SOMMERhoroskop

Horoskop for alle stjernetegn sommeren 2022

Her er sommerhoroskopet for alle 12 stjernetegn.

Pluss ikon
HOROSKOP SOMMEREN 2022.
HOROSKOP SOMMEREN 2022. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Denne sommeren åpner for nye perspektiver og tanker. Fordi vi har gjennomgått store utfordringer de siste to årene, øker behovet for å skape trygghet og fred i nære omgivelser. Behovet for å leve i nuet og glede seg over de nære øyeblikkene er ekstra stort.

Astrolog Nina Skjemstad.
Astrolog Nina Skjemstad. Foto: Hjemmet

Det vi ikke kangjøre noe med, hjelper det lite å tenke på. Å hjelpe en annen kan derimot gi veldig mye og virke berikende på mange måter. Ved å gjøre deg selv glad, kan du også gjøre en annen glad.

Er du fylt av sorg og tristhet, vil andre føle det samme som deg. Unngå å dyrke smerte lenger enn nødvendig. Det har vært tøffe tider for de aller fleste – og mye tøffere for noen enn for andre. Allikevel trenger verden mer kjærlighet, latter og glede nå. La ikke noen få ødelegge for de mange. Det man retter oppmerksomhet mot, blir det mer av.

Nå trenger alle mer fokus rundt de hyggelige tingene for snarest mulig å kunne gjenoppbygge den langsiktige freden, tryggheten og trivselen. Reduser oppmerksomheten til det du ikke ønsker skal utvikles, og gi desto mer oppmerksomhet til det du vil skal vokse fremover.

Med ønske om en fredelig og gledelig, kjærlighetsfylt sommer

Hilsen Nina

Væren

Dette er den beste sommeren pålenge for mange Værer. Med Jupiter gjennom ditt tegn er det naturlig å være mer engasjert i alt du trives med å gjøre. Energinivået øker og forsterker interessen for å gjøre mer av det du elsker. Du er i en betydelig vekst i år. Solens ferd gjennom Krepsens og Løvens tegn i sommer øker engasjementet i familie og privatliv, så vel som i forholdet til barn og barnebarn. Våren har åpenbart gitt mange gode ideer som du kan fristes til å fullføre i sommer. Merkurs ferd øker aktivitetsnivået og gjennomføringsevnen din frem til 10. september.

Helse

Med Jupiter gjennom ditt tegn i sommer er det lett å være optimistisk, ivrig og gape over mange ting sam­tidig. Rent helsemessig har du godt av å brenne for noe slik at du får ut ilden i deg. Brenner du inne med lidenskapen, kan det føre til stive ledd og mye hete i kroppen. Uansett hva du gjør, trenger du bevegelse, og gjerne noe som får pulsen opp og hjertet til å banke litt ekstra. Men ta ikke i for mye, press deg for hardt eller overgå sunne grenser. Så lenge du har glede av aktiviteten, vil det kunne gi positive utslag. Du trenger også tilførsel av mye vann for å skille ut avfallsstoffer. Unngå overdrivelser på alle måter.

Kjærlighet/relasjoner

Med Jupiter gjennom ditt tegn kan du være høy på deg selv til tider. Vær oppmerksom på andres behov og spesielt din kjæres ønsker i sommer. Solens ferd fra 22. juli til 23. august retter lyset mot romantikk, lidenskap og kjærlighet. Du virker ekstra ivrig på å gjøre noe morsomt sammen med din kjære i den perioden. Single kan møte sin utkårede, og det er duket for amorøse øyeblikk. Forlov­else og bryllup er tema for noen, og svangerskap er tema for de fruktbare. Merkurs ferd bakover fra 10. september til 1. oktober indikerer en tid for refleksjon og viser at du kan ombestemme deg i avgjørelser som er tatt. Unngå viktige beslutninger i den perioden.

Økonomi

Det er ingen tvil om at årets sol- og måneformørkelser har innflytelse både på jobbsituasjonen, inntektene, verdisynet og investeringene. Det vil du også merke i sommer. Store avgjørelser som involverer verdier og jobbsituasjonen, lurer i bakhodet. Selv om du ikke tar de store avgjørelsene i sommermånedene, vet du at det må skje til høsten. Derfor er det naturlig at som den innovatøren du er, vil du ruge på neste kreative oppgave, mål og beslutning også i sommer. Ved å respektere andre rundt deg, vil du også oppnå respekt og kan trekke i trådene i relasjoner når det er nødvendig. Senk tempoet i perioden 10. september til 2. oktober. Det er en tid for å undersøke om informasjonen du mottar og videreformidler, er korrekt og om detsamsvarer med det du står for. Du kan inspirere noen på din veii sommer.

