Horoskop

Horoskop frem til 28. august

Her er horoskopet fra Kamille.

Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Ta med deg varmen og entusiasmen fra Løvens energi inn i Jomfruens tegn, og høst fruktene av det som fikk sin begynnelse i sommer. Det er tid for å mobilisere mot og styrke, og å omsette ideer til handling.

Væren 20.3–19.4

Du sprudler over av energi og handlekraft for tiden. Ved å være deg selv helt og fullt vil du til­trekke deg energier som svinger på din bølgelengde. Ta initiativ til møter og aktiviteter som fremmer dine lederegen­skaper. Vær spontan, så nye frø, start et prosjekt som har med barn eller kreativitet å gjøre, forelsk deg eller lag en ny baby!

Tyren 20.4–20.5

Det er tid for å kvitte seg med ting som ikke resonnerer med deg lenger. Frisk opp hjemmet ditt med sommerblomster og vakre gjenstander i gult og oransje. Bruk kreativiteten din, gi liv til mørke kriker og kroker som ikke har vært brukt til noe. Inviter til festlige sammen­komster med deg selv som den perfekte vertinne.

Tvillingene 21.5–20.6

Dette ser ut til å bli en tid da du får brukt kommunikasjonsevnene dine til å formidle det du har på hjertet. Del dine ideer og synspunkter når du får sjansen, og observer hvordan ting settes i bevegelse. Du vet hvordan du skal krydre en historie og formidle den på en måte som troll­binder den som leser eller hører på, så skriv og tal!

Krepsen 21.6–21.7

Du får sjansen til å ta i bruk latente egenskaper i forbindelse med nye utviklinger på jobb. Ikke nøl med å legge fram egne ideer til hvordan ressurser kan utnyttes på en bedre måte. Ledelsen vil sette pris på ditt bidrag; det kan til og med dryppe inn noen ekstra kroner på kontoen i form av et lønnspålegg eller en velfortjent bonus.

Løven 22.7–22.8

Nymånen i ditt tegn gir deg mulighet for å skinne ekstra sterkt. Vær vågal og dristig når du tar valg og avgjørelser, og sett dine inspirerende tanker ut i verden slik at alle kan nyte godt av din varme og kreativitet. Likt tiltrekker likt; stå fram på en ærlig og autentisk måte og du vil tiltrekke deg mennesker som vibrerer på samme frekvens.

Jomfruen 23.8–22.9

Sørg for å få nok alenetid og praktiser metoder som hjelper deg med å slappe av og tømme hodet for tankekjør. Det er tid for å finne ut hvordan du kan sette dine ideer ut i praksis, og da vil det lønne seg å legge stor vekt på visjoner, drømmer og inspirasjon som kommer fra ditt indre, i stedet for å stole for mye på det mentale.

Vekten 23.9–22.10

Tenk over hvordan dine personlige drømmer kan møte behovene til dine nærmeste. Hvor kan dere møtes på midten og utnytte kraften og dynamikken som ligger i et godt samarbeid eller partnerskap? Form en gruppe og skap noe som kommer mange til gode, noe som hjelper andre med å se verden i et nytt, utvidet og annerledes perspektiv.

Skorpionen 23.10–21.11

Karriere og livsvei får en vitamininnsprøyting i høst. Det vil med stor sannsynlighet dukke opp en mulighet som tar deg et steg nærmere dine langtidsmål. En endring i rolle eller status kan være på trappene, enten fordi du ønsker mer anerkjennelse for den jobben du allerede gjør, eller fordi du innser at du skal i en annen retning.

Skytten 22.11–20.12

Entusiasmen og livsgleden kommer tilbake for fullt. Det skyldes for en stor del din evne til å se ting i et høyere perspektiv og gi næring til noe som krever tillit og tro. Du kan møte en person fra en annen kultur som blir avgjørende for fremtiden, eller du kan begynne å studere noe som vil utvide horisontene dine og endre ditt livssyn.

Steinbukken 21.12–19.1

Økt intimitet i et forhold vil fungere som en katalysator for din kreativitet. Når du uttrykker deg, er det med sjel og et ønske om å spille på hele det emosjonelle spekteret, ikke bare det lyse og lette. Du kan bedre enn noen andre vise hvordan mørk og destruktiv energi kan snus til konstruktiv og produktiv virk­­­somhet, ved hjelp av viljen.

Vannmannen 20.1–17.2

Følelseslivet får en heftig opp­sving, enten fordi du endelig står opp for deg selv og viser hvor skapet skal stå, eller fordi du møter en ny person som blir en god venn og/eller elsker. Det vil i så fall være en person som elsker deg fordi du er så unik og anner­ledes, og som setter pris på dine sprø innfall og dramatiske utsagn.

Fiskene 18.2–19.3

Humor og kreative løsninger på jobben bedrer miljøet og åpner opp for nye muligheter. En kollega kan skape mer liv og leven, og forholdet dere imellom kan endre seg til vennskap eller kjærlighet. Det er en perfekt tid for å endre vaner og livsstil og oppdatere seg på hva som er bra for helsen.

Denne saken ble første gang publisert 19/08 2020, og sist oppdatert 26/08 2020.

Les også