Horoskopet

Horoskop for alle stjernetegn høsten 2022

Her er horoskopet for alle 12 stjernetegnene.

Pluss ikon
HOROSKOP: Her er høsthoroskopet 2022.
HOROSKOP: Her er høsthoroskopet 2022. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

2022 er Tigerens år ifølge kinesisk astrologi. Det er en tid for å bli sterkere i seg selv, ivareta egne verdier og territorier, være selvstendig, styrke intuitive evner, og kun jakte på det viktigste man trenger.

Astrolog Nina Skjemstad.
Astrolog Nina Skjemstad. Foto: Hjemmet

Frihetstrangen og fokuset rundt egne behov øker og gjør at flere ønsker å leve som single eller særboere i år. Men alle vil oppleve at fellesskapets interesser øker både de åndelige og materielle verdiene på sikt.

Høstens sol- og måneformørkelser retter lyset mot åndelige og materielle verdier. Verden lever i et paradigmeskifte etter covid og krigen i Ukraina, og det er mye usikkerhet rundt økonomi ogverdier. Jupiter beveger seg tilbake i Fiskenes tegn i slutten av oktober, Mars beveger seg bakover i november og desember, og Saturns kvadratur til Uranus som startet i mars 2020, er tilbake for siste gang i oktober.

Alle disse aspektene fører til at transformasjonen vi har vært en del av de siste par årene, markeres. Et verdiskifte er igjære og alle må forholde seg til verdier og jordas ressurser på en annen måte enn før pandemien. En påminnelse om tanker man har hatt, leder til handlinger i løpet av høsten. Det kan til syvende og sist føre til en indre berikelse, mindre stress, mer tilstedeværelse og ­redusere jag etter materielle verdier,status og posisjon. Selv om det er viktigå ta vare på seg selv, kommer man ikke langt uten de andre.

Vær inkluderende.

Hilsen Nina Skjemstad, astrolog

Væren

Din planet Mars er på vei bakover i november og desember, og det kan føre til at du omprioriterer dine aktiviteter og engasjement. Solformørkelsen 25. oktober i Skorpionens tegn og måneformørkelsen 8. november i Tyrens tegn har innflytelse på prioriteringene og verdisyn. Før 23. oktober øker fokuset rundt nære relasjoner og samarbeid, og fra 24. oktober rettes blikket mot finanser, inntekter og verdier. Fra 22. november er det naturlig å søke utvikling og vekst, og fra 22. desember øker engasjementet rundt resultater i ambisjoner og karriere. Sørg for å innfri egne forventninger.

Kjærlighet

I tiden frem til 23. oktober øker engasjementet i parforhold og samarbeid. Hva du gir, og hva du mottar, er essensen. Mange ønsker å motta mer enn de gir, men nå er tiden inne for å gi mer enn du mottar. Legg merke til hva din kjære trenger eller ønsker, og strekk deg så langt du kan for å gi nettopp det. Fra 24. oktober er det naturlig å søke mer intimitet, nærhet og seksuell utfoldelse. Behovet for å knytte tettere bånd forsterkes. Bryllup og investering i samlivet kan være aktuelt. Solformørkelsen 25. oktober åpner for en ny begynnelse i intimitet og nærhet.

Lidenskap/begjær

Væren er et lidenskapelig tegn oghar evnen til å aksjonere raskt. Man tenner på noe og blir fullstendig dedikert til det man fokuserer på. Mange inspireres av impulsiv seksuell utfoldelse og tennes av det uforutsigbare og den umiddelbare spenningen som oppstår i øyeblikket. Når Mars er på vei bakover i november og desember, kan man til og med la seg inspirere av mentale opplevelser. Du er ikke nødvendigvis like fysisk som ellers, men tenker gjerne mer enn du handler i den perioden. Gode samtaler inspirerer.

Helse

Du trenger utløp for ilden i deg for å føle deg optimal. Sørg for å være fysisk aktiv og forbrenne energi ettersom det øker energinivået generelt for din del. Unngå å overdrive i den grad at du kan bli utbrent. De aller fleste værer blir det en eller annen gang i livet fordi de ikke kjenner egne begrensninger. Lidenskapen tar overhånd. Bruk sunn fornuft. Åtte timer søvn hver natt og veksling mellom aktivitet og hvile lader batteriene slik at du mestrer mer.

Økonomi

Årets sol- og måneformørkelser åpner for en ny begynnelse i alt som involverer verdier, evner og talent. Du er i et viktig verdiskifte. Det er naturlig å revurdere hvilke åndelige og materielle verdier som betyr aller mest. Noe som har hatt stor betydning tidligere, er ikke like interessant som før. Solformørkelsen 25. oktober inspirerer til å investere. Måneformørkelsen 8. november belyserverdier du er klar for å gi slipp på. Dette kan også dreie seg om arbeidsoppgaver. Ny jobb er i sikte for dem som søker det. Salg av bolig eller eiendom kan også være et tema.