Tyren

Årets sol- og måneformørkelser preger bildet i hele år, også i sommer. Du er i en betydningsfull endring, og det vil merkes både i nære relasjoner og i jobbsammenheng. Det er tid for å slippe hemninger og slå ut i full blomst som en sommerfugl. I perioden 5. juli til 20. august beveger Mars seg gjennom ditt tegn og øker handlekraften, pågangsmotet og forsterker krigeren i deg. Du har ekstra krefter til å gjennomføre det du vil, og kan oppnå mer av det du ønsker deg. Det er en fin periode for å komme i mål med prosjekter du lenge har ønsket å gjennomføre. Dette er sommeren som gir mulighet til å oppnå drømmer du har lengtet etter. Å nyte naturen, stillheten og å bare være er tema for noen. Gjør det som lader batteriene aller mest.

Helse

Du liker vanligvis ikke de store anstrengelsene som krever mye av deg, men nå kan du faktisk like å styrke musklene og kjenne at du tar deg ut litt ekstra rent fysisk. Driver du med fysisk aktivitet og ønsker å heve din utholdenhet og prestasjonsevne, er perioden som Mars beveger seg gjennom ditt tegn fra 5. juli til 20. august, spesielt berikende. Det er tid for å gire opp et hakk. Du får ekstra energi og inspirasjon til å gjøre noe med det. Fra 10. september vender Merkur bakover i området for helse og daglige rutiner. Det gjør at tempoet reduseres og du trenger ekstra motivasjon for å holde det gående.

Kjærlighet/relasjoner

Når det gjelder romantiske anliggender, er vi tilbake til solformørkelsen i ditt tegn i april og måneformørkelsen i tegnet overfor ditt i mai. Det øker behovet for å fokusere på personlige behov og se deg selv i et nytt lys. Du er i en betydningsfull forvandlings-fase, og det er naturlig å justere vaner og livsstil i den sammenheng. Det påvirker også ditt forhold gjennom sommeren. Mars og Uranus gjennom ditt tegn gir deg et ekstra spark når det gjelder å være mer fri, aktiv, modig og utadvendt. Nymånen 27. august åpner for en ny begynnelse i romantiske anliggender. Single kan møte den rette. Bryllup og svangerskap er aktuelt for noen. Vær romantisk, hengiven og forvent det samme i retur.

Økonomi

Solformørkelsen i ditt tegn åpner for å skifte kurs eller retning i karrieren. Din finansplanet Merkurs ferd fra13. juni til 5. juli og Venus’ ferd fra 23. juni til 18. juli belyser dine finanser og verdier. Investeringer i aksjer, møbler, interiør eller eiendom er aktuelt. Fullmånen 12. august belyser toppen av horoskopet, og det gjør at du ser tydeligere hva du ønsker å fullføre og gi slipp på i ambisjoner og karriere. For noen kan det føre til at de ønsker å skifte jobb og gjøre noe annet. Din finansplanet Merkur vender bakover fra 10. september til 2. oktober og øker interesse for detaljene. Det er tid for å fåavtaler og kontrakter på plass og fullføre det som er uferdig.

Tvillingene

I sommer er det naturlig å bli bevisst emosjonelle temaer du tidligere har undertrykt eller ignorert. Du blir mer oppmerksom på hva du ikke lenger ønsker skal skure og gå, men er klar for å ta grep om det du vil utvikle, enten det er parforhold eller karriere. Jupiters posisjon frem til mai har åpnet for nye muligheter i livsmål og ambisjoner. Fra 11. mai til ut oktober er det tid for å definere nye mål og stake ut en ny kurs. Det er tid for å ta roret og rette blikket forover. Du møter betydningsfulle personligheter som bidrar til at du kan spille på lag med andre for å komme i mål. Hellet er med deg.

Helse

Din helse fungerer bra så lenge du får utløp for dine ideer. Nervesystemet og lungene er kroppsfunksjonen som reagerer om du står i press. Det betyr at om du føler deg fanget i faste vanemønstre, eller i forutsigbarhet og tidspress, kan du oppleve at kroppen stresser. Dette henger ofte sammen med relasjoner som parforhold og samarbeidsforhold, eller situasjoner som krever personlige prestasjoner. Så lenge du er fri til å utøve dine aktiviteter i eget tempo, kan du gjøre mer enn forventet. Du har planene i hodet, men trenger å notere dem ned slik at de lettere kan bli realisert.

Kjærlighet/relasjoner

Jupiter, din kjærlighetsplanet, befinner seg i området for venner og likesinnede i sommer. Det åpner for å finne din utkårede i vennekretsen. Et vennskapsbånd kan utvikle segtil noe mer. Lever du i eksisterende forhold, er det tid for å inkludere venner og kjente og tilbringe mer tid sammen med dem i fellesskap med din kjære. Via hyggelige opplevelser sammen med venner kan forholdet utvikle seg nå. Å stake ut en felles kurs for veien videre er også et naturlig tema for deg og din kjære i sommer. Det innebærer å sette seg felles mål med tydelige og klare delmål både når det kommer til bolig, eiendom, husarbeid, inntekter og kontakt med venner og familie.

