Horoskop

Horoskop frem til 9. oktober

Her er Kamilles horoskop for alle 12 stjernetegn.

Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Periodens stjernetegn er Jomfruen/Vekten.

Fullmånen i Væren gir mot og vilje til å gi slipp på noe som har blitt en byrde. Målet er enten å bli mer uavhengig eller å rette opp en tydelig ubalanse.

Tiden er inne for å bevege seg inn i noe nytt og å fri seg fra det som binder deg til fortiden.

Noen ganger må man hoppe uti det med begge bena, og bare stole på at det vil gå bra.

Væren 20.03-19.04

Fullmånen i ditt tegn setter søkelyset på en relasjon som er i ubalanse. Dine prioriteringer er i ferd med å endre seg, og du er opptatt av å gjøre det som føles riktig for deg personlig. Strekk ut en kompromissvillig hånd, men dersom forhandlinger ikke fører til ønsket resultat er det ikke annet å gjøre enn å gi slipp.

Tyren 20.04-20.05

Du får en gyllen sjanse til å gi slipp på selvdestruktive vaner og holdninger som skaper problemer i forholdene dine. Du må bli flinkere til å dele intimitet og hemmeligheter med andre, samtidig som du beholder kontrollen over ditt eget liv. Timing og evnen til å gjenkjenne hvem som er riktig for deg er viktig.

Tvillingene 21.05-20.06

For å kunne realisere dine drømmer og visjoner må du for det første være omgitt av de rette folkene. For det andre må du være i stand til å time utspillene dine, og for det tredje må drømmene dine være realistiske. Fullmånen i Væren belyser disse temaene og ber deg om å justere handlinger og forventninger der det trengs.

Krepsen 21.06-21.07

Hvor godt du gjør jobben din henger sammen med hvor du bor, og hvem du bor og jobber sammen med. Dette er et tema som topper seg i disse dager, og som bør tas på alvor. Vær åpen overfor arbeidsgiver om personlige utfordringer, så kan dere i fellesskap komme fram til hva som bør gjøres for å effektivisere arbeidsdagen.

Løven 22.07-22.08

Du har en tendens til å være ganske så kategorisk i dine synspunkter og holdninger. Nå blir du bedt om å balansere personlige overbevisninger med nye opplysninger. Reising og mobilitet blir et tema; ikke bare hvordan du kommer deg til og fra jobb, men også hva du bør ta hensyn til i forbindelse med reiser til utlandet.

Jomfruen 23.08-22.09

Utfordringene dine nå handler om det å ha/ikke ha makt og kontroll. Hvis du kjenner på et overveldende behov for å ha styringen både i eget og andres liv tyder det på at du trenger å bli mer sårbar og villig til å dele ansvaret med andre. Nå har du mot til å gi slipp på dramatikken, og i stedet ønske indre ro og stabilitet velkommen.

Vekten 23.09-22.10

Fullmånen retter søkelyset mot et tema som er høyst relevant for deg: Hvordan kan du hevde egne behov, samtidig som du tar hensyn til andres? Du er en «people pleaser» av natur, men nå må du stå opp for dine rettigheter. Det kan dreie seg om en kontrakt eller et juridisk anliggende som krever viktige avgjørelser.

Skorpionen 23.10-21.11

For deg handler fullmånen om å gjenopprette balansen mellom jobb og helse. Har du jobbet veldig mye i det siste er det viktig at du tar deg tid til å slappe av og bygge opp energien igjen. Ta initiativ til tiltak som ivaretar din psykiske og fysiske helse på en bedre måte. Si nei til å ta på deg flere oppgaver en stund framover.

Skytten 22.11-20.12

For mange skytter er det kjærlighet i lufta nå. Har du nedprioritert kjærlighet og romantikk over en lengre periode er det på tide å åpne hjertet og ta imot den positive oppmerksomheten som kommer din vei med åpne armer. Kreative prosjekter som fullføres nå vil bli en suksess, og bidra til at mange flere får øynene opp for ditt talent.

Steinbukken 21.12-19.01

Endringer i nærmiljøet vil på virke bosituasjonen din og få deg til å tenke nytt når det gjelder hvor og hvordan du bor. Har du begynt i ny jobb kan det hende du kjenner på behovet for å flytte på deg for å komme nærmere arbeidsplassen. En annen mulighet er at økt stabilitet i jobbsituasjonen legger forholdene til rette for å kjøpe bolig.

Vannmannen 20.01-17.02

Vannmenn får sjansen til å gi slipp på behovet for å «ha rett» og bli flinkere til å blande fakta med filosofiske betraktninger. På den måten skapes en bedre balanse mellom egne og andres synspunkter. Å integrere egne ideer med input fra en annen person vil føre til personlig og felles vekst og utvikling i tiden som kommer.


Fiskene 18.02-19.03

I stedet for å klamre deg til tryggheten og sikkerheten du opplever ved å gjøre ting alene blir du nå bedt om å åpne deg opp for gleden og tilfredsstillelsen som kommer av å dele ressurser og oppgaver med andre. Et velfungerende fellesskap, der alle drar veksel på hverandres egenskaper, vil gi en deilig følelse av mestring og egenverd.

Denne saken ble første gang publisert 15/09 2020, og sist oppdatert 28/09 2020.

Les også