Tyren

Årets sol- og måneformørkelser i ditt tegn og tegnet overfor ditt viser at du er i en forvandlingsprosess. Det startet allerede tidlig i år og fortsetter ut i neste år. Det gjør at du ser deg selv og dine nære relasjoner i et nytt lys. Det kan føre til at du justerer forholdet til deg selv, til image og utseende. Du er i en ny begynnelse og er klar for å gi slipp på personlige begrensninger for å slå ut i full blomst. En ny begynnelse i nære relasjoner er tema. Nye kontakter gir en positiv innflytelse. Det gjelder å være tilpasningsdyktig og fleksibel i relasjoner i høst.

Kjærlighet

Solformørkelsen 25. oktober åpner for en ny start i parforhold. Single kan møte den rette, og forlovelse og bryllup er aktuelt. Lever du i eksisterende forhold, er tiden inne for å tilpasse deg din kjæres ønsker. Solen passerer også området for romantikk i perioden fra 23. oktober til 22. november, og det gjør at du ser din kjære i et klarere lys. Du vil få mest igjen ved å tilpasse deg og tilfredsstille din kjæres ønsker. Unngå misforståelser eller uenigheter. God planlegging gjør susen. Det kan styrke båndene mellom deg og din kjære.

Lidenskap/begjær

Din sensitive og sensuelle natur gjør at sansene dine alltid er skjerpet. Du trigges av dufter, stoffer, hudkontakt og stemning. Du er god på forspill og trenger tid på å få alle sansene i full funksjon. Å bruke lang tid på å bygge opp en erotisk stemning inspirerer dine seksuelle sider. God mat, vin, gode dufter, blomster og behagelig og romantisk musikk legger til rette for amorøs lidenskap. Sett av godtid og sørg for at området er rent og ryddig. Det er veien til den perfekte daten.

Helse

Merkurs vending bakover i september og først på oktober antyder en tid for å se nærmere på din helsestatus og hvordan du skal styrke den. Det er tid for å ta en helsesjekk om det er lenge siden du har gjort det. Legg merke til detaljene i kroppens signaler. Mars på vei bakover i november og desember antyder at du kan virke ekstra sliten og ha behov for å trekke deg litt tilbake for å dvele litt vedretningen videre når det gjelder hva kroppens signaler viser. Lytt til magefølelsen og gjør noe med det du kjenner på.

Økonomi

Din finansplanet Merkurs ferd på vei bakover i september minner om å legge merke til detaljer i bolig, eiendom eller fritidsbolig. Mars’ ferd på vei bakover i området for økonomi og personlige verdier i november og desember kan føre til at du ombestemmer deg i investeringer.Nymånen 23. november åpner for nye investeringer. Jupiters tegnskifte i slutten av oktober i nærforhold og samarbeidspartnere åpner dører for betydningsfulle og berikende kontakter. Det inspirerer til å stake ut en ny kurs og sette seg nye mål.

Tvillingene

Din planet Merkur beveger seg på vei bakover fra 10. september og i ca. tre uker, og Mars beveger seg gjennom ditt tegn fra 20. august 2022 til 23. mars 2023, altså hele syv måneder, og den beveger seg bakover i november og desember. I tillegg belyser sol- og måneformørkelsene underbevisstheten og dine drømmer og lengsler. Alt dette gjør at det er naturlig å revurdere veien videre hva angår deg selv og fremtidsplanene. Noe som virket morsomt for en stund siden, er det kanskje ikke lenger. Nå har du ekstra viljestyrke, energi og pågangsmot, men kan være i tvil om hvordan du ønsker å porsjonere ut energien.

Kjærlighet

I tiden fra 23. september til 23. oktober er det naturlig å rette blikket mot parforhold og romantikk. Siden din planet Merkur beveger seg bakover i kjærlighetens arena, er det tid for de dypere samtalene. Oppstår det misforståelser, uenigheter eller krøll på linjen er det tid for å rydde i uklar­heter. I slutten av november og hele desember øker muligheten til å rydde opp i uklarheter og knytte tettere bånd til din kjære. Single kan møte den rette i denne perioden. Svangerskap er aktuelt for noen. Forholdet til deg selv påvirker forholdet til dine kjære.

Lidenskap/begjær

Frem til 23. oktober er du ekstra lidenskapelig og energisk. Du kan la deg sjarmere av kvikke og skarpe replikker og kan selv skru på sjarmen i møter med interessante personligheter. Du er en mental person og kan ha glede av å være mer fysisk aktiv i ditt kjærlighetsliv. Med Mars gjennom ditt tegn i hele syv måneder i høst øker din seksuelle libido, virilitet og lidenskapelige utfoldelse. I løpet av november og desember kan du ombestemme deg i hva du liker å uttrykke, og det er en fin tid for å eksperimentere i den intime og seksuelle sonen uten å gjøre noe du kan angre i etterkant. Det er dine behov som gjelder nå.