Økonomi

Dine jobbmuligheter eskalerer generelt. Kunsten for deg er å vite hva du vil utvikle, prioritere og satse på. Du er litt avhengig av andres avgjørelser og kunnskaper for å oppnå det du ønsker, men dine egne kvaliteter kommer til sin rett når du samarbeider med noen som har teft, kunnskap, eksepsjonelle talent og gode nettverk. Ta alle ting med i betraktning når du skal velge retning. Det enkleste er å fortsette som før. Men tiden endrer seg og det krever andre forutsetninger. Penger er ikke alt.Så lenge du trives og elsker det du gjør, vil du lykkes. Sett deg overkom­melige mål. Ett steg om gangen fører deg nærmere resultatene. Men det er tid for å sette seg nye mål og stake ut en ny kurs for veien forover. Husk å ta ferie i sommer og tilbring tid med nære og kjære som kan bidra til å styrke både selvfølelsen og perspek­tivet i neste omgang.

Krepsen

Solen ankommer ditt tegn 21. juni og innleder sommeren med sommersolverv. I ukene frem til 22. julipasserer Solen gjennom ditt tegn, og det er vanligvis den beste perioden i året. Det gir mulighet til å retteblikket mot livsmål, selvutvikling, familie og privatliv. Du fristes til å tilbringe mer tid i hjemmet eller på et feriested sammen med nære og kjære i sommer. Selv om du er opptatt avå nå målene du setter deg, har du også behov for å ha kontroll på relasjonene du omgir deg med. Jupiters posisjon viser at mulighetene kommer din vei i løpet av sommeren og tidlig på høsten. Det øker interessen for å oppnå resultater i ambisjoner og karriere.

Helse

Din helseplanet Jupiter viser at du har behov for å være mer aktiv istørre grad enn du tror. Det gjelder spesielt i sommer. Alle aktiviteter som gjør at du får beveget hofteneog musklene mer, er generelt bra for helsen. Du inspireres til å skape noe og vil nyte å oppleve fremgang i det du gjør uansett hva det er. Noe som er trygt og samtidig driver deg fremover gjør susen. Sykling, turgåing, fjellturer, hagearbeid, hundepass, barnepass, lek og moro, svømming, padling, surfing og andre vannaktiviteter gjør deg godt. Sørg for å bevege kroppen og belaste musklene. Det bidrar til å skille ut avfallsstoffer.

Kjærlighet/relasjoner

Nymånen i ditt tegn 29. juni og fullmånen i tegnet overfor ditt 13. juli belyser forholdet til deg selv og nære relasjoner. Det åpner for en ny begynnelse når det gjelder deg selv. Sommeren tilbyr et høydepunkt hva angår selvfølelsen, og det har innflytelse på forholdet til din kjære. Fullmånen fører til at du ser ditt forhold i et klarere lys. Du kan legge mer merke til hva du gir og hva du mottar i forholdet. Unngå å bli nærtagen eller fornærmet om du ikke får viljen din. Du ønsker å ivareta andre og virker derfor sjenerøs og kjærlig. Men for mye av det gode kan virke hemmende for noen. Å gi uten å tenke på å motta noe i retur vil glede både deg og dine nære og kjære.

Økonomi

I perioden fra 22. juli til 22. september rettes lyset mot finanser og arbeidsoppgaver du ønsker å perfeksjonere. Nymånen 28. juli åpner for en ny begynnelse i finansielle saker. Det kan by på lukrative investeringer og ekspansjon i karrieren. Jupiter i toppen av horoskopet bringer også fremgang og nye muligheter i kar­riere i tiden fremover. Forfremmelse er aktuelt, og du kan oppnå det du ønsker. Fullmånen 12. august i om­rådet for verdier du deler med noen, belyser forholdet til arbeids­giver, samboer, leietagere og leie­forhold – i tillegg til investeringerdu har gjort. Forholdet til finans­institusjoner er også et aktuelt tema. En fase er fullført og det er tid for å avslutte noe og gi slipp. Nye dører åpner seg, og det er viktig å legge fortiden bak seg før man går inn i nye engasjement.

Løven

I begynnelsen av juni øker engasjementet overfor venner og sosiale nettverk. Din rolle i vennekretsen får større betydning. Det er naturlig å reflektere litt rundt hvilke vennskap du ønsker å ivareta og dyrke. Betydningsfulle personligheter kommer din vei. Solen passerer ditt tegn fra 22. juli til 22. august. Det indikerer en fantastisk periode for å fremme dine beste sider og gode kvaliteter. Energinivået øker sammen med din sjarm og utstråling. Det gjør at du kan tiltrekke deg dem som betyr noe for deg – og du kan overbevise dem du møter. Ved å spille på humor kan du også skape en god stemning og spre den varmen og gleden du ønsker. Du er den store beskytter, men ikke alle ønsker å bli beskyttet. Vær litt tilbakelent.

