Horoskop

Horoskop for perioden 17. juli til 6. august

Her er Kamilles horoskop.

Foto: gettyimages.no
Sist oppdatert

Periodens stjernetegn: Krepsen/Løven.

Mange ferierer i hjemlandet i år og vi vil se skjønnheten som omgir oss i nytt perspektiv. Fullmånen den 3. august byr på overraskelser og blir en oppvekker, både på det personlige og kollektive plan.

Væren dato 20.03-19.04

Vekstmuligheter som fører til økt anerkjennelse og et solidere fundament kan komme i form av en jobb knyttet til helsevesenet, en institusjon eller frivillig innsats. Du samarbeider godt med autoriteter og kan med hell sende inn en søknad om midler, husvære eller jobb. En sjenerøs og innflytelsesrik person vil bistå deg.

Tyren dato 20.04-20.05

Gjennom nettverk og venner kan du få mulighet til å realisere en gammel ambisjon om å skape noe som er både samfunnsnyttig og personlig tilfredsstillende. Reisevirksomhet og kommunikasjon på nett åpner nye dører til fellesskap og samvær, basert på gjensidighet og likeverd. Den åndelige siden av livet vekker din interesse.

Tvillingene dato 21.05-20.06

En forbedring av din livssituasjon kan finne sted, som resultat av en annen persons velvilje. Det kan dreie seg om en hjelper i systemet som er rettferdig og god til å fordele ressurser. Har du tanker om å søke lån eller stipend bør du gjøre det i dagene etter nymånen den 20. juli. På det personlige plan blir du mer opptatt av andres ve og vel.

Krepsen dato 21.06-21.07

En velmenende partner tilfører livet ditt mye positivt nå. Du opplever god flyt i kjærligheten og kan oppleve drømmeferien sammen med partneren. i samarbeidsprosjekter er atmosfæren preget av gjensidig forståelse. Nære forhold endrer seg til å bli mer preget av ubetinget kjærlighet og mindre opptatt av krav og forventninger.

Løven dato 22.07-22.08

De små øyeblikkene får stor betydning. Helsen din blir bedre, du slapper av mer og ser verdien i andres måte å leve på. Arbeidsmiljøet blir også bedre og gjennomsyres av vilje til å dele på ansvar og oppgaver. Du opplever økt nærhet til en eller flere kolleger, og en ny arbeidsgiver eller medarbeider kan bli katalysator til positive endringer.

Jomfruen dato 23.08-22.09

Du går all-in i forbindelse med aktiviteter som fremmer positive relasjoner og tettere bånd til partner, venner og barn. Du får også mulighet til å fullføre og avslutte et prosjekt med positivt resultat. En ny gruppe eller jobbrelatert team vil føre til en bedre hverdag og gi deg mulighet til å ta i bruk dine mest verdifulle ressurser.

Vekten dato 23.09-22.10

Perioden byr på økt aktivitet i hjemmet i form av masse besøk, muligens en økning i antall familiemedlemmer. Utbygging og forbedringer hjemme eller på hytta som skaper større plass og mulighet for kos og hygge er passende prosjekter. Det kan være en fin tid for å bygge en bar eller pusse opp badet, og kanskje installere en jacuzzi?

Skorpionen dato 23.10-21.11

Du opplever økt involvering i nabolaget og nærmiljøet. Nettet brukes flittig til å lese og formidle beskjeder og informasjon. Du blir flinkere til å finne på ting som spleiser familien tettere sammen og tar grep for å forbedre forholdene hjemme. Det blir mye farting i form av korte reiser og kulturelle arrangementer som gir positivt påfyll.

Skytten dato 22.11-20.12

Ferietiden kan med hell brukes til forbedringer i hjemmet som skaper mer ideelle boforhold. Du vil føle på behovet for å være ute i naturen, gjerne sammen med barndomsvenner. Nære forhold preges av økt åpenhet og fortrolighet; du får positiv respons når du deler tanker og følelser, og det blir lettere å snakke om det som har vært tabu.

Steinbukken dato 21.12-19.01

Din stødige og tillitvekkende måte å være på gir deg en aura av autentisitet, noe som fører til at du får positiv respons i form av sympati og godvilje tilbake. Skal du stå fram foran et publikum eller bli bedømt i en eller annen sammenheng, kanskje i forbindelse med et intervju, en eksamen eller en forelesning, så vil resultatet bli positivt.

Vannmannen dato 20.01-17.02

Drømmer og flashbacks vil sette sitt preg på sommeren. Et godt tips er å dokumentere drømmene og prøve å tolke dem. Du blir mer idealistisk og ønsker rettferdighet på et globalt plan. Nye oppgaver venter, det kan være en jobb eller et oppdrag som vekker nestekjærligheten i deg og som omfatter å gi omsorg, være «mor».

Fiskene dato 18.02-19.03

En gruppe får økt betydning i livet ditt og bidrar til at du blir mer opptatt av rettferdighet og hva som er moralsk riktig. Du er i ferd med å løfte på sløret og får se hva som skjuler seg bak. Et trossystem vil endre seg i forbindelse med det som kommer for en dag.

Denne saken ble første gang publisert 17/07 2020, og sist oppdatert 26/08 2020.

Les også