Helse

I september og begynnelsen på oktober er det nødvendig å rette blikket mot detaljene i daglige rutiner. En helsesjekk er nødvendig for å eliminere usikkerhet. I iveren etter spennende oppgaver kan du ta på deg ekstra arbeid. Det fører til at du kan bli sliten i november og desember. Unngå å ta på deg mer enn du orker. Spar på energien. Du virker som en høyspentledning fordi dine antenner alltid er påkoblet. Du vet kanskje ikke helt når du skal koble av, men kjenner du etter, blir det tydeligere.

Økonomi

Sol- og måneformørkelsene har innflytelse på dine finanser. Solformørkelsen i slutten av oktober åpner for nye arbeidsoppgaver, plikter og ansvar. Det er naturlig å søke perfeksjon i det du driver med. Nye opp­gaver som kan bidra til å styrke dine kvaliteter, er i gjære. Ny jobb er isikte for dem som søker det. Møter med likesinnede bidrar til verdifull ekspansjon. Din planet Merkurs gode aspekt til Pluto antyder at kommunikasjon, organisering og planlegging bidrar til finansiell vekst.

Se ukeshoroskopet til alle stjernetegnene her

Krepsen

Solformørkelsen i området for selvutfoldelse, lidenskap og forholdet til barn og barnebarn åpner for en ny begynnelse. Måneformørkelsen8. november belyser vennskap, kontakter og sosiale nettverk du har vokst fra. Det er på tide å legge en fase bak seg og gi slipp på egne forestillinger om det som kunne ha vært, og heller rette blikket mot det som er. Å være til stede med hele seg i øyeblikket, i lek og moro og med livsglede som fokus, er det som teller nå. Det øker også kreativiteten. Tilgifortiden og gi slipp.

Kjærlighet

Ditt kjærlighetsliv er i en positiv utvikling. Single kan møte den rette og en forelskelse er i gjære. De som er i den fruktbare fasen, er ekstra mottagelige i denne perioden. Svangerskap kan komme ut av det. En ny fase begynner i forholdet til barnog barnebarn. Har du barn som har flyttet ut av redet, øker sjansen for å begynne en ny fase i eget liv. Er du blant de heldige som får barnebarn, er tiden inne for å åpne for en ny fase i den forbindelse. Åpne hjertet for hengivenhet, tillit, latter og glede.

Lidenskap/begjær

Krepsen må føle trygghet og nærhet før de involverer seg intimt. Å forsikre seg om at man er trygg i kjærestens armer åpner dører til intimitetens sfære. Når man er åpen og hengiven, kan man nærmest bli avhengig av sin kjære og vil gjerne være sammen hele tiden. Det kan åpne for mye sex og lidenskap.Sørg bare for at begge har samme interesse, slik at det ikke blir for mye av det gode for den andre parten. Gode, kulinariske måltider, romantisk musikk og et bad er toppen av kransekaken.

Helse

Mars, din planet for livsmål og ambisjoner, beveger seg bakover i toppen av horoskopet i november og desember. Det kan skape usikkerhet i helseanliggender. Frykten som Krepsen ofte har, er redselen for å tømme bankkontoen. Trygghetsbehovet er så stort at det må minst være 50 000 kroner på kontoen til enhver tid.Sårbarheten er ekstra stor om en ser at det ikke er mulig. Krepsen kan ikke føle seg trygg uten å ha forutsigbar økonomi eller boligsituasjon. Ser du muligheten for suksess, vil du føle deg bedre og lettere kunne proses­sere inntrykk.

Økonomi

Jupiter i området for livsmål og karriere øker mulighetene på arbeidsmarkedet om du er interessert.I november og desember beveger Mars, din planet for ambisjoner, seg bakover. Det indikerer at tvilen om retningen forover øker. Noe går kanskje ikke som forventet – eller du vurderer å søke en annen jobb. Om du ikke allerede har funnet din vei, er det tid for å grave dypere og definere dine evner og talent slik at du kan gire opp et hakk. Er arbeidssituasjonen utenfor din kontroll, kan det føre til at du vurderer å skifte kurs. Gjør noe med det du ikke trives med.

Løven

Sol- og måneformørkelsene i høst indikerer en ny begynnelse i privatlivet. For noen kan det innebære investering i ny bolig, mens for andre, dreier det seg om en ny begynnelse i familierelasjoner. Mars’ posisjon viser at du kan ombestemme deg i en situasjon som involverer en gruppe, organisasjon eller vennskap og sosiale nettverk. Din rolle i slike sammenheng er i endring, og det kan føre til justering i kursen forover. Mars’ posisjon fra 30. august 2022 til 25. mars 2023 viser at det kan ta litt tid med betydningsfulle avgjørelser. Unngå å forhaste deg.

