seg og hengi seg til din partners behov og ønsker. I denne perioden er det tid for å gi noe av seg selv. I andre perioder er det du som mottar positiv energi fra din kjære. Jo mer du gir av deg selv nå, jo mer kan du motta senere. Fullmånen 4. juni i ditt tegn belyser forholdet til deg selv og til vaner du ønsker å gi slipp på. Du ser dine utfordrende sider klarere nå.

Økonomi:

Solens posisjon fra 21. juni til 21. juli belyser området for andres ressurser. Det indikerer at forholdet til bank og forsikring er et tema. Du fristes til å investere og engasjere deg mer i finansielle saker. Å pusse opp noe av det du eier og har er berikende nå. Du kan få belønning, gaver eller arv, så vel som ny jobb. Solens ankomst i Jomfruens tegn fra 23. august og Merkurs periode bakover fra 24. august til 16. september indikerer at du kan revurdere veien forover i ambisjoner og karriere. Noen kan oppleve begivenheter på jobben som fører til endringer. Det er naturlig å perfeksjonere noe som ikke er på plass. Uenigheter med sjefen kan føre til nye beslutninger. Det er tid for å se på resultatene og ta avgjørelser som skaper forbedringer.

Steinbukken

La kjærligheten og kreativiteten vokse.

Steinbukken er et ledende jordtegn som søker resultater, er målrettet, disiplinert, seriøs og ambisiøs. Steinbukken stiller krav til seg selv og andre, og de trenger et mål å jobbe mot. De kjenner på kroppen hva som skjer, og er ofte oppmerksom på andres behov. Når målet er i sikte, er steinbukken disiplinert og konsentrert. Noen kan bli for seriøse.

Les ukeshoroskopet til Steinbukken her.

<b>STEINBUKKEN</b>: Mennesker født mellom 22. desember og 20. januar tilhører Steinbukken.
STEINBUKKEN: Mennesker født mellom 22. desember og 20. januar tilhører Steinbukken. Foto: Getty Images

Generelt:

Solens ferd gjennom Krepsens og Løvens tegn fra 23. juni til 23. august belyser nære relasjoner. Det skjer mye spennende i relasjoner i sommer.Du kan møte flere personer som beriker, inspirerer og løfter deg. Du kan også bidra til andres vekst i denne perioden. Måneformørkelsen 5. mai retter lyset mot grupper, likesinnede og organisasjoner. Det kan tyde på at en fase er fullført og det er tid for å gi slipp på noe. Fra 23. august beveger Solen seg inn i Jomfruens tegn og fører til at du løfter blikket ogkan se flere muligheter for vekst og inspirasjon. Det øker interessen for å oppleve nye eventyr og kulturelle opplevelser.

Helse:

Solen belyser livsstil, helse, vanerog rutiner fra 21. mai til 21. juni. Det er naturlig å bli ekstra oppmerksom på plikter og ansvar i den forbind­else. Energinivået øker, og det kan friste til mer fysisk aktivitet. Fra 24. august til 16. september beveger Merkur seg bakover og retter oppmerksomheten mot detaljene. Det er naturlig å perfeksjonere dine helse­regimer både når det gjelder kosthold, ernæring og døgnrytme. Husk å få nok søvn, hvile og aktivitet, så vel som nok oksygen og sosial utveksling. Steinbukkens styrke og utfordring er skjelettet og tennene.

Kjærlighet/relasjoner:

17. mai ankom Jupiter området for romantikk, flørt og moro. Dette gjør at single kan møte den rette i sommer. Svangerskap er aktuelt for de fruktbare, og bryllup er fristende for dem som har levd sammen en stund. Tiden er inne for å dedikere seg til sin kjære og spesielt i tiden fra 21. juni til 23. august. Fra 21. juli øker interessen for lidenskap, seksuell utfoldelse, flørt og hete omfavnelser. Å lese romantiske historier, romaner eller å se romantiske filmer inspirerer. Ta grep om din egen seksualitet og sørg for å nyte den intime delen av livet. Det har positiv innflytelse på dopaminet i hjernen. Om du lever alene, kan du likevel trigge den lidenskapelige delen i deg. God mat, drikke og en morsom film kan tilfredsstille nærheten i forholdet.

