Horoskop

Horoskop for perioden frem til 21. juni

Her er Kamilles horoskop.

Sist oppdatert

Periodens stjernetegn er Tvillingene/Krepsen:

Måneformørkelsen den 5. juni retter søkelyset mot hjem,familie og nære forhold.

Følelser og instinkter forsterkes og kan brukes til å takle utfordringer i relasjoner, gjennom å gi slipp på negative følelser som har bygget seg opp over tid.

Følelser som har vært skjult eller fornektet kommer opp til overflaten og viser klart og tydelig hvor skoen trykker.

Væren 21.3–20.4

En samtale rundt livssyn, verdens-bilde og sannhet kan få deg til å endre mening i en sak som betyr mye for deg. Et trossystem som har skapt frykt i form av undertrykt sinne og aggresjon skal belyses og gis slipp på. Unngå impulsivitet og likegyldighet i din omgang med andre, vær ydmyk og lyttende i stedet for å la egoet herje fritt.

Tyren 21.4–21.5

Det er ofte forskjell på det vi tror vi har behov for og det vi virkelig trenger. En venn eller en gruppe kan hjelpe deg med å identifisere gamle mønster som har satt seg i kroppen din og skapt fysiske plager. Det å dele intime detaljer med noen du stoler på vil ha healende effekt. Grip kontrollen ved å gi slipp på det du ikke kan kontrollere.

Tvillingene 22.5–21.6

En relasjon som har vært preget av uklarhet trenger å defineres. Det kan dreie seg om ditt forhold til en overordnet eller til foreldrene dine. Mangel på tydelighet fører til antagelser, som igjen skaper misforståelser, siden de mest sannsynlig ikke deles av begge parter. Ta en prat og vær tydelig på hva dere forventer av hverandre.

Krepsen 22.6–22.7

En utfordrende situasjon som påvirker dine daglige rutiner takles best ved å tilegne seg mer informasjon og kunnskap. Finn ut hva du kan gjøre for å legge det fysiske arbeidsmiljøet til rette slik at det passer bedre til din døgnrytme og ditt energinivå gjennom dagen. Juster mål og ambisjoner, og legg nye planer som tar høyde for endringene.

Løven 23.7–23.8

Sterke følelser settes i sving i dagene rundt måneformørkelsen. Ut av det blå innser du at du har følelser for en person som til nå har vært en venn eller kollega. Det kan være vanskelig å kontrollere begjæret, men det er lurt å trekke pusten og tenke seg om to ganger før du innlater deg på noe som kan få uante konsekvenser.

Jomfruen 24.8–23.9

Uenigheter på hjemmefronten kan oppstå, sannsynligvis i form av en misforståelse mellom deg og et familiemedlem om et prosjekt som er på gang. Begge parter kan være tjent med å droppe gamle holdninger og verdier som ikke gjenspeiler virkeligheten her og nå. Legg egoet til side og vær
innstilt på å inngå et kompromiss.

Vekten 24.9–23.10

Å kommunisere klart og tydelig er ikke enkelt for tiden, spesielt når det gjelder jobbrelaterte prosjekter. Noen har kanskje lovet for mye eller holdt tilbake informasjon som har innvirkning på hvordan du skal gjøre jobben. Ta et steg tilbake og sørg for å skaffe til veie de manglende bitene som gjør det mulig å legge ferdig puslespillet.

Skorpionen 24.10–22.11

Forholdet til en person som betyr mye for deg blir mer intenst og komplisert i dagene rundt måneformørkelsen. Den beste strategien er faktisk å overgi seg hvis det oppstår en situasjon du ikke har kontroll over. Bruk eventuell overskuddsenergi til å sette i gang et kreativt prosjekt. Det kan fungere som ventil for de heftige følelsene som genereres.

Skytten 23.11–21.12

Måneformørkelsen i ditt tegn kan endre din oppfatning av en kjær person, antagelig et familiemedlem. Noe som har vært skjult blir plutselig avslørt og gjør det nødvendig med en snuoperasjon som bidrar til økt tydelighet i forholdet. Begge parter må være innstilt på å bli mer åpne når det gjelder egne behov og følelser.

Steinbukken 22.12–20.1

Spøkelser fra fortiden dukker opp og krever å bli sett og forstått. Det kan være en gammel drøm som plutselig dukker opp igjen og får deg til å stille spørsmål om hva som egentlig er din misjon i livet. Noe som har vært skjult for deg, kanskje i forbindelse med et søsken, må tas tak i på en bestemt men forståelsesfull måte.

Vannmannen 21.1–18.2

Du kan miste en venn eller gå ut av en gruppe. Kan hende du ikke føler deg verdsatt, og har brukt mye tid og energi på noe som ikke har gitt de forventede resultater. Økonomi kan være inn i bildet, eller spriket mellom egne og andres synspunkter og verdier kan ha blitt for stort til at forbindelsen kan opprettholdes.

Fiskene 19.2–20.3

Balansen mellom hjem og jobb er i fokus. Det skjer noe som får deg til å innse at du må prioritere annerledes fra nå av. Din helse blir et viktig tema; du har kanskje over lengre tid strukket deg for mye både i forhold til jobb og familie, og nå trenger du å ta det med ro og tenke over hva som er best for deg.

Denne saken ble første gang publisert 02/06 2020, og sist oppdatert 26/08 2020.

Les også