Helse

Din sterke og svake kroppsdel er hjertet, og din helseplanet Saturn forbindes med skjelettet, tennene og huden. Det indikerer at du kan virke litt stivbent de periodene du ikke beveger deg særlig mye. Du er født i et ildelement, og ilden trenger utløp for ikke å hope seg opp. Overflødig ild hos deg kan føre til at du koker, og det gir ekstra sinne og økt temperament. Man kan også ende med å bite tennene sammen i frykt for å miste ansikt. Hjertet forbindes med kjærlighet og hengivenhet. Et åpent hjerte har tillit og hengivenhet, og man blir mer løs og ledig i kroppen generelt. Sørg for god sirkulasjon.

Kjærlighet/relasjoner

Nymånen i ditt tegn 28. juli åpner for en ny begynnelse i forholdet til deg selv. Med Solen gjennom ditt tegn har du mulighet til å bringe dine beste sider frem i lyset i sommer. Det gjør at du kan sjarmere potensielle beilere. Det er mest sannsynlig at du allerede har møtt din utkårede i vår, og i sommer kan forholdet eskalere. Det kan føre til samboerskap, forlovelse eller samtaler vedrørende bryllup. Lidenskapen øker, og med det øker behovet for mer intimitet og nærhet. Har du mer behov for nærhet enn din kjære har mulighet til å gi, er det sannsynligvis noe du vil gjøre noe med. Fullmånen 12. august viser at en fase er fullført i parforhold. Legg fortiden bak deg. Det er tid for å ta hensyn til din kjæres behov.

Økonomi

Nymånen i ditt tegn 28. juli åpner for nye muligheter i jobbsammenheng. Våren 2022 har gitt muligheter for å styrke dine finanser og investeringer. I sommer er det naturlig å se etter nye innsikter og mer kunnskap som i neste omgang kan føre til berikelse. Fra 23. august belyser Solen ditt potensial, dine evner og talent og øker muligheten til å bruke flere sider av deg selv. Nymånen 27. august åpner for en ny begynnelse i karrieren og inspirerer til investe­ringer i relevant utstyr. Grip mulighetene, men sjekk alle fallgruvene. Lysten til å være selvstendig forsterkes. Det øker interessen for å drive eget foretak eller sette i gang med nye prosjekter. Optimismen råder.

Jomfruen

Sommeren fortoner seg fredelig og behagelig. Det er en tid for ro, hvile og for å lade batteriene. Behovet for å trekke seg litt tilbake for å pleie seg selv forsterkes for mange jomfruer. Solen ankommer ditt tegn 23. august og belyser forholdet til deg selv, til image og utseende. En ny stil kan komme ut av det. Nymånen 27. august åpner for en ny begynnelse og oppmuntrer til å legge fortiden bak seg. En ny fase begynner nå. Det er kun én gang pr. år at nymånen befinner seg i ens tegn. Da gjelder det å benytte seg av drahjelpen man får. Det er enklere å starte med nye prosjekter ved nymåne. Du har medgang i denne perioden, og suksess er i gjære for dem som er målrettet.

Helse

Solens posisjon fra 22. juli til 23. august belyser ditt indre liv. Det fører til mange refleksjoner rundt undertrykte følelser og emosjonelle saker som har vært ubevisst, men som nå kan komme til bevissthet. Fullmånen 12. august retter søkelyset mot detaljene i hverdagen som skaper uro. Kontrollbehovet er stort, og det hjelper å ha klare planer. Merkur er din planet, og den representerer tarmene og lungene. Det betyr at når det blir for mange inntrykk å håndtere til at du greier å sortere dem, kan du oppleve utfordringer med pusten og fordøyelsen. Det hjelper selvfølgelig å gå turer i frisk luft, men å sortere og få oversikt over alle gjøremål har også stor effekt på sikt.

Kjærlighet/relasjoner

Våren 2022 har virkelig bydd på muligheter for romanser og amorøse opplevelser. Fullmånen 13. juli belyser ditt intime og seksuelle kjærlighetsliv. Det er tid for å skille klinten fra hveten og ta betydningsfulle avgjørelser. Konsekvensen av tidligere holdninger og vaner blir tydelig. Svangerskap er aktuelt for noen. Du kan ha en frykt for å forplikte deg, men det må til for å bygge et lang­siktig forhold. Jupiters posisjon viser at behovet for seksuell utfoldelse og lidenskap er ekstra sterk. Fullmånen 10. september gjør at du ser tyde­ligere hva forholdet gir deg. Dinplanet Merkur på vei bakover i ca.tre uker fra samme dag kan føre til at du ombestemmer deg.