Økonomi:

Solens inngang i området for finansielle saker, investeringer, så vel som avtaler og kontrakter fra 23. juli til 23. august gjør at du ser tydeligere hvilke verdier du ønsker å ivaretaog hva du ikke ønsker å beholde. Fra 23. juli til 4. september beveger din karriereplanet Venus seg bakover. Det kan føre til forsinkelser og endringer i retningen forover. Siden din helseplanet Merkur setter kursen bakover i september, kan det bety at du ønsker å endre arbeidstid, metoder og arbeidsoppgaver. Pluto har ankommet området for økonomi og personlige verdier. Det indikerer at verdier som tidligere har betydd mye for deg, ikke lenger har samme betydning. Du er villig til å gi slipp på noe for å satse på noe som betyr mer for deg der du er nå.

Vannmannen

Et godt forhold til deg selv har betydning for alle relasjoner.

Vannmannen er et fast lufttegn som forbindes med et skarpt intellekt, originalitet og kan være utradisjonell og særegen. Vannmenn liker å sjokkere og utfordre folks generelle oppfatninger. Mange tenker mye på fremtiden og kan se potensial som andre ikke ser. Vannmannen har stor rettferdighetssans og kan uttrykke rebelske sider som gjør at de tør gå på tvers av normer.

Les ukeshoroskopet til Vannmannen her.

<b>VANNMANNEN</b>: Mennesker født mellom 21. januar og 19. februar tilhører Vannmannen.
VANNMANNEN: Mennesker født mellom 21. januar og 19. februar tilhører Vannmannen. Foto: Getty Images

Generelt:

Familie, privatliv, røtter og bakgrunn er i fokus i denne perioden. Pluto har ankommet ditt tegn, og det har innflytelse på livsstil, kropp og helse, så vel som forholdet til deg selv. Det indikerer at du er klar for å gi slipp på ditt «gamle jeg». Det kan sette i gang en prosess der du innser hva som skal til for å slå ut i full blomst. Jupiter ankom Tyrens tegn 17. mai og retter energien mot fortiden, barndommen og forholdet til dem som er eldre enn deg, som foreldre eller besteforeldre. Det er naturlig å vurdere å utvide familien eller hjemmet når Jupiter er i gjære. Investering i bolig eller fritidsbolig er aktuelt.Forholdet til barn og familie kan ta ekstra oppmerksomhet i sommer.

Helse:

Plutos inngang i ditt tegn indikerer at du og dine holdninger og livsstil er i en forvandling. Det er ikke mulig å fortsette som før. Én ting er at dine personlige behov er i endring, noe annet er at du kan føle for å elimi­nere noe du har holdt fast ved. Pluto bringer endelige avgjørelser på banen, og det er ikke mulig å unngå å legge merke til det som må gjøres. Solens posisjon fra 21. juni til 21. juli belyser oppgaver, plikter og ansvar. Det er naturlig å analysere hva som er viktig og hva du ikke rent helsemessig bør bruke tid og energi på. Det tar ca. 21 dager å endre en vane.

Kjærlighet/relasjoner:

Solen passerer området for kjærlighet og parforhold fra 21. mai til 21. juni og fra 23. juli til 23. august. Energien og livsgleden øker, og behovet for å nyte livet i fulle drag melder seg.Å skape en hyggelig og romantisk stemning med god mat og trivelig selskap kan inspirere til gode øyeblikk i forholdet. Venus, planetenfor privatliv og familie, beveger seg bakover fra 23. juli til 4. september. Det øker behovet for å gjøre tiltak på kjærlighetsfronten. Det kan oppstå misforståelser eller uenigheter. Din kjærlighetsplanet Merkur beveger seg også bakover i samme periode frem til 16. september og forsterker behovet for å dykke ned i detaljene i relasjonen. Benytt kjærlige og støttende ord og få klarhet i sakene.

