Horoskop

Stjernene med samme stjernetegn som deg

Sjekk hvilken kjendiser som er født i samme stjernetegn som deg.

STJERNENES STJERNETEGN: Sjekk hvilke stjerner som har samme stjernetegn som deg, og hva som kjennetegner de ulike stjernetegnene.
STJERNENES STJERNETEGN: Sjekk hvilke stjerner som har samme stjernetegn som deg, og hva som kjennetegner de ulike stjernetegnene.
Sist oppdatert

Stjernetegnene viser de tolv stjernebildene i dyrekretsen. Fødselsdatoen din bestemmer hvilket stjernetegn du er født i.

Horoskopet kan avsløre hvordan du er som person. Sjekk ut hvilke kjendiser som er født i samme stjernetegn som deg, og hvem du passer sammen med.

Væren

Væren er født mellom 21. mars-20. april. Det som kjennetegner deg som er Vær er at du gjerne er en ildsjel, en interaktiv og modig person. Du kan bli rastløs, temperamentsfull og impulsiv.

Du passer best sammen med Løven, Skytten, Vannmannen og Tvillingene.

Kjendiser som er født i Væren er Emma Watson og Ronaldinho.

HARRY POTTER: Emma Watson da hun var yngre og med i Harry Potter.
HARRY POTTER: Emma Watson da hun var yngre og med i Harry Potter. Foto: Scanpix

Emma Watson ble født 15. april 1990. Du kjenner henne best som Hermine fra Harry Potter-filmene. Hun er en britisk skuespiller, modell og aktivist.

KJENT VÆR: Ronaldinho
KJENT VÆR: Ronaldinho Foto: Scanpix

Ronaldo De Assis Moreira, kjent som "Ronaldinho". Han ble født 21. mars 1980, og er en tidligere brasiliansk fotballspiller som har spilt for klubber som FC Barcelona og AC Milan. Han spiller ikke lenger fotball i dag, men er ambassadør for FC Barcelona.

Les også: Horoskopet for Væren denne uken

Tyren

Tyren er født mellom 21. april-21. mai. Du som er Tyr står for stabilitet og ro, og er pålitelig. Du kan også være materialistisk, sta og langsom.

Du passer best sammen med Jomfruen, Steinbukken, Krepsen og Fiskene.

Kjendiser som er født i Tyren er Channing Tatum og Egil "Drillo" Olsen.

Channing Matthew Tatum ble født 26. april 1980. Han er en amerikansk skuespiller. Du kjenner kanskje igjen kjekkasen fra Magic Mike-filmene som stripperen Mike? Han livnærte seg som stripper i virkeligheten også, da han var yngre. Før skuespillerkarrieren startet, jobbet Tatum som modell for merkene Armani og Abercrombie & Fitch.

STRIPPER: Channing Tatum i midten.
STRIPPER: Channing Tatum i midten. Foto: Norsk filmdistribusjon

Egil Roger "Drillo" Olsen ble født 22. april 1942 i Fredrikstad. Han er tidligere landslagspiller i fotball og senere trener for Norges herrelandslag i to perioder.

Les også: Horoskopet for Tyren denne uken

TYR OG FOTBALL: Egil «Drillo» Olsen.
TYR OG FOTBALL: Egil «Drillo» Olsen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Tvillingene

Tvillingene er født mellom 22. mai-21. juni. Det som kjennetegner deg som er født i Tvillingene er at du ofte er intellektuell, tilpasningsdyktig og energisk. Du kan også bli litt overfladisk.

Du passer best sammen med Vekten, Vannmannen, Løven og Væren.

Kjendiser som er født i Tvillingene er Bjørn Dæhlie og Gigi Hadid.

MODELL: Gigi Hadid
MODELL: Gigi Hadid Foto: Scanpix

Jelena Noura, kjent som "Gigi Hadid" ble født 23. april 1995. Hun er en amerikansk modell, og har i løpet av fire år vært på forsiden av Vogue Magazine 35 ganger.