Økonomi

Jupiter gjennom området for investeringer og verdier du deler med andre, indikerer at behovet for å øke inntektene trigger deg. Det gjør at du ervillig til å bevege deg utenfor komfortsonen for å oppnå målene du ønsker å oppnå. Jobbskifte kan friste. Din planet Merkurs ferd bakover fra 10. september til 2. oktober fører til refleksjoner og kan ende med revurderinger. Nye opplysninger kandukke opp i en sak. Solens posisjon fra 23. september til 23. oktober belyser personlige verdier og øker interessen for investering og økonomisk vekst de neste fire ukene.Det er tid for å bruke flere av dine personlige evner. På bakgrunn av din iherdige innsats og nøyaktighet vil inntektene øke fremover.

Vekten

Sommeren byr på spennende dager i vennekretsen, spesielt i juli og begynnelsen av august. Nymånen28. juli åpner for nye kontakter. Første del av sommeren er en tid for å fokusere på livsmål og ambisjoner for din del. Det øker interessen for fremtidsplaner og hva du ønsker å oppnå utover høsten. Det er en fin tid for å planlegge høstens gjøremål og oppgaver. Merkur vender bakover fra 10. september til 2. oktober i ditt tegn. Det indikerer at du trenger å trekke deg tilbake, reflektere og revurdere dine engasjement. Solens ferd gjennom ditt tegn fra 23. september til 23. oktober øker interessen for selvuttrykk og hvordan du fremstår. Det er naturlig å rette blikket mot image og utseende. Energi og livsgnist øker, og du kan bli lagt merke til.

Helse

Jupiters ferd gjennom området for helse i vår har hatt innflytelse på dine vaner og rutiner i helsebringende aktiviteter. Dine sterke og svake organer er blære- og nyresystemet. Det har effekt på huden og utskilling av avfallsstoffer. Det fungerer best med god sirkulasjon. Fysisk aktivitet og mye rent vann gjør susen. Det gjør også sunne og næringsrike juicer. Vektens arketyp kan være ekstra glad i søtsaker. Tiden er inne for å legge merke til inntak når det gjelder kosthold og ernæring. Merkur vender bakover fra 10. september til 2. oktober og indikerer en fin periode for å perfeksjonere livsstilen.

Kjærlighet/relasjoner

Jupiter beveger seg gjennom tegnet overfor ditt, Væren, hele sommeren frem til 29. oktober og åpner for møter med potensielle romanser i hele perioden. Det er naturlig å møte spennende kontakter som kan bidra til din videre utvikling. En forelsk­else er i gjære for dem som er åpen for det. Du har sansen for flørting og romanser og kan kjenne at blodet bruser. Det øker også kreativiteten og energinivået. Fullmånene 12. august og 9. oktober belyser nære relasjoner og retter lyset mot noe som nå er fullført. Det er tid for å sette ord på emosjonelle saker og legge fortiden bak seg. Du har alle muligheter til å utvikle parforhold i den retningen du ønsker nå. Lidenskapen øker og din kjære vil bidra til å styrke deg.

Økonomi

Sol- og måneformørkelsene i år har innflytelse på dine verdier og finanser. Det pågår et skifte der det er naturlig å gi slipp på noe og legge noe bak seg til fordel for andre verdier. En fase er over og en ny begynner i finansielle saker og i jobbsituasjonen. Noen er klar for å bytte jobb, og jobbsøkere har hellet med seg. Solens posisjon fra 21. juni til 22. juli belyser toppen av horoskopet og øker interessen for å skape gode resultater hva angår ambisjoner og karriere. Andre kan oppleve at de ønsker å frigjøre økonomi, selge eiendom, bolig eller andre verdier. Kreativiteten er ekstra stor. Nye samarbeidspartnere kan komme inn i bildet i sommer.

Skorpionen

Årets sol- og måneformørkelser viser at du er i en betydningsfull forvandlingsfase. Når du endrer deg selv, vil også dine forhold endre seg. Dette er en prosess som pågår over tid. Solens posisjon fra 22. juli til 23. august belyser toppen av horoskopet og øker behovet for å skape resultater i den perioden. Fullmånen 12. august retter oppmerksomhet rundt familie og privatliv. Du ser klarere hva du ønsker å gi slipp på og legge bak deg. Solens posisjon fra 23. august til22. september og nymånen 27. august åpner for nye vennskapsbånd. En gruppe betyr ekstra mye, og likesinnede kan gi mer enn du forventer.

Helse

Jupiters posisjon øker interessenfor mer kunnskap om detaljer rundt livsstil, helse, kosthold og ernæring generelt i sommer. Organene somer knyttet til Skorpionens tegn, er seksualdriften, livmoren, øynene og nesen. Det indikerer at du er en lidenskapelig person som gjør mye for å unngå avvisning. Kontrollbehovet er også stort. Måneformørkelsen i ditt tegn i mai har effekt hele året. Det indikerer at du legger merke til det du har behov for å gi slipp på av usikkerhet, vaner og rutiner. Du er i ferd med å skifte ham slik som slangen eller sommerfuglen. Det øker behovet for å justere kursen videre også i intime forhold. Man må starte med seg selv.