Kjærlighet

Din kjærlighetsplanet Uranus er involvert i et møte med den strenge læremesteren Saturn i oktober. Det kan føre til uenighet mellom deg og din kjære. Vær ikke for steil eller sta hvis du kan unngå det. Gi mer kjærlighet enn du forventer å motta en periode, så vil du se at det drypper mer tilbake på deg i retur. Du er svært sjenerøs når du vil og delergladelig alt du har. Unngå å la det bli en del av ditt kontrollmønster. Din andre kjærlighetsplanet Jupiter beveger seg bakover fra 29. oktober. Det indikerer at lidenskapen blir mer fremtredende og du er klar for å gi slipp på det som holder deg fast.

Lidenskap/begjær

Løven er et lidenskapelig ildtegn som trenger utløp for den intense energien. Unngå å la det bli for mye av det gode slik at det utvikles til en dominerende adferd. Sjenerøsitet er din sterke side og den kan du nyte godt av. Løft din kjære, så vil du bli løftet selv. Hengivenhet, romantikk og erobring er din styrke. Beskyttertrangen er sterk og kan ta overhånd. Rollespill trigger dine dramatiske sider og seksuelle fantasier. La lidenskapen strømme og legg til rette for å få utløp for dine intime drømmer.

Helse

Din helseplanet Saturns møte med Uranus i oktober anmoder om å ta en helsesjekk om det oppstår usikkerhet. Organet som forbindes med Løvens tegn er hjertet og alt som det er involvert i. Det rommer også kjærligheten. Hvis kontrollbehovet er stort, kan det oppstå smerter i hjerteregionen. Ta deg tid til å gi slipp og ha tillit. Stol på egne instinkter. La ikke stoltheten ta overhånd, men tren på å flyte med. Ta sjanser og gi slipp på ansvar, så vil du føle mer glede. Livsglede styrker hjertet.

Økonomi

I løpet av november og desember kan det oppstå usikkerhet i en organisasjon, gruppe eller med likesinnede som påvirker dine beslutninger. Det kan føre til at du revurderer veien videre, ombestemmer deg i et samarbeid eller unngår sosiale medier. Søk kontakt med eksperter og kloke personer som kan vise veien videre. Relasjoner du er involvert i, bidrar til aktiviteter som påvirker dine avgjørelser. Ny informasjon kan bidra til ny vekst. Mot slutten av perioden ser du klarere og kan ta bedre beslutninger. Vent til 11. januar 2023 om muligheten er til stede.

Jomfruen

I høst er det prioritering av oppgavene som har størst betydning for utviklingen du opplever. Din planet Merkur beveger seg bakover fra 10. september til 1. oktober. Den går inn i ditt tegn 24. september. Det indikerer at de som er født sist i tegnet kan merke dette sterkest. Det er naturlig å se nærmere på livsstil, image, kropp og helse. Du kan ende med å revurdere vaner og rutiner og kan ombestemme deg i avgjørelser som er tatt. Spesielt i ambisjoner og karriere.

Kjærlighet

Jupiter har passert området for romantikk og kjærlighet hele våren 2022. Fra 11. mai til 29. oktober har den beveget seg gjennom området for lidenskap, felles verdier og seksuell utfoldelse. Det øker interessen for forhold og lysten til å utvikle tettere bånd. Forlovelse, bryllup og investering i felles bolig er aktuelt. Solformørkelsen 25. oktober åpner for en ny start i forholdet til søsken og hvordan du prioriterer og kommuniserer. De gode samtalene med din kjære avklarer fremtiden i forholdet. Vær åpen og legg opp til en hyggelig stemning og mulighet til å være bra nok i seg selv.

Lidenskap/begjær

Det som kan begrense din lidenskapelige utfoldelse, er dine tanker. Ditt sinn jobber på høygir og analysering dominerer. Med mye energi i hodet er det lite energi i kroppen og hoftepartiet. Da reduseres også behovet for sex. Ta grep om ditt sexliv og fokuser mer på å være i kroppen. Stimuler dine drifter. Det øker din libido, virilitet og dine lidenskapelige sider. Det virker foryngende. En forelskelse er i gjære for mange jomfruer. Behovet for å være mer intim og nær forsterkes. Når du er det selv, vil du oppleve at din kjære er det tilbake.

Helse

I perioden din planet Merkur vender bakover i september er det naturlig å se nærmere på personlige behov. Hvilke verdier du har, hva du eierog inntekten din, påvirker din selv­følelse og egenverdi. Du har en tendens til å sammenligne. Når du ser alle som likeverdig, kan du slappe mer av og føle deg vel. Din følelse av velvære påvirkes av din dømmekraft. Fordøyelsen er din sterke og svake side, og det handler om å fordøye inntrykkene du opplever. Ser du på deg selv som perfekt, kan det redu­sere stressnivået i kroppen og i fordøyelsessystemet.