Bjørn Erlend Dæhlie ble født 19. juni 1967 i Elverum. Han er en norsk forretningsmann og tidligere langrennsløper. Med sine åtte gull er han tidenes tredje mestvinnende vinterolympier. I dag driver han med forretningsvirksomhet innen hytteutleie og er hovedaksjonær i Bj Sport AS.

Les også: Horoskopet for Tvillingene denne uken.

SKILØPER: Bjørn Dæhlie
SKILØPER: Bjørn Dæhlie Foto: June Witzøe

Krepsen

Krepsen er født mellom 22. juni-22. juli. Krepsen er ofte omsorgsfull og empatisk. Kan bli trygghetssøkende og litt humørsyk.

Du som er født i Krepsen passer best sammen med Skorpionen, Fiskene, Jomfruen og Tyren.

Kjendiser som er født i Krepsen er Else Kåss Furuseth og Tom Cruise.

Else Kåss Furuseth ble født 18. juli 1980. Hun er en norsk standupkomiker, skuespiller, reporter og programleder. Hun er blant annet kjent som en av programlederne i Torsdag kveld fra Nydalen.

STANDUP: Else Kåss Furuseth
STANDUP: Else Kåss Furuseth Foto: Gorm Kallestad/NTB Scanpix

Thomas Cruise Mapother, kjent som "Tom Cruise" ble født 3. juli 1962. Han er en amerikansk skuespiller som du trolig har sett på TV og i filmer mange ganger. Han er blant annet kjent for Mission Impossible filmene og Top Gun.

Les også: Horoskopet for Krepsen denne uken.

SKUESPILLER: Tom Cruise
SKUESPILLER: Tom Cruise Foto: Scanpix

Løven

Løven er født mellom 23. juli-23. august. Det som kjennetegner Løven er at den har en tydelig og sterk framtoning og er sjenerøs. Løven kan også bli dominerende og selvopptatt.

Du som er født i Løven passer best sammen med Skytten, Væren, Vekten og Tvillingene.

Kjendiser som er født i Løven er Kronprinsesse Mette-Marit og Barack Obama.

KJENT AMERIKANSK PRESIDENT: Barack Obama
KJENT AMERIKANSK PRESIDENT: Barack Obama Foto: Scanpix

Barack Obama ble født 4. august 1961. Han er en amerikansk jurist og politiker som var USAs 44. president fra 2009-2017. Han var den første afroamerikanske presidenten i USA.

Mette-Marit ble født 19. august 1973 i Kristiansand. Hun er Norges kronprinsesse, og ble gift med kronprins Haakon 25. august 2001.

Les også: Horoskopet for Løven denne uken

KONGELIG: Kronprinsesse Mette-Marit.
KONGELIG: Kronprinsesse Mette-Marit. Foto: Foto: Fredrik Hagen / NTB

Jomfruen

Jomfruen er født mellom 24. august-23. september. Jomfruen er hjelpsom og beskjeden. Du som er født i Jomfruens tegn kan bli kritisk og engstelig.

Du passer best sammen med Steinbukken, Tyren, Skorpionen og Krepsen.

SUPERTJERNE: Beyonce er føt i Jomfruens tegn.
SUPERTJERNE: Beyonce er føt i Jomfruens tegn. Foto: Scanpix

Kjendiser som er født i Jomfruen er KYGO og Beyonce.

Beyonce Giselle Knowles-Carter ble født 4. september 1981. Hun er en amerikans R&B- og popsanger. Hun var første sangeren i den tredje mestselgende jentegruppa noen sinne, Destiny`s Child. Hun ble først kjent gjennom denne jentegruppa, før hun gjorde stor suksess solo. Hun er blant annet kjent for sangene "Single ladies" og "Crazy in love".

Kyrre Gørvell-Dahl, kjent som "KYGO" ble født 11. september 1991. Han er en EDM-musiker (Electric dance music) fra Fana i Bergen. Han ble kjent gjennom Youtube og SoundCloud hvor han publiserte musikken sin.