Kjærlighet/relasjoner

Måneformørkelsen i ditt tegn i mai har effekt ut året og belyser sider ved deg selv du ønsker å endre, justere eller gi slipp på. Solformørkelsen i tegnet overfor ditt åpner for en ny fase i parforhold. Det indikerer avslutningen av noe og begynnelsen på noe nytt. Jupiters ferd i vår har trigget lidenskapen og lengselen etter romantikk og seksuell utfoldelse.Det har inspirert til å flørte og møte potensielle beilere. I sommer ser du effekten av vårens romantiske utskeielser. Detaljene i samarbeidet rundt planer, vaner og rutiner i hverdagen teller. Det er mer fokus rundt hvordan du ønsker å ta forholdet til neste nivå. Har du barn, kan du merke større behov for å bruke mer tid med dem.

Økonomi

Sol- og måneformørkelsene preger arbeidssituasjonen i år. Når du selv er i en forvandlingsfase, vil behovene og verdisynet endre seg. Nye sam­arbeidspartnere kan dukke opp i sommer, og ny jobb er i sikte fordem som søker det. Din finansplanetJupiters ferd gjennom området for arbeidsoppgaver og arbeidsmetoder øker behovet for å skape orden, både når det gjelder avtaler, kontrakter og ved å perfeksjonere dine kvaliteter. Fullmånen 14. juni belyser hvilke verdier og engasjement du ikkelenger ønsker å beholde. Det er tid for å selge eller gi bort verdier du ikke lenger ser nytteverdien i. Solens posisjon fra 22. juli til 23. august belyser ambisjoner og karriere og øker behovet for å skape resultater. Nymånen 28. juli åpner for en ny fase. Jobbsøkere har hellet med seg.

Skytten

Din planet Jupiters ferd gjennom området for selvutfoldelse, kreativitet og lekenhet i sommer åpner døren til din vitalitet og skaperkraft. Viriliteten øker og lysten til å vise krefter melder seg. Fullmånen i ditt tegn14. juni belyser forholdet til deg selv og til egne sterke og svake sider. Du ser tydelig hva du vil utvikle i deg selv. Fullmånen 19. august belyser hva du prioriterer og bruker tid på. Det er naturlig å legge tydelig merke til hvordan du kommuniserer og formidler dine tanker og ideer. Det setter også søkelys på tidsplanlegging. Solens inngang i Vektens tegn 23. september retter lyset mot vennerog kontakter, og det øker interessen for å engasjere seg mer i kommunikasjon, kunnskap og nye innsikter.

Helse

Årets sol- og måneformørkelserretter energien mot helse og daglige rutiner. Det viser et behov for en endring i livsstil og vaner. Du har vokst ut av en fase og beveger deg mot en ny. Du er i et hamskifte og kan slå ut i full kraft som fugl Føniks. Mars’ posisjon viser at fysisk aktivitet er et tema i sommer. Kroppsdelene som er knyttet til Skyttens tegn, er musklene og hoftepartiet. De trenger bevegelse og riktig næring for å fungere optimalt. Hoftepartiet er det som gir fremdriften i bevegelsen. Ta deg tid til å gjøre aktiviteter som bidrar til fremgang og utvikling. Yoga, løping, turgåing og sykling er fint for deg.

Kjærlighet/relasjoner

Solens posisjon fra 21. mai til 21. juni belyser parforhold og nære relasjoner. Det er tid for romantikk og

amorøse opplevelser. Det er naturlig å rette blikket mot en partner. Single kan møte den rette og forlovelse og bryllup er aktuelt. Jupiter befinner seg i området for romantikk ogkjærlighet og øker engasjementet i lidenskap og seksuell utfoldelse. Svangerskap er aktuelt for de fruktbare. Interessen for barn og barnebarn øker. Det er tid for å elske, leke og le mer og følelsesmessig engasjement driver deg. Du er mer eventyrlysten og ekstrovert. Fullmånen9. oktober belyser dine lidenskape­lige sider, og du ser klarere hva du over- eller underdriver nå.

Økonomi

Solens posisjon i perioden fra 21. juni til 22. juli retter lyset motfinanser og investeringer. Det øker interessen for å styrke dine inntekter. Du fristes til å satse på Lotto eller sjansespill, men sats ikke mer enn du tåler å tape. Nymånen 29. juni åpner for en ny begynnelse i verdier du deler med noen. Muligheten for å få gjennomslag for lån i bank, bedre betingelser i forsikring, høyere lønn eller andre fordeler dukker opp. Fullmånen 13. juli viser at du kan fristes til å selge verdier, eiendom eller bolig du ikke lenger ser verdien i. Solens ferd i tiden fra 23. august til 23 september belyser livsmål, ambisjoner og karriere. I den perioden kan du oppnå resultater i målene du har satt deg, og nymånen 27. august åpner for nye prosjekter.