Økonomi

Jupiters ferd gjennom området for økonomi og ressurser du deler med noen, fra mai og ut oktober, øker muligheten for å øke inntekten og få større verdier. Hellet er med deg i finansielle saker. Enten du søker lån i banken, får bedre betingelser når det gjelder forsikring eller mottar premier, gaver eller arv, vil du ha følelsen av å bli rikere. Jobbskifte er aktuelt for noen. Jobbtilbud kommer din vei hvis du søker det. Nye investeringer interesserer deg. Nysgjerrigheten og dine erfaringer vil bringe deg videre i karrieren. Det gjelder å være stolt av det du kan tilby.

Se ukeshoroskopet til alle stjernetegnene her

Vekten

Ditt verdisystem er i forandring, og det har innflytelse på hva du ønsker å tiltrekke deg. Nye kontakter dukker opp og åpner dører for deg nå. Mars, din planet for nære relasjoner, beveger seg bakover i november og desember. Det indikerer at du ser relasjoner i et nytt lys og revurderer hvem du ønsker å involvere deg i og hvilke sosiale nettverk du ønsker å utvikle. Solformørkelsen åpner for utvikling. Det er tid for å gi slipp på oppgaver og tidstyver som har holdt deg tilbake. Rett blikket mot egen vekst.

Kjærlighet

Ditt kjærlighetsliv er i en forvandlingsfase. Jupiters ferd gjennom området for parforhold i hele sommer åpner for å bli truffet av Amors piler. Din kjærlighetsplanet Mars’ ferd på vei bakover antyder at du ser din kjære i et nytt lys. Forandringer kan oppstå som gjør at perspektivet endrer seg. Sørg for å fokusere på romantikken. Single kan møte den rette, og forlovelse og bryllup kan være i sikte. Potensielle beilere kommer din vei. Sørg for å gjøre det som skal til for at du utstråler din vakreste tiltrekningskraft. I høst er det duket for å lande de praktiske tingene rundt daglige plikter og ansvar

Lidenskap/begjær

Du søker nærhet, lidenskap og brenner for å tilfredsstille din kjære når du først har involvert deg. Men du er avhengig av den gode stemningen for å åpne deg. Det må være rent og ryddig rundt deg, og omgivelsene må være vakre og harmoniske. Gjerne med gode dufter og myke, behagelige stoffer. Du kan la deg forføre av en gave, blomster eller varme, hyggelige ord og vakker musikk. Du er hengiven, romantisk og trenger en som vil erobre og tilfredsstille deg.

Helse

Merkur, din helseplanet, beveger seg bakover i september i ditt eget tegn. Det indikerer interessen for helse, og behovet for å søke perfeksjon, renselse og å lade batteriene øker. Det kan styrke interessen for å fokusere på detaljer i livsstil, image og utseende. Forholdet til din kropp og hva du gjør ekspanderer. Kosthold og ernæring er et viktig tema. Det er naturlig å legge merke til hva som er best for deg og gjøre noe med det. Nyre- og blæresystemet er din sterke og svake kroppsdel. Mye vann virker rensende på alle måter.

Økonomi

Solformørkelsen i området for økonomi og personlige verdier belyser dine verdier, evner og talent. Det øker interessen for å utvikle dine egenskaper og bruke flere sider av deg selv. Investering i eiendom og bolig er tema for noen. Ny jobb er i sikte for dem som søker det. Din innsats åpner for mulighetene som kommer. Hellet er med deg i finansielle saker. Tiden er inne for å rette blikket mot personlige målsettinger og åpne for å presentere noe for andre, enten det er fra en scene, foredrag, musikk eller forfatterskap. Suksess er i gjære. Vær modig, aktiv og pågående. Nye kontakter bidrar til suksess.

Skorpionen

Solformørkelsen i ditt tegn i slutten av oktober åpner for en ny begynnelse i forholdet til deg selv, til image og utseende. Det har også innflytelse på nære relasjoner. Din planet Mars beveger seg bakover i november og desember. Det indikerer at du revurderer dine involveringer. Måneformørkelsen i området for relasjoner gjøre at du ser dine forhold i et tydeligere lys. En fase er fullført og en ny begynner. Gi slipp på forhold du har vokst fra, og åpne for nye som gir deg mer i din egen utvikling.