Les også: Horoskopet for Jomfruen denne uken

KYGO
KYGO Foto: Frida Winter (NTB scanpix)

Vekten

Vekten er født mellom 24. september-23. oktober. Kjennetegn ved deg som er født i Vekten er du er en sjarmerende og sosial person. Vekten kan være overfladisk og ubesluttsom.

Du passer best sammen med Vannmannen, Tvillingene, Skytten og Løven.

Kjendiser som er født i vekten er Truls Svendsen og Kim Kardashian.

PÅ TV: Truls Svendsen
PÅ TV: Truls Svendsen Foto: Guro Holmene (Mediehuste Nettavisen)

Truls Svendsen ble født 27. september 1972 i Tromsø. Han er en norsk programleder og komiker. Du kjenner han kanskje igjen fra tv-programmet Truls a la Hellstrøm?

Kimberly Noel Kardashian West, kjent som "Kim Kardashian" ble født 21. oktober 1980. Hun ble verdenskjent gjennom reality-serien Keeping up with the Kardashians og er godt kjent for den store rumpa si. Hun har også eget sminkemerke som heter KKW Beauty.

Les også: Horoskopet for Vekten denne uken

REALITY-STJERNE: Kim Kardashian
REALITY-STJERNE: Kim Kardashian Foto: Scanpix

Skorpionen

Skorpionen er født mellom 24. oktober-22. november. Skorpionen er ofte lidenskapelig og ressurssterk. Den kan også bli destruktiv og eiesyk.

Du som er født i Skorpionen passer best sammen med Fiskene, Jomfruen, Steinbukken og Jomfruen.

Kjendiser som er født i Skorpionen er Astrid S og Leonardo DiCaprio.

Astrid Smeplass ble født 29. oktober 1996. Hun er en norsk musiker og låtskriver som kom på femteplass i Idol i 2013. Hun har blant annet samarbeidet med Shawn Mendes på debutalbumet hans Handwritten, og har utgitt låter som "Think before I Talk" og "Emotion".

SKORPION: Astrid S har skorpion som stjernetegn. Foto: Berit Roald / NTB
SKORPION: Astrid S har skorpion som stjernetegn. Foto: Berit Roald / NTB

Leonardo Wilhelm DiCaprio ble født 18. november 1974 i Los Angeles, California. Han kapret kanskje alle jenters hjerte i filmen Titanic hvor han spilte hovedpersonen, Jack. Han er en amerikansk skuespiller som har vunnet flere priser for sitt skuespillertalent. Han har blant annet vunnet priser for rollen sin i Titanic, The Beach og Inception.

FILMSTJERNE: Leonardo DiCaprio
FILMSTJERNE: Leonardo DiCaprio Foto: Scanpix

Les også: Horoskopet for Skorpionen denne uken

Skytten

Skytten er født mellom 23. november-21. desember. Du som er født i Skytten er eventyrlysten og ærlig. Du kan også være upraktisk og uansvarlig.

Du passer best sammen med Væren, Vannmannen og Vekten.

Kjendiser som er født i Skytten er Eyvind Hellstrøm og Taylor Swift.

Eyvind Hellstrøm ble født 2. desember 1948 i Moss. Han er en norsk gourmetkokk som har utgitt en rekke bøker og hatt flere program på TV. Han har blant annet hatt programmene Hellstrøm rydder opp og Truls a la Hellstrøm.

KJENDIS-KOKK: Eyvind Hellstrøm
KJENDIS-KOKK: Eyvind Hellstrøm Foto: Foto: TV3

Taylor Alison Swift er født 13. desember 1989. Hun er en amerikansk sanger, gitarist og låtskriver. Hun er kjent for å skrive detaljerte sanger om sitt privatliv.

Les også: Horoskopet for Skytten denne uken

POPSTJERNE: Taylor Swift.
POPSTJERNE: Taylor Swift. Foto: Reuters NTB kultur

Steinbukken

Steinbukken er født mellom 22. desember-20. januar. Steinbukken er målrettet og tålmodig, men kan også bli usentimental og kynisk.