Økonomi:

Måneformørkelsen 5. mai belyser toppen av horoskopet og indikerer at en fase er fullført i ambisjoner og karriere. Nå blir det tydeligere for deg hva du ikke lenger ønsker å engasjere deg i. Behovet for å rette fokus rundt investeringer i privatlivet, hjemmet og i eiendom forsterkes. Solens ferd gjennom området for økonomi og investeringer indikerer at du kan ombestemme deg i saker som vedrører inntekter og arbeids­giver i perioden fra 23. august til23. september og fra 24. august til 16. september. Det er tid for å ha oversikt. Saturns ankomst i området for personlige verdier viser en fin tid for å sette strek. Det kan innebære å redusere utgifter, eller at man slutter i jobben for å frigjøre tid til noe annet med bedre betingelser.

Fiskene

Ditt sosiale nettverk styrkes med tydelig kommunikasjon.

Fiskene er et bevegelig vanntegn som forbindes med høy sensitivitet, sterk intuisjon og kontakten med det åndelige og abstrakte. Det kan for noen føre til et kunstnerisk og idealistisk perspektiv. Fisken elsker artisteri, kunst og kjærlighet. Fiskenes sterke intuitive evner gjør at de leser andre som en åpen bok. Det kan gi god forretningssans.

Les ukeshoroskopet til Fiskene her.

<b>FISKENE</b>: Mennesker født mellom 20. februar og 20. mars tilhører Fiskene.
FISKENE: Mennesker født mellom 20. februar og 20. mars tilhører Fiskene. Foto: Getty Images

Generelt:

Sommeren er en tid for nytelse og fokus på familie, søsken, foreldre, fellesskap og samhold. Ditt sosiale nettverk utvides i vår og sommer.Nå kan du få belønning for arbeidet du har gjort. Saturns posisjon representerer en ny begynnelse og indre vekst. Det er en periode da man tar ansvar for egen utvikling. I vår passerte Jupiter området for personlige verdier, evner og talent, og det økte muligheten for personlig vekst, mer kunnskap og åndelig utvikling. Nå øker aktivitetsnivået og det krever mer planlegging. Kommunikasjonog formidling har stor betydning for resultatene du opplever i tiden fremover. Forholdet til søsken er i enviktig vekst.

Helse:

Pluto har ankommet området for livsstil, helse og daglige rutiner. Har du vaner som kan minne om avhengighet, er tiden inne for å ta et oppgjør med deg selv. Det er naturlig å innse hva du trenger å konfrontere ved egne vaner eller uvaner. Fra 23. juli belyser Solen hva du trenger å forandre i daglige rutiner for å bedre helsen. Du har en ukuelig viljestyrke i sommer, og det kan få deg til å gjennomføre hva det enn skal være. Du må bare bli oppmerksom på hva du ønsker å gjøre noe med.

Kjærlighet/relasjoner:

I tiden fra 21. juni til 23. juli retter Solen ekstra energi mot romantikk, lidenskap og seksuell utfoldelse.Flere beilere kan komme din vei, og single kan møte den rette. Din sjarm og utstråling er ekstra stor, og du kan påvirke mange rundt deg på en positiv måte i sommer. Svangerskap er aktuelt for de fruktbare. Solen ankommer området for parforhold i perioden 23. august–23. september og inviterer til å hengi deg til din kjære. Det er tid for å tilpasse deg din kjæres behov i denne perioden. Jo mer kjærlighet du gir til din partner, jo mer får du i retur. Din planet Merkurs vending bakover fra 24. august til 16. september kan føre til misforståelser eller uenigheter. Det øker muligheten til å komme til enighet om noe som er feid under teppet.

Økonomi:

Jupiters posisjon i vår rettet energien mot personlige verdier, inntekter og eiendeler. Nå øker muligheten for å heve inntektene. Med Saturn gjennom ditt tegn er det enklere å være målrettet, disiplinert og resultatorientert. Det forsterker sjansen for å oppnå målene, enten det gjelder jobben du har, eller om du sikter mot nye oppgaver. Din finansplanet Mars’ posisjon fra 21. mai til 10. juli øker effektiviteten, pågangsmotet og muligheten til å gjennomføre flere oppgaver enn du vanligvis gjør. Er du jobbsøker, er hellet er med deg. Din finansplanet Venus beveger seg bakover fra 23. juli til 4. september, og det indikerer en tid for sparing og redusert forbruk, samt økt refleksjon rundt hvilke verdier som betyr mest for deg og hva du ønsker å selge eller investere i.

Denne saken ble første gang publisert 10/07 2023.

Les også