Steinbukken

Sommeren begynner med Solen i Krepsens tegn som er området for nære relasjoner. Det er en tid for å engasjere seg i samarbeid og parforhold. Bidrar du til å vise interesse for andres fokusområder, kan du erfare at andre interesserer seg for dine også. Gjensidig respekt er et stikkord i sommer. Fullmånen 13. juli i ditt tegn belyser forholdet til deg selv, din livsstil, vaner og rutiner. Du kan se deg selv i et klarere lys og fristes til å gi slipp på vaner og uvaner du ikke ønsker å fortsette med. Jupiter befinner seg i bunnen av horoskopet og indikerer ekspansjon i privatlivet. Familieforøkelse er en naturlig konsekvens av det. Investering i bolig er en annen mulighet.

Helse

Fra 13. juni til 10. september beveger din helseplanet Merkur seg fraTvillingene til Vektens tegn. Den passerer hele fem tegn i den perioden. Behovet for å planlegge aktivitetene før du gjennomfører dine helseregimer er stor. Du trenger en plan, men du kan raskt ende med å endre planen om den ikke blir gjennomført. Dine sterke og svake sider er skjelettet, tennene og neglene. Mye bevegelse, muskeltrening og nok inntak av kalsium og D-vitamin virker styrkende. Fra 20. august øker energinivået,viljestyrken, handlekraften og gjennomføringsevnen. Fra 10. september til 2. oktober er det sannsynlig å revurdere planene.

Kjærlighet/relasjoner

Solen i Krepsens tegn fra 21. juni belyser parforhold de neste fire ukene og gjør at du ser ditt parforhold i et klarere lys. Nymånen 29. juni åpner for en ny begynnelse i parforhold. Single kan bli truffet av Amors piler, og forlovelse og bryllup er aktuelt. Din kjærlighetsplanet Venus ankommer området for lidenskap og romantikk 18. juli og øker interessen for amorøse øyeblikk og mye tid sammen med din kjære. Det inspirerer forholdet. Fra 11. august til 5. september øke lidenskapen, intimiteten og begjæret desto mer. Svangerskap og bryllup er aktuelt. Behovet for å knytte tettere bånd forsterkes. Noen investerer i felles bolig i den perioden. Parforhold er i fokus i sommer.

Økonomi

Solens ferd fra 22. juli til 23. august belyser inntekter, finanser og investeringer. Det er en fin tid for å markedsføre og promotere sine tjenester. Nymånen 28. juli i samme tegn åpner for en ny begynnelse i verdier du deler med noen. Det kan føre til nye investeringer i bolig, høyere lønn, søknad om bedre betingelser i banken, eller nye jobbmuligheter. Fullmånen 12. august antyder at du ønsker å kvitte deg med verdier du har vokst fra og ikke lenger ønsker å beholde. Fra 20. august øker effektiviteten, og du får unna oppgavene i en fei. Fra 10. september til 2. oktober kan det oppstå forsinkelser eller uforutsette endringer i karrieren. Fra 23. september styrkes dine ambisjoner, og det er enklere å se hva som må til for å oppnå gode resultater.

Vannmannen

Sommeren byr på interessante møter om du tar deg tid til å løfte blikket opp fra dine tekniske og mentale engasjement. Din skarpe hjerne er mer interessert enn noen gang i åfølge med på nyheter og det som skjer i sosiale medier. Nyhetsstrømmen øker og det er enda mer å følge med på. Jo mer interessant blir det for deg. Men vær oppmerksom på at du kan fjerne deg fra nuet og tilstedeværelsen. Fullmånen i ditt tegn12. august belyser sider ved deg selv og din livsstil du med fordel kanstudere nærmere. Du ser hva du kan ha behov for å endre. Jupiters posisjon viser at med for mange baller i luften kan du miste kontrollen.

Helse

Solens posisjon fra 21. juni til 22. juli belyser vaner og rutiner og øker interessen for perfeksjon både i kosthold, ernæring og fysisk aktivitet. Nymånen 29. juni åpner for justering og ny begynnelse i livsstilen. Du fristes til å begynne med nye aktiviteter eller en ny diett. Kroppsdeler som er utsatt for stress for Vannmannen, er anklene, laveste del av leggene, blodomløpet, venene, elektrisiteten i kroppen, transportsystemet, oksygen­opptaket i cellene og retina i øynene. Fysiske aktiviteter som egner seg godt for vannmenn, er alt som øker blodsirkulasjonen og oksygenopp­taket. Særlig alt som foregår ute i fri luft er gunstig. Rask gange, turer i naturen, orientering, baneløp, rafting og fjellklatring kan virke ekstra inspirerende.