Du som er født i Steinbukken passer best sammen med Tyren, Jomfruen, Væren og Skytten.

Kjendiser som er født i Steinbukken er Petter Northug jr. og Michelle Obama.

FØRSTEDAME: Bildet av Michelle Obama, Barack Obama og to av barna deres, er tatt for en del år siden. Nå er døtrene voksne.
FØRSTEDAME: Bildet av Michelle Obama, Barack Obama og to av barna deres, er tatt for en del år siden. Nå er døtrene voksne. Foto: Scanpix

Michelle LaVaughn Robinson Obama ble født 17. januar 1964. Hun er en amerikansk advokat og afroamerikansk samfunnsaktivist. Hun er gift med Barack Obama og var USAs førstedame fra 2009-2017.

Petter Northug jr. er født 6. januar 1986. Han er en tidligere langrennsløper fra Nord-Trøndelag. Han er kjent for sin sterke spurt og voldsomme taktomslag. Han har vunnet tretten VM-Gull og i tillegg har han to OL-Gull. Han la opp som langrennsløper 12. desember 2018, og har vært i media en rekke ganger for andre ting enn sportslige prestasjoner.

SKILØPER: Petter Northug
SKILØPER: Petter Northug Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Les også: Horoskopet for Steinbukken denne uken

Vannmannen

Vannmannen er født 21. januar-19. februar. Kjennetegn på deg som er født i Vannmannen er at du ofte er tolerant og glad i frihet. Kan være følelsesmessig reservert og eksentrisk.

Du passer best sammen med Tvillingene, Vekten, Tyren og Skytten.

Kjendiser som er født i Vannmannen er Stian Blipp og Ellen DeGeneres.

Stian Glopholm, kjent som "Stian Blipp" ble født 30. januar 1990 litt utenfor Bergen. Han er en norsk danser, komiker, programleder og musiker. Du kjenner han kanskje igjen som en av de nye programlederne i Senkveld. Han ble kalt "Blipp" av vennene sine på grunn av sin beatboxing, og tok senere dette etternavnet. Han ble kjent etter at han kom i finalen i Norske Talenter 2008 for sitt Beatbox talent.

PROGRAMLEDER: Stian Blipp.
PROGRAMLEDER: Stian Blipp.

Ellen Lee DeGeneres ble født 26. januar 1958. Hun er en amerikansk standupkomiker, talkshow-vert og skuespiller. Du kjenner henne fra talkshowet The Ellen DeGeneres Show , som ble lansert i 2005 og fremdeles går på TV.

TALK-SHOW: Ellen Degeneres
TALK-SHOW: Ellen Degeneres

Les også: Horoskopet for vannmannen denne uken.

Fiskene

Fiskene er født mellom 20. februar-20. mars. Du som er født i Fiskene er hjelpsom og romantisk, og kan bli forvirret og avhengig.

Du passer best sammen med Krepsen, Skorpionen, Tyren og Steinbukken.

Kjendiser som er født i Fiskene er Justin Bieber og Erna Solberg.

Justin Bieber ble født 1. mars 1994. Han er låtskriver og popsanger. Han slo gjennom som 13-åring og ble mange jenters drøm. Han fikk fans over hele verden som kalte seg "Beliebers". Han ble oppdaget på Youtube og etter det gikk karrieren i taket. En av hans mest kjente sanger er "Baby". "Baby, baby, baby, oh", husker du kanskje også.

SUPERSTJERNE: Justin Bieber
SUPERSTJERNE: Justin Bieber

Erna Solberg ble født 24. feburar 1961 i Bergen. Hun er en norsk politiker som representerer det politiske partiet Høyre. Hun har vært Norges statsminister siden 16. oktober 2013 og vært partileder i Høyre siden 2004.

GODT KJENT: Statsminister Erna Solberg
GODT KJENT: Statsminister Erna Solberg Foto: NTB

Les også: Horoskopet for fiskene denne uken.

Denne saken ble første gang publisert 03/12 2020, og sist oppdatert 06/04 2022.

Les også