Kjærlighet

Merkurs ferd på vei bakover og dens møte med din kjærlighetsplanetNeptun kan føre til uenigheter og misforståelser. Din planet Mars’ ferd bakover kan føre til uenigheter. Det er en tid for å bevege seg dypere inn i parforhold og være ærlig med deg selv om hva du virkelig ønsker. Behovet for å belyse uenigheter, dele mer og elske mer, kan bringe degog din partner tettere sammen. Sannhetens time har kommet i romantiske anliggender. Det er enten full lidenskap eller full distanse. Det er tid for å gi slipp eller satse helhjertet.

Lidenskap/begjær

Er det noen som kjenner lidenskapen, er det absolutt skorpionen. Dette tegnet elsker og hater. Alle følelser er veldig sterke og det er en tendens til å overdrive emosjonene. En legger mer i følelsene enn andre tegn gjør. Fordi du søker å bli ett med din partner kan du lett skape en avhengighet til din kjære. Sexy antrekk, drama og skuespill virker pirrende og øker lidenskapen. Å eksperimentere med ulike posisjoner, antrekk, rollespill og utstyr sammen med din kjære kan by på spenning og overraskelser. En ny fase begynner i parforhold i høst fordi du fornyer deg.

Helse

Den største planeten av alle, Jupiter, passerer området for helse fra 11. mai til ut oktober. Det åpner for å lære mer om din egen kropp, din bakgrunn, begrensninger og hva du kan gjøre for å styrke din livsstil og helse. Det øker interessen for alt som kan gi innsikt og kunnskap om bedre helse. Fysisk aktivitet, plantebasert kosthold, så vel som å sjekke at hormonbalansen, vitaminbalansen og andre balanser er slik de skal være, er noe som kan fange interessen. Det er tid for å ta grep og ikke lenger bare tenke.

Økonomi

Solformørkelsen i ditt tegn og din planet Mars’ ferd på vei bakover har innflytelse på inntekter og verdier. Jupiter på vei bakover fra 29. oktober og ut desember åpner også nye dører i daglige rutiner og oppgaver. Ny jobb er i sikte for dem som søker det. Solen passerer ditt tegn i perioden 23. oktober–22. november. Det forsterker din utstråling, tiltrekningskraft og autoritet. Hellet er med deg i finansielle saker og i møter med noen du ønsker å samarbeide med. Nye oppgaver kommer din vei, og nye arbeidsmetoder inspirerer om du fokuserer på det.

Se ukeshoroskopet til alle stjernetegnene her

Skytten

Din planet Jupiter har passert området for privatlivet, og det er ingen tvil om at mye har vokst og utviklet seg i denne arenaen våren 2022. I sommer har planeten passert området forkreativ selvutfoldelse, engasjement, lidenskap, begjær og forholdet til barn og barnebarn. Du er selv i en betydningsfull utvikling der interessen for lek og moro øker. Det har innflytelse på dem du relaterer til. Med Mars på vei bakover i november og desember er det mye å tenke på i familien.

Kjærlighet

Din kjærlighetsplanet Mars beveger seg bakover i området for parforhold. Det indikerer at det er tid for å revurdere forhold du er en del av. Det er naturlig å vurdere å trekke seg ut av et forhold fordi uenigheter kan oppstå. Du kan også møte en ekspartner og sannsynligvis ta et nødvendig oppgjør. Jupiters ferd gjennom området for romantikk og kjærlighet åpner for mye flørt, lek og moro. Poten­sielle beilere dukker opp, og svangerskap og bryllup kan være aktuelt.Du er i det impulsive hjørnet.

Lidenskap/begjær

Du er født i et ildtegn og er en lidenskapelig person. I tillegg ankommer din planet Jupiter i området for lidenskap. Det øker temperamentet og ilden i deg. Det du brenner for, kan bli intenst. Samtidig er du mer følsom og varm enn mange andre når du aksjonerer i kjærlighetens hete. Behovet for å søke eventyr, erobre og bli erobret er stor. Det gjør at du trenger fornyelse og spenning. Å utforske nye stillinger, spennende utstyr eller eksotiske steder gjør susen for begjæret. Sørg for at det er noe som trigger utforskertrangen inne i bildet.

Helse

Sol- og måneformørkelsene inntreffer i området for livsstil, helse og rutiner. Måneformørkelsen spesielt vil belyse hva du trenger å endre for å bedre livsstilen og helsen. Solformørkelsen åpner for en ny begynnelse i ditt indre liv. Det tyder på at du er klar for å gi slipp på fortidens emosjonelle grums som begrenser deg. Du kan ikke lenger fortsette som før, men trenger mer indre ro og balanse. Sørg for å lade batteriene før du går ut og løper eller klatrer i fjell. Gransk dine motiver i det du gjør.