Kjærlighet/relasjoner

Fra 21. mai til 21. juni belyser Solen området for lidenskap, flørting og romanser. Noen blir truffet av Amors piler og en forelskelse er i gjære. Det er naturlig å flørte mer enn ellers, og svangerskap og barn er tema for noen. I perioden 22. juli til 23. august rettes søkelyset mot forlovelse og bryllup. Din kjære trenger mer oppmerksomhet i den perioden. Jo mer du gir, desto mer kan du også motta. Nymånen 28. juli åpner for en ny begynnelse i romantiske anliggender, og det er tid for å forplikte seg og legge langsiktige planer. Fra 20. august beveger Mars seg inn iTvillingenes tegn og da øker lidenskapen og begjæret. Det kan føre til seksuell eksperimentering.

Økonomi

Solens posisjon fra 21. juni til 22. juli belyser plikter, ansvar og daglige rutiner. Hvordan du gjennomfører dine oppgaver, er tema. Nymånen29. juni åpner for nye interessante oppgaver og ny jobb er i sikte for dem som søker det. Fra 23. august til 22. september belyses forholdet til arbeidsgiver, bank og forsikrings­selskap, så vel som utgifter du deler med andre. Nymånen 27. august gir ikke bare mulighet til jobbskifte, men også sjansen til å investere i lukrative engasjement. Fullmånen 10. september belyser hva du ønsker å redusere eller trekke deg ut av.Nye innsikter dukker opp og fører til justering av prioriteringer fra 10.september til 2. oktober.

Fiskene

Dette er en berikende sommer for mange fisker. Jupiter har i vår passert ditt tegn og synliggjort din person­lige utvikling og vekst. Nå beveger planeten seg gjennom området for verdier og gir ekstra liv og energi til dine kreative evner og talent. Mars’ ferd gjennom området for privatlivet øker interessen for oppussing ogforbedring av bolig og eiendom. Engasjement i hage og dyrking av grønnsaker, urter, frukt og bær krever ekstra oppmerksomhet. Det samme gjør fornyelse av møbler og interiør. Inntektene øker og gir rom for åskape og investere i det du ønsker både privat og profesjonelt. Fullmånen 10. september i ditt tegn belyser sider ved deg selv du ønsker å justere, forbedre eller endre.

Helse

Solen belyser din livsstil, helse,plikter og ansvar fra 22. juli til23. august. Du ser tydeligere hva du ønsker å justere i daglige rutiner. Nymånen 28. juli åpner for en ny begynnelse. Kroppsdelene som er utsatt for stress for Fiskene i ulike situasjoner, er føttene, tærne, lymfesystemet, blindtarmen og leveren. Behovet for forandring, fornyelse og bevegelse er stor, men man bør unngå å tilpasse seg så mye at man mister seg selv. Aktiviteter som egner seg, er alt som foregår i vann og alt som aktiverer svettekjertlene. Utrenskning og alenetid er helsebringende. Å være i naturen eller ved vann i perioder er helbredende.

Kjærlighet/relasjoner

Solens ferd i perioden 21. juni til22. juli øker intensiteten og liden­skapen i parforhold. Det er en tid for å flørte og teste ut dine seksuelle drømmer. Nymånen 29. juni inviterer til å innlede forhold om du er singel. Er du i et forhold, er dette åpningen for en ny start i forholdet. Det er tid for å flørte mer, elske og nyte mer. Solens ferd fra 23. august til 22. september belyser hva ditt forhold betyr for deg, hva du gir til din kjære og hva du mottar i retur. Nymånen27. august inviterer til en ny fase i forholdet. Single kan møte den rette nå. Forlovelse og bryllup er aktuelt. Ærlighet og de gode samtalene er avgjørende for den videre utviklingen i parforhold.

Økonomi

Jupiters ferd i vår og sommer har en berikende effekt. Investeringsmuligheter dukker opp og hellet er med deg. Inntektene og verdiene øker og suksess er i gjære. Muligheten for å lykkes med dine engasjement er stor. Er du blant dem som opplever at utgiftene øker, er dette en spesielt krevende periode. Det gir muligheten til å gjøre endelige endringer og frigjøre deg fra økonomiske forpliktelser som virker tyngende. Frihets­trangen øker, og det kan føre til at noen ønsker å starte for seg selv. Fra 10. september til 2. oktober venderMerkur, din planet for samarbeidspartnere, bakover. Det er en tid for å ta en grundig gjennomgang av avtaler, kontrakter og felles utgifter. Fådetaljene på bordet. Nye muligheter for vekst kommer etter sommeren.

Les ukeshoroskopet for ditt stjernetegn her

Denne saken ble første gang publisert 17/06 2022, og sist oppdatert 13/10 2022.

Les også