Økonomi

Månefasene har innflytelse på din finansielle situasjon. Det indikerer at sol- og måneformørkelsene i slutten av oktober og begynnelsen på november påvirker veien videre i jobbsituasjonen. Du vil legge merke til detaljer som involverer arbeidsmetoder og oppgaver du driver med. Behovet for å avslutte noe forsterkes i høst. Nymånen 23. november åpner for nye oppgaver. Jobbsøkere har hellet med seg. Nymånen 23. desember åpner for en ny begynnelse i verdier og inntekter og kan føre til at du ønsker å bruke flere evner og egenskaper gjennom nye oppgaver. En fase er over og en ny begynner. Nye investeringer kan komme ut av dette. Å utvikle flere av dine eminente evner og egenskaper er aktuelt.

Steinbukken

I høst er det naturlig å se nærmerepå din rolle i den store verden og i samfunnet rundt deg. Hvilken rolle har du og hvordan ønsker du å påvirke dem rundt deg? Jupiters posisjon viser at du er i en betydningsfull vekst og utvikling som nå øker selvtilliten og selvfølelsen. Solformørkelsen i slutten av oktober retter lyset mot vennskap, grupper og organisasjoner og din rolle i den forbindelse. En ny fase begynner der du kanmarkere deg og sette spor. Viktige kontakter dukker opp og bidrar til ekspansjon.

Kjærlighet

Sol- og måneformørkelsene harinnflytelse på parforhold i høst. Måneformørkelsen belyser dine lidenskapelige sider og ditt forhold til seksualitet og virilitet. En fase er over og det gir rom for en ny begynnelse. Det kan føre til at det er naturlig å gi slipp på et forhold for å inn­lede et nytt, eller å gjøre nødvendige endringer i eksisterende forhold.Det åpner for å styrke dine ønsker og sette klare mål i romantikk og vennskap som du opplever beriker deg.

Lidenskap/begjær

Du kan veksle mellom å være svært lidenskapelig og svært praktisk eller fysisk orientert. Så lenge du vet når du er det ene eller det andre, vil det være en styrke. Du påvirkes sterkt av din kjæres stemning og svinger med din partner. Siden ditt kjærlighetsliv påvirkes av månens faser, kan du oppleve at følelsen svinger fra store høyder til dype daler. Du trenger å redusere seriøsiteten og være mer fri og leken, hengiven og romantisk. Elsk, lek og nyt mer.

Helse

Mars befinner seg i området for livsstil, helse og daglige rutiner. Den beveger seg bakover i november og desember og øker fokuset rundt livsstilen du fører. Det indikerer en tid for å rette blikket mot perfeksjon i detaljene i helsefremmende aktiviteter. Behovet for å lade batteriene og redusere høyt arbeidspress og stress øker. Ta en grundig helsesjekk om du ikke har gjort det på en stund. Ta vare på deg selv. Du slipper ikke unna det. Legg dårlige samvittighet og skyldfølelse bak deg og fokuser på en sunnere livsstil.

Økonomi

Så lenge Mars beveger seg på vei bakover, kan du virke mer sliten enn ellers. Du kan ende med å dykke dypere inn i arbeidsoppgavene for å perfeksjonere noe, og det kan øke arbeidsmengden og føles tyngende. Har du gjort noe feil som må rettes opp, er tiden inne for å gjøre det, men uten stress og indre jag. Solformørkelsen 25. oktober åpner for nye innsikter og betydningsfulle kontakter som kan åpne nye dører. Sosiale medier kan bidra til ny vekst. Det er tid for å sette seg nye mål. Din planet Saturns møte med Uranus utfordrer deg til å være mer kreativ og tørre gi mer av deg selv.

Vannmannen

Sol- og måneformørkelsene i oktober og november belyser ditt fundament, forholdet til familiemedlemmer og boligsituasjonen. Måneformørkelsen i november retter lyset mot det du nå har vokst fra og anser deg ferdig med. Det er tid for å gi slipp på for­tidens hemninger og rette blikket mot det du ønsker å strekke deg mot og skape resultater i. Du ser også bragder du har utrettet, og det kan inspirere til å skape enda bedreresultater. Saturn i ditt tegn og dens møte med din planet Uranus viser at det er tid for å ta ansvar for deg selv, din kropp, image og integritet.

Kjærlighet

Mars, din planet for kommunikasjon og planlegging, beveger seg bakover i området for romantikk og kjærlighet. Det indikerer at det kan oppstå uenigheter eller knuter på tråden. Utfordringen kan dreie seg om felles målsettinger og forholdet til vennskap og sosiale nettverk. Solformørkelsen åpner for å sette seg mye mål også i parforhold. Unngå å være urokkelig og steil i ubetydelige saker. Du tjener mest på å være åpen og hengiven, mottagelig og fleksibel. God kommunikasjon og riktig ordbruk bidrar til å styrke forholdet.

Lidenskap/begjær

Du har lett for å forestille deg situasjoner og scenarioer. Seksualiteten sitter i hodet hos deg. La ikke grubling få for mye plass slik at energien forsvinner. Benytt sjansen til å gi mer energi til lidenskapen i parforholdet. Kanskje må du til og med motarbeide din stolthet og trene på å være mer seksuelt engasjert. Kom ned fra tankene og inn i kroppen.En ren kropp, nytt antrekk og gode dufter øker tiltrekningskraften. La ikke forholdet skure og gå. Er dusingel, prioriter kjærlighetsjakten.

Helse

Måneformørkelsen er involvert i området for livsstil og helse. Det indikerer at stemningen på hjemmebanen har innflytelse på følelsen du har inni deg. Får du den plassen du trenger? Tar du for mye plass? Erdu dominerende eller krevende?Holder du fast på noe du kan gi slipp på? Samle energien om det nære og kjære, så kan du styrke ditt indre fundament. Blodårene og anklene er kroppsdelen som forbindes med Vannmannens tegn. Ta vare på anklene og sørg for å styrke dem.Å trene anklene og leggene styrker også hjertet.

Økonomi

Din finansplanet Merkurs retningpå vei bakover i september, viser at du kan ombestemme deg. Fremtidsplaner må til for å oppnå det du vil. Jupiters ferd gjennom området for finanser, økonomi og inntekter i vår og i november og desember åpner for nye investeringer og nye inntekter. Ny jobb er i sikte for dem som ønsker det. Det øker også sjansen til å bygge videre på prosjekter du er i gang med. Verdiene er i ferd med å styrkes, og du får mulighet til å bruke flere av dine evner. Det er suksess i gjære i finansielle saker. Investeringsmuligheter åpenbares.

Fiskene

Jupiters ferd gjennom ditt tegn i vår og i november og desember viser at du er i en positiv utvikling. Det øker også interessen for å gjøre flereaktiviteter som gjør deg lykkelig og skaper fremgang. Du kan fristes til å utfordre deg selv og engasjere deg i noe du ikke har forsøkt tidligere. Solformørkelsen 25. oktober antyder at nye dører åpner seg. Nye, spennende eventyr og opplevelser frister deg til å lære noe nytt. Jupiters posisjon øker muligheten til å utvikle dine evner og talent og interessen for å bruke flere sider av deg selv.

Kjærlighet

Merkur er din kjærlighetsplanet,og dens vending på vei bakover iseptember indikerer en tid for å reflektere over og revurdere relasjoner generelt. Det er en tid for å oppklare uenigheter mellom deg og din kjære. Måneformørkelsen 8. november belyser dine prioriteringer, og det indikerer at du kan være i tvil om hvor du ønsker å tilbringe dagene fremover. Her hjemme eller i utlandet, i byen eller på landet? I jakten på eventyr og forandring kan du ende med å gjøre det du ikke vanligvis gjør. Du har stor tilpasningsevne nå.

Lidenskap/begjær

Ja, du har masse lidenskap, men kan være tilbøyelig til å bruke den på ambisjoner og målsettinger fremfor seksuelle utskeielser. Å tenke på sex eller å skape seksuelle fantasier er ikke det samme som å gjøre det. Ja, man kan få mange følelser i kroppen av det som skjer i sin indre film, men det kan ikke måle seg med fysisk nærhet. Sørg for å legge til rette for økt intimitet og fysisk nærhet sammen med din kjære. Er du i det romantiske hjørnet, er du åpen for alt, og overraskelser pirrer og motiverer deg.

Helse

Kroppsdelen som er forbundet med helse for din del, er lymfesystemet og fotbladene. Det forbindes med utskillelse av avfallsstoffene og er knyttet til sirkulasjonen i hele kroppen. Er det for lite bevegelse, vil det forsinke hele prosessen i kroppen. Behovet for å være aktiv er stor hos alle og ikke minst hos deg. Å gjøre bevegelser som får svetten til å sile i regelmessige perioder, vil bidra til utrenskning på en positiv måte. Det øker også pustefrekvensen og oksygenopptaket som bidrar til en enklere jobb for hjertet.

Økonomi

Jupiters ferd gjennom området for økonomi og personlige ressurser fra 11. mai til 29. oktober åpner for at ressurser kommer til deg. Sjansen er stor for at nye oppdrag, oppgaver eller investeringer kommer din vei. Du har lett for å tiltrekke deg flere inntekter og bruke mer av ditt potensial. Via det som skjer, vil du samtidig utvikle din evne til å se flere forretningsmuligheter. Din finansplanet Mars’ bevegelse bakover i november og desember antyder omrokkeringer i investeringer og eiendeler. Det kan føre til salg av noe du eier, slik at du kan utvide eller investere i noe mer, større eller bedre.

Se ukeshoroskopet til alle stjernetegnene her

Denne saken ble første gang publisert 14/10 2022, og sist oppdatert 14/10 2